Muhabbet Kuşu
-
GICIKCAN bunu yazdı:
-----------------------------
chirkin01 bunu yazdı:
bendeki de tek baya uğraştım ilgilendim ettim 1 senedir parmağıma bile konmadı şerefsiz :D
-----------------------------demek ki büyükken değil yavru iken alacakmışız :)
-----------------------------yok sorun bende galiba kuşu aldığımda zaten yavruydu ama huysuz çıktı o kadar ilgilendim korkutmadım vs ama yk arkadaş işi gücü sağda solda benim resimleriime pislemek resimdeki diğer insanlara birşey yok sadece resmin benim olduğumk kısmına pisliyor adi kuş
-
chirkin01 bunu yazdı:
GICIKCAN bunu yazdı:
chirkin01 bunu yazdı:
bendeki de tek baya uğraştım ilgilendim ettim 1 senedir parmağıma bile konmadı şerefsiz :D
-----------------------------demek ki büyükken değil yavru iken alacakmışız :)
-----------------------------yok sorun bende galiba kuşu aldığımda zaten yavruydu ama huysuz çıktı o kadar ilgilendim korkutmadım vs ama yk arkadaş işi gücü sağda solda benim resimleriime pislemek resimdeki diğer insanlara birşey yok sadece resmin benim olduğumk kısmına pisliyor adi kuş
-----------------------------Şimdiye kadar 10 tane felan muıhabbet kuşu besledim hepsinin karakterleri farklı oluyo hepsini 2 haftalıkken felan alıyodum hepside dost canlısıydı birisi dışında..
Bazıalrında ne yaparsan yap ne ele geliyo ne insan alışıyo karekteri dolayısı ile vahşi..
ama onun dışındaki 9 tanesi vursam ittirsem bile ne yaparsan yap geri geliyodu :D
-
2 erkek bi dişi vardı dişi 2 sini kahrından öldürdü sonra yavrulamaya başladı.. 6 tane çıkardı yedi şuan karnında 2 tane yumurta var.. istersen sataym.