folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muhabbet Kuşum Huysuz Çıktı

Muhabbet Kuşum Huysuz Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

aynalı tünek ve zil filan al hayvan kendinin yalnız hissetmesin 

hocam kimi alma pskolojisini bozar diyo sen yalnız hissetmesin diyosun napiyim ben Allah aşkına

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek

hocam yere döktükleri yemi kabuğu olmasın? içi dolu mu yemlerin. doluysa tekrar koy yemliğe israf olmasın.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı

hocam yere döktükleri yemi kabuğu olmasın? içi dolu mu yemlerin. doluysa tekrar koy yemliğe israf olmasın.

israf olmaz hocam dışarda kuşlar yemezlermi o yemleri?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

hocam belki yalnızlıktan canı sıkılıyordur, yanına bir (erkek ise dişi , dişi ise erkek) almayı denedin mi?

wAreX!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serhat8102
    serhat8102's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı

yerler yemeye de  senin paran israf olmuş olur. bende de vardı bi çift biri çok hareketliydi yerinde durmuyodu, biride hiç uçmuyodu, yanına bitane dişi koy :D o zaman durulur :D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

Uçabilen bir hayvanı küçücük bir kafese koymak kadar kötü bişey yok.Sal balkondan en büyük iyiliği yapmış olursun

Hocam bu tarz vahşi doğayı hiç görmemiş kuşçularda kafesde doğup yetişmiş kuşları doğaya saldığında ya açlıkdan ya da kediye kuşa yem olur giderler.

Tepkini bu şekidle değilde kuşçulardan kuş almayın diyerek gösterebilirdin.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

aynalı tünek ve zil filan al hayvan kendinin yalnız hissetmesin 

hocam kimi alma pskolojisini bozar diyo sen yalnız hissetmesin diyosun napiyim ben Allah aşkına

bir şey olmaz al sen merdiven vs de al oyalansın canı sıkılıyor yemliklerin içinede az yem koy dağıtamayacak kadar her gün yemi değiştirrisin 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    serhat8102 bunu yazdı
    ArduouS bunu yazdı
    serhat8102 bunu yazdı

yerler yemeye de  senin paran israf olmuş olur. bende de vardı bi çift biri çok hareketliydi yerinde durmuyodu, biride hiç uçmuyodu, yanına bitane dişi koy :D o zaman durulur :D

yok hocam biraz kendime alıştırıyım konuşturmayı başarıyım daha kuş 2 aylık zaten

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Balli yem vermeyi denedinmi

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Hocam ben 5-6 tane besliyorum. Az oyuncak koy yoksa kendine alıştıramazsın. Kısa sürede alıştırmak istiyorsan kafesin için içinde eline almaya çalış. 2 elinde bir köşeye sıkıştır onu. Sakın tuttum, yakaladım modunda olmasın, kuşa yazık hem bir yerlerine zarar gelir. Zaten bi köşeye sıkıştırdığında kendi çaresiz kalacak. Sonra eline al kafasını falan okşa, baktın sevmedi kanatlarını okşa yavaşça. Sonra sal. Böyle böyle kuş sana alışır. 5-6 ayda gel dedim mi gelir git dedim mi gider fakat öyle elinle her yerini elletecek kadar güven verebiliyorsan helal olsun :) Uzun zaman ister o kadar güven vermek fakat çok da uzun değil.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 6800 Toplam Mesaj: 56