folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Muhabbet Kuşum Huysuz Çıktı

Muhabbet Kuşum Huysuz Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

hocam bunların manyakları tam manyak çıkıyo. ben aldım yavruyken adını çaki koydum hayvan biraderle benim birbirimize ettiğimiz küfürlerden piç demeyi öğrenmiş. babama gidip gidip piç piç diyo . odadan gidiyo salona piç piç piç diyo geri geliyo. sürekli üzerimizde ama tutmamıza izin vermiyo küfür edip kaçıyo. gece canı sıkılıyo evde piç diyip duruyo bildiğin gibi değil ailemizi dağıtacak pezevenk

www.yesilgrow.com - Growshop
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    HoLyCat bunu yazdı
    Balli yem vermeyi denedinmi

hocam 2 adet var kafesinde hiç dönüp bakmadı bile...

DevilRullz bunu yazdı

Hocam ben 5-6 tane besliyorum. Az oyuncak koy yoksa kendine alıştıramazsın. Kısa sürede alıştırmak istiyorsan kafesin için içinde eline almaya çalış. 2 elinde bir köşeye sıkıştır onu. Sakın tuttum, yakaladım modunda olmasın, kuşa yazık hem bir yerlerine zarar gelir. Zaten bi köşeye sıkıştırdığında kendi çaresiz kalacak. Sonra eline al kafasını falan okşa, baktın sevmedi kanatlarını okşa yavaşça. Sonra sal. Böyle böyle kuş sana alışır. 5-6 ayda gel dedim mi gelir git dedim mi gider fakat öyle elinle her yerini elletecek kadar güven verebiliyorsan helal olsun :) Uzun zaman ister o kadar güven vermek fakat çok da uzun değil.

oyuncak derken hocam ? bitane merdiven aldım, ayna koyunca pskolojik bunalıma giriyor diyorlar daha ne alabilirim?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

hocam bunların manyakları tam manyak çıkıyo. ben aldım yavruyken adını çaki koydum hayvan biraderle benim birbirimize ettiğimiz küfürlerden piç demeyi öğrenmiş. babama gidip gidip piç piç diyo . odadan gidiyo salona piç piç piç diyo geri geliyo. sürekli üzerimizde ama tutmamıza izin vermiyo küfür edip kaçıyo. gece canı sıkılıyo evde piç diyip duruyo bildiğin gibi değil ailemizi dağıtacak pezevenk

çaktırmadan aynısından başka bi kuş al yerine koy hocam :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

yanına dişi al

dişiyse erkek al

sorun çözülür.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    Sharp bunu yazdı

:))) Bu arada hocam kuş erkekse kuşun yanına dişi falan alayım deme en azından eline alıştırana kadar alma.. eline alıştırmadan alırsan ikiside gelmezler sana iyice şımarırlar bende daha önce beslemiştim.. marul ve yeşil sebzelerde verme son olarak eline alışmıyorsa arada hayvanı aç bırak kafese yem koyma yani eline falan koy mecburen açlıktan eline gelecek..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

aaa piçe bak :D ben böyle kuş görmedim lan ahhahaha yemi değiştir hocam. arasına mama kat.. vs veya kuşçuya git hangi yemi veriyosa aynından al

ayrıca tülü kafesin yarısına kadar çek kuş kendini güvende hissetmiyo stres yapıo olabilir böyle devam ederse kendi tüylerinide yolar

manhyak

hocam sen o kuşu camdan salsan 10 dkk ya yem olur.. hadi avusturyada olsak neyse doğal ortamı bi nebze şansı olur

yunusdogan tarafından 03/Şub/14 21:35 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek

aynayı koyayımmı beyler tekrar ne diyorsunuz?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

aynayı koyarsan sana alışmaz, yanına eş alırsan yine sana alışmaz,

muhabbet kuşu ilgi ister ,fakat ayna veya eş olursa onlarla ilgilenir  sana yüz vermez,

yemi dağıtmadan yemiyorlar zaten , yem çok olunca , kabuklu ise kabuklar yemlikte olduğu için alttaki yemlere ulşamay a açlışıryordur o yüzden dağıtıyordur,

tek olunca  zamnala alışılar , malsesef en etkili yöntem biraz aç bırakmak , aç kalına eline yem yemeye geliyor

ben  öyle aalıştırmıştım , daha sonra kafesi kapağını açık bırakıyordum dışarı çıkıyordu , elimde yem varken elimi uzattığımda yemek için geliyordu

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rewolt84
    rewolt84's avatar
    Erkek

ballı yem var zaten ayna göremedim oyuncak olmalı bencede 11 sene yaşamıştı bizim kereta aynasına hastaydı 3 kere kaçtı aynası sayesinde geri geldi ismi mavişti yada yemliği kuçült dağıtamacağı kadar azar azar ver yiyebileceği kadar

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    calpazhan
    calpazhan's avatar
    Erkek

Yanına bir eş alsan çözülür ondan kapar olayı ama alırsan o saatten sora eline alma olayını unut siktinse gelmez benim başıma geldi 6 senedir besliyorum bir elime getiremedim yavşakları.

Hayatım Beni Bile Güldüren Bir Oyuncak...
Toplam Hit: 6801 Toplam Mesaj: 56