Muhabbet Kuşu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chirkin01
    chirkin01's avatar
    Erkek

GICIKCAN bunu yazdı:
    -----------------------------

chirkin01 bunu yazdı:

bendeki de tek baya uğraştım ilgilendim ettim 1 senedir parmağıma bile konmadı şerefsiz :D

demek ki büyükken değil yavru iken alacakmışız :)

yok sorun bende galiba kuşu aldığımda zaten yavruydu ama huysuz çıktı o kadar ilgilendim korkutmadım vs ama yk arkadaş işi gücü sağda solda benim resimleriime pislemek resimdeki diğer insanlara birşey yok sadece resmin benim olduğumk kısmına pisliyor adi kuş

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iLLuMiNaTi
    iLLuMiNaTi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

chirkin01 bunu yazdı:

GICIKCAN bunu yazdı:

chirkin01 bunu yazdı:

bendeki de tek baya uğraştım ilgilendim ettim 1 senedir parmağıma bile konmadı şerefsiz :D

demek ki büyükken değil yavru iken alacakmışız :)

yok sorun bende galiba kuşu aldığımda zaten yavruydu ama huysuz çıktı o kadar ilgilendim korkutmadım vs ama yk arkadaş işi gücü sağda solda benim resimleriime pislemek resimdeki diğer insanlara birşey yok sadece resmin benim olduğumk kısmına pisliyor adi kuş

Şimdiye kadar 10 tane felan muıhabbet kuşu besledim hepsinin karakterleri farklı oluyo hepsini 2 haftalıkken felan alıyodum hepside dost canlısıydı birisi dışında..

Bazıalrında ne yaparsan yap ne ele geliyo ne insan alışıyo karekteri dolayısı ile vahşi..

ama onun dışındaki 9 tanesi vursam ittirsem bile ne yaparsan yap geri geliyodu :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek
    2 erkek bi dişi vardı dişi 2 sini kahrından öldürdü sonra yavrulamaya başladı.. 6 tane çıkardı yedi şuan karnında 2 tane yumurta var.. istersen sataym.

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
Toplam Hit: 3040 Toplam Mesaj: 24