Muhabbet Kuşundan Anlayanlar İçeri
-
Webci58 bunu yazdıMertSt bunu yazdı
Şu ilaçtan kuşun suyuna ilave edeceksin. Kuşun hasta belli fotoğraflardan zaten, 4 - 5 gün arayla kuşun suyunu değiştir, yemini tazele vitamini koy toparlayacaktır ve kuşla ilginide eksik etme. Geçmiş olsun.
tamamdır hocam yarın hallederim bunu umarım düzelir.
ama alışacak gibi bi kuşa benzemiyo o biraz sinirimi bozdu bir arkadaşla aynı gün aldık o oyun oynamaya başlamış bizimkinde tık yok ilgilendiğimiz halde kaçacak yer arıyor ısırıyor vs. zamanla görcez.
hocam herkes ilgilen alıştır der ama , ilgilenmiceksin muhabbet kuşuyla. Aç bırakıp elinden yemeye mecbur bırakıcaksın.
-
3 Tane kuşum vardı 1 i kaçtı , 2.si elimde öldu ...
2 si konusuyordu ve acayıp bır bag vardı aramızda :)
Muhabbet kuşları hassas canlılardır , isimleri ustunde muhabbetı sohbetı ılgııyı alakayı severler...
Sanırım senın kusu bıraz korkutmuslar kı boyle uzak takılıyor , eger evde kucuk coluk cocuk varsa , yada onu rahatsız edecek korkutacak yuksek ses vss seyler onlardan uzak tut , ürün satan yerlerde vıtamınler falan var onlardan al ve özellıkle ılgı goster :) sev ... -
Kafesinde devamlı mineral ve enerji blok olsun. Eminönünde 5 er lira.
Suyuna eklenen toz vitamin vardı adını hatırlamıyorum(avisolmuş) 10-15 lira, onlardan da düzenli olarak ver.
Kuşu hiçbir şart altında avuçlamayın, hiçbir kuşun hoşuna gitmez. Önüne işaret parmağınızı uzatıp hafifçe dokunun, alışkınsa gelecektir.
Alışkın değilse yavaşca önce kendinize alıştırın, yanında durun. Bir süre sonra salatalık-havuç-marul uzatarak elinizden yemesini sağlayın elinize alışsın.
Hava akımı olmayan bir yerde olsun, geceleri sessiz-karanlık bir yerde dursun ama yerini fazla değiştirmeyin, sabit bir yeri olsun, ayak altı olmasın, yakınında hareketli-sesli cisim olmasın.
Fotoğraf çekimi için olsa dahi kafesini hareket ettirmeyin, stres yapar. Sabit bir yeri olsun, size alıştıktan sonra yanınızdan ayrılmaz zaten.
Suyunu hergün tazele, yemini üfle. Yem olarak Witte Molen ve Bonnie karışımı veriyordum 7 yıldır, artık Witte Molen yok piyasada sadece Bonnie marka yem veriyorum ben, tavsiye ederim.
Korkutmayın, çocuk oyuncağı yapmayın hayvanı, tüm bakımlarını bir kişi yaparsa daha rahat olur.
İyi bakın hayvana, kolay gelsin
-
h2run bunu yazdı
Bunlar yavruladıgı zaman ne kadar yavruluyor hocam ? Birşey beslerken yavrusunu almak en guzel şey.
Hocam şöyle izah edim ben sana şimdi bi yumurtlamaya 5 ile 8 yumurta arası doğuruyor bunlar , benimki 6 yumurta yaptı ilk çıkanın üzerine yatmıyor yumurtaya bazen ondan dolayı ilk yumurta kırmışlar.
-
zigor bunu yazdı
Kafesinde devamlı mineral ve enerji blok olsun. Eminönünde 5 er lira.
Suyuna eklenen toz vitamin vardı adını hatırlamıyorum(avisolmuş) 10-15 lira, onlardan da düzenli olarak ver.
Kuşu hiçbir şart altında avuçlamayın, hiçbir kuşun hoşuna gitmez. Önüne işaret parmağınızı uzatıp hafifçe dokunun, alışkınsa gelecektir.
Alışkın değilse yavaşca önce kendinize alıştırın, yanında durun. Bir süre sonra salatalık-havuç-marul uzatarak elinizden yemesini sağlayın elinize alışsın.
Hava akımı olmayan bir yerde olsun, geceleri sessiz-karanlık bir yerde dursun ama yerini fazla değiştirmeyin, sabit bir yeri olsun, ayak altı olmasın, yakınında hareketli-sesli cisim olmasın.
Fotoğraf çekimi için olsa dahi kafesini hareket ettirmeyin, stres yapar. Sabit bir yeri olsun, size alıştıktan sonra yanınızdan ayrılmaz zaten.
Suyunu hergün tazele, yemini üfle. Yem olarak Witte Molen ve Bonnie karışımı veriyordum 7 yıldır, artık Witte Molen yok piyasada sadece Bonnie marka yem veriyorum ben, tavsiye ederim.
Korkutmayın, çocuk oyuncağı yapmayın hayvanı, tüm bakımlarını bir kişi yaparsa daha rahat olur.
İyi bakın hayvana, kolay gelsin
dediklerinize dikkat edeceğim teşekkürler, elime almamaya gayret ediyorum fakat 1 ay oldu ama hiçbir alışma belirtisi göstermedi o beni biraz rahatsız etti.
-
Muhtemelen bağırsaklarında sıkıntı, eğer ishalse suyuna biraz çaykoy, ama kanatlarını açtıkmı titriyo demişsin bu ya korkutmadan yada üşütmeden kaynaklanır
Hangisi sen kararvericeksin, kuşa neyaptığını biz bilemeyiz
-
-
benimkide böyle olmuştu aradan 1 hafta geçti acılar içinde öldü sanırım bi hastalığa yakalanmıştı
-
Reberals bunu yazdı
benimkide böyle olmuştu aradan 1 hafta geçti acılar içinde öldü sanırım bi hastalığa yakalanmıştı
yapma be hocam.. yazık hayvana inşallah düzelir ya.
-
Webci58 bunu yazdıReberals bunu yazdı
yapma be hocam.. yazık hayvana inşallah düzelir ya.
akljslajsdljasdl jasdlkjsaldljsadklasjdlasjdlasjdkl abi yarıldım yemin ederim yarıldım, öldü diyor adam düzelir diyorsun asdhaskdjhska d:D:D:D