folder Tahribat.com Forumları
linefolder Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
linefolder Muhalefet Partisiyle İlgili İlginç Bir Video (Kılıçdaroğlu)

Muhalefet Partisiyle İlgili İlginç Bir Video (Kılıçdaroğlu)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

koyunlar için güzel yönlendirme haberi.. buradan sazan gibi atlayanlara kendi dillerinden selamlıyorum"mee meeee"

ekleme: tabi konuyu açanıda unutmamak lazım.

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

fmk bunu yazdı:
    -----------------------------

insan doğarken ne olduğunu belirleyemez türkde olabilir almanda yunanda kürtte veya hayvanda olabilir aslanda inekte köpekte veya çakalda doğduktan sonra herkes kendi yerini bilmeli köpekler asla aslanlık yapamaz veya çakallar kurt olmaz ineklerde aslan avlayamaz ırkların kendilerine göre özellikleri vardır bazıları bozguncudur bakınız yahudiler bazıları savşcıdır bazılarıda kölediler kölelik ve eziklik genlerinde vardır ezikler asla kendi başlarına devlet ve yönetici yani efendi olamazlar bakın kuzey afrikaya tüm yamyamlar kendi aralarında katliam yapıyorla isimleride özgürlük savaşcıları felan filan insanlığın bittiği yerlerdir oralar ha bunları neden yazdım herkez kendini bilmeli aslını inkar etmememi çakal san çakalsındır aslansan alansındır hiçbir çakal aslanlığa soyunmasın sonu komedi olur .

sizden hala kaldı mı?  

http://tahribat.com/Forum-Soysopize-102393/

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

varmış demmekki neyse aslında söylesemde seöylemesemde bişey olmaz ama eski tahribat ruhu işte söylemedende olmuyor :) Hayatta  AKP ye oy vermem tayibi hiç sevmem ama babası kürt anasının adı yemuş olan  birisi bu ülkeyi altın yollarlada kaplayacak dahi olsa lider olduğu gün ülkeme karşı olan tüm iyi düşüncelerimi ve sevgimi yitiririm tabi bu benim düşüncem.

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eski tahribat ruhu bu değil hacı O ruh eski hitler eski atsız eski kafatascı eski ırkçı faşist ruhu ve o ruhtan da sende fazlaca var. Ayrıca senin ruhun ile benim ruhumu yan yana getireceksek Allahımın üstüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister!

(Selam olsun üstat Nihat DOĞAN'a)

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

Eski tahribat ruhu bu değil hacı O ruh eski hitler eski atsız eski kafatascı eski ırkçı faşist ruhu ve o ruhtan da sende fazlaca var. Ayrıca senin ruhun ile benim ruhumu yan yana getireceksek Allahımın üstüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun önünde diz çöker tövbe ister!

(Selam olsun üstat Nihat DOĞAN'a)

Thribat ruhu derken düşüncemden ötürü demedim yani içimde kalıp bana dert olmasın tarzında yoksa tahribatta benim gibi olmayan veya karşı görüşte olan bayağı bir adam vardır neyse söylediğinede bayağı bir güldüm saolasın beni güldürdüğün için

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Gülme bence bi kürt güldürdü seni :)))

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek

KaRaKuLe bunu yazdı:

Gülme bence bi kürt güldürdü seni :)))

hadi canım bak şimdi çok sevdim kürtleri bütün düşüncelerim değişti :)

Toplam Hit: 6071 Toplam Mesaj: 38