folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muhabbet Kuşu Nasıl Beslenir (Yardım)

Muhabbet Kuşu Nasıl Beslenir (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

bu konuya alakasız post atan muridlere söylüyorum siz hiç yanlıs yapmadınız mı bilmemek değil ögrenmemek ayıp ki ben sizin gibi ota boka konu acan biri değilim

bide su bize sorma google a sor diene söliyim ulan otu boku gelipte grupta bune bune demeyi biliosunuz sonra gelmiş bana google a sor diosun sen kimsin blader bunu diosun bana sen onu demeden önce ben yeteri kadar sordum arama motorlarına rahat ol herkezi kendin sanma ben tbt de her telden adam oldugunu bildigim için hani arkdaslarımın tecrübelerini dayanarak kusumu ona göre besliyim diyim banane uzmantvdeki adamın anlattıklarından ki onlarıda dinledim dökümaımıda okuıdum rahat ol yani

uhp yanlıs yere actıysam da gelip pm at yhada gelir admin banlıo mu silio mu ne ediosa eder mal mal post atmaya yer arıosunuz amk sinirlendirdiniz amk aksam aksam beni yha !

Bu işler zordur, özveri ister; hatta özveriden fazlasını, ruhunu ister...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Ole deme abem...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    uhp
    uhp's avatar
    Erkek

MUHRIP bunu yazdı:

ilk iki cümlen yetiyor.. başka söze hacet yok.. madem blmiosun bşi kirletme burayı adminin ne yapıcağı sana bize kalmadı hocam..

-----------------------------

her nekadar acıklama mecburiyetinde olmasamda merakını gidereyim.

derin konularla ilgili tekrar acılmıstır mesajını okudunmu? burda konu acarkende yorum yapparkende daha dikkatli olun yoksa ban kapınızda diyodu yanlıs hatırlamıyosam.oyuzden guzel dedim.

bilmeyen arkadasların kazaya kurban gitmemesi içinde düzenleme şart kanaatindeyim.

polemiğe girmek için başkasını bul bu muhabbet yoksa bu muhabbet ikimizden birinin ab ye girmesiyle son bulcak..

////Bazıları bir yumurta yumurtlar,kırk mahelleye haber verirler,bazıları ise kırk yumurta yumurtlar bir mahalle zor duyar... ///Her türlü kapak itina ile hazırlanır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

lan olm onu nie dio olabilir orada siyaset içeren şeyler oldugundan dio kusla banlanmanın ne alakası var amk modların görevlerinden biriside userlarına dogru olanı göstermektir eger bi yerde yanlıs yaptıysam adam bana pm atar bi daha bunu yaparsan seni banlarım der sen ne atlıon yırtık dondan cıkar gibi ayar ettirion kendini sölenion sölenion geri cekiliosun alla alla !

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

uhp bunu yazdı:

MUHRIP bunu yazdı:

ilk iki cümlen yetiyor.. başka söze hacet yok.. madem blmiosun bşi kirletme burayı adminin ne yapıcağı sana bize kalmadı hocam..

her nekadar acıklama mecburiyetinde olmasamda merakını gidereyim.

derin konularla ilgili tekrar acılmıstır mesajını okudunmu? burda konu acarkende yorum yapparkende daha dikkatli olun yoksa ban kapınızda diyodu yanlıs hatırlamıyosam.oyuzden guzel dedim.

bilmeyen arkadasların kazaya kurban gitmemesi içinde düzenleme şart kanaatindeyim.

polemiğe girmek için başkasını bul bu muhabbet yoksa bu muhabbet ikimizden birinin ab ye girmesiyle son bulcak..

Hocam polemik meraklısı değilim.. olsam zaten senn gbi yapardm..  o mesajı okudum.. sen ilk postunda öle yazmadın blmem farkındamsın alıntı ypıp göstermeye çalştım .. ilk seferkiyle şimdiki arasında fark var şimdi güzelllikle sölüosun ilk zaman böle yazsaydın kmse bşi yazmazdı kinaye dolu Hocam ..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek

kerim bunu yazdı:

bizdede vardı 6 sene boyunca yaşadı geçen sene öldü cok feci koydu.

bende aldım hocam bitane 2 ay yaşadı. sonra sebebini bilmediğin bir nedenden dolayı öldü :| 2 ayda bilşe insan alışıyor..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

lan olm onu nie dio olabilir orada siyaset içeren şeyler oldugundan dio kusla banlanmanın ne alakası var amk modların görevlerinden biriside userlarına dogru olanı göstermektir eger bi yerde yanlıs yaptıysam adam bana pm atar bi daha bunu yaparsan seni banlarım der sen ne atlıon yırtık dondan cıkar gibi ayar ettirion kendini sölenion sölenion geri cekiliosun alla alla !

xD

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

kardesim sana bi sey dedigim yok nie üzerine alınıosun sen yha  sana teşekür ederm verdigin cvptan dolayı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aydogan45
    Aydogan45's avatar
    Erkek

the_behulder bunu yazdı:

kardesim sana bi sey dedigim yok nie üzerine alınıosun sen yha  sana teşekür ederm verdigin cvptan dolayı

Pardon abi xD ben postu gönderdikten sonra pm geldi :D

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeepHouse
    DeepHouse's avatar
    Erkek

tamam bos post kasmasın millet zoru olan varsa pm aracılıgı ile halledebiliriz.

yha benim kus daha 3 aylık değildir daha önce beslemedim internetten baya arasstırdım baya bi okudum ama zaten konuyu acmamdaki amac hani mesela bu rene balık malık işinden anlıo bir sürü üyemiz var belki kus işinden anlayan muridmizde vardır bana bu işin inceliklerinde yardımcı olur die actım anlayacagınız baya bi arastırma yaptım arkdaslar mesela ceyranda kalınca ölüolar mıs hassas yaratıklarmıs falan :W

Toplam Hit: 3104 Toplam Mesaj: 26