folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Muhalefet Partisiyle İlgili İlginç Bir Video (Kılıçdaroğlu)

Muhalefet Partisiyle İlgili İlginç Bir Video (Kılıçdaroğlu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

vayy taşaklı vidyo. bakalım ne tepki gelicek kılıçdaroğlu kanadından.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

kılıçtaroğlu!nu karalayın bakalım amk en acemi haberci bile görüntüleri üst üste bindirip konuşmanın içinden sözleri cımbızla alıp babanızı bile vatan hayini yapar karalayın karalayın iyi karalayamazsanız yarın bi gün size kemik veren tayip emminizi ve onun tezgahını yıkacak kpss ile full çekemeyeceksiniz oyu kömür ile değiştiremeyeceksiniz

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:
    -----------------------------

adamgibi bunu yazdı:

fmk bunu yazdı:

kürt bir parti liderinden ne beklenebilirki chp bence baykalla beraber bitmiştir bu rüzgada er geç tıpkı akpnin sonlandığı gibi sonlanacak ama ne zaman bunu kimse kestiremiyor

kürtlerle  ılgılı bı sorununmu  var hoca 

var onlar beni sevmez bende onları

ben senı sevdım hoca 

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

adamgibi bunu yazdı:

fmk bunu yazdı:

adamgibi bunu yazdı:

fmk bunu yazdı:

kürt bir parti liderinden ne beklenebilirki chp bence baykalla beraber bitmiştir bu rüzgada er geç tıpkı akpnin sonlandığı gibi sonlanacak ama ne zaman bunu kimse kestiremiyor

kürtlerle  ılgılı bı sorununmu  var hoca 

var onlar beni sevmez bende onları

ben senı sevdım hoca 

:) yok hocam böyle kalsın ikimizde ayrı dünyaların varlıklarıyız

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

bende  plotonık  takılırım hoca 

kontra bisiklet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

valla adam resmen bu küçük'ü niye içeri attılar anlamadım diyo :)) anlaması için daha ne olması lazım çok merak ediyorum :))

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

nolanded bunu yazdı:

valla adam resmen bu küçük'ü niye içeri attılar anlamadım diyo :)) anlaması için daha ne olması lazım çok merak ediyorum :))

tayyibi de şimdiye asmaları lazımdı ama niye asılmıyor bende onu anlamadım :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=F6t-x3rXRW0

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanacasta
    sanacasta's avatar
    Erkek

ülkemizi bölmek isteyenlerle bir sorunumuz var çünkü atalarımız elimizde kalan bu toprakların sınırlarını bizler için kanları ile belirlemişlerdir. kürt kardeşlerimizle bir sorunumuz olamaz. Kılıçdaroğlu CHP kendi liderini yeniden buluncaya kadar ara kadrodan ileri gidemeyecektir.

https://twitter.com/ElliotticianRB
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fuzulli
    Fuzulli's avatar
    Erkek

C_e_Z_a bunu yazdı:

Kılıçdaroğlunun tek bir cümlesi üzerinden döndür döndür koyun videoya bu adamı savunuyordu diye!
    Kanal A'nın  bu zihniyetle yaptığı yayın üzerinden CHP'ye yüklenen arkadaşlara sormak istiyorum ; " Kılıçdaroğlu'nun o lafı hangi soruşturma üzerinden yapılan bir açıklamadır ? Yalçın Küçük'ü sevin sevmeyin - sayın saymayın s...kimde değil, ama Kılıçdaroğlu sadece o tek cümleyi hangi konu üzerinden ettiğini biri bana yazsın? " Ergenekon soruşturması üzerinden yaptı ben cevap vereyim, şuan 105. duruşması yapılan , 2 yıldır tek bir suç ispatı yapılmadan, dosyası 1 yıl sonra hazırlanan ve yüzlerce sanığı olan bir tiyatro oyunu üzerinden yapılanlara karşı sadece o adamın suçunun iddaa edilemeyeceğini söylüyor. Haa, siz hukukun üstünlüğüne iş gelince bağlanıp kalırsınız tarafsız olsun dersiniz ama kuyruğunuza basınca bas bas bağrırsınız onu herkes biliyorda - hani bi kezde, hiç kimsenin suçu ispatlanmadan ona suçlu gözüyle bakılamaz denilen evrensel gerçeği bi kezde bu Yalçın Küçük için kullanalım. Adam orospu çocuğu olabilir, yavşağın önde gideni olabilir zaten bu tip programlarda yer aldıysaki öyledir kesinlikle benimde şüphem yok , ama bir videoyu montajlar gibi tek cümle üzerinden " Hurraaa Kılıçdaroğlu PKK'ya destek veriyor" diye herkesin güleceği bir propagandaya kalkarsanız adama sorarlar, bi açıkla bakalım videonun aslını diye :) Konuya Kılıçdaroğlu aleyhine yorum yazan arkadaşların sazanlık madalyalarını yönetimden rica ediyorum :)

Lathedarkman bunu yazdı:

Yalçın küçük'ün bu videolardaki görüntüleri ne zaman çekilmiş ? en az 20 yıl eskidir tahminen.. Peki yalçın küçük ne için ergenekondan gözaltına alındı ? tayyip erdoğana yüklendiği için. bu videolardaki görüntüleri ayrı mesele ergenekondan alınması ayrı bir mesele. Ayrıca Kürt bi parti lideri diyorsunuzda siz doğarken kürt olacağınızı veya Türk olacağınızı seçebiliyor musunuz ? Kemal kılıçdaroğlu pkk propagandası falan yaptığı yok.

Yalçın küçük'ün sesi gür çıktığı için tayyip erdoğana muhalefet yaptığı içinmi alındı içeriye susturulmak içinmi alındı içeriye ?

yoksa

bu videolardaki görüntüler içinmi :) elbette tayyipe olan muhalefeti sonucunda..

eğer yalçın küçük pkk ya sarf ettiği bu videolardaki görüntüler için sorguya alınsaydı ve kemal kılıçdaroğlu o zaman yalçın küçük için bu sözleri söyleseydi bugün Kemal kılıçdaroğlu chp genel başkanı değil millet vekili bile olamazdı aradaki ince noktayı anlamanızı umud ederim..

Daha eklencek bir şey yok, sağolsun arkadaşlar gerekeni yazmış. 

Toplam Hit: 6069 Toplam Mesaj: 38