Muhaliflere Kimyasal Silah Veren Türk Şirketin Sitesi
-
yanlız şişelerin üstünde eşşek kadar tekkim yazıyo heralde kimyasal satacak adam bu kadar aptalca bi yanlış yapmaz
-
pkk piçini başımıza saran önder ülkelerden bir tanesidir bu suriye..
kimse sütten çıkmış ak kaşık değil sonuçta, keser döner sap döner hesabı az ugraşmadı bizle
-
ülke ilişkilerinde karşılıklı mevcut olması gereken tek şey çıkardır, yok suriye böyle yaptı yok ermeniler böyle yok iranla çok savaştık zamanında, macarlar bizi viyanada bozguna uğrattı, yok ingiltere rusya fransa italya yunanistan 1.dünya savaşında karşı cephedeydi, adama sorarlar aramızda kötü şeyler yaşanmış devletlerle küsecek olsak nasıl yaşıcaz şu topraklarda ticaretsiz ve huzurlu bir şekilde, devletin çıkarı ne yöndeyse o yönde hareket eder, ırak petrollerinde bize koca bi nah düştü, bakalım suriyede ne düşecek
-
esadın pkk ya destek çıkmasına kimse birşey demiyor
bunumu sorun ettinz?
-
scarletbeard bunu yazdı
Ya abi allah aşkina bir insan yasal olmayan seyi yaparken aslanlar gibi üzerine reklamini yazarmi En basiti bence bu. siradan siselerle gönderebilirken neden kocaman tekkim kutulari ile göndersin kesinlikle sıkıntılı bir konu
Bu tip malzemeleri sıradan şişelerde gönderemezsin, üzerinde çok sayıda ibare olması gerekir (ki var) bunların uluslararası standartları vardır ve zorunludur. zaten o şekilde yazılmasa güvenle taşınamaz.
-
DJ_Alper bunu yazdı
esadın pkk ya destek çıkmasına kimse birşey demiyor
bunumu sorun ettinz?
Hocam kimyasal silahtan bahsediyorsun, tarihe kimyasal silah kullandıran ülke damgasıyla geçmek üzereyiz. Irakı vurma sebepleri buydu, yarın öbürgün siz suriyede muhalefete de kimyasal silah sağladınız kimyasal silahlarınız var derlerse şaşırmayın.
-
-
suriyede bu hafta 1000 kişi öldü sarin gazı yüzünden
-
kimyadan azbiraz anlayan birisi evdeki malzemeleri kullanarak çok rahat zehirli gaz yapar en basiti yeterli miktarta lavoba açiçi ve sıcak suyla zehirleyerek öldürebilirsiniz., ben gram inanmadim bu olaya, bunlar büyük firmalar herşey yasal üzerinde zaten ne olduğu yaziyor ürünün gizli kapakli bir iş değil art niyetli birisi almiş farkli karişimlar yaparak silah üretmiş bundan firmanin türkiyenin suçu ne ? bu mantikla gidersek birisi birisini bıçakladiğinda bıçağı üreten firmayi hedef gösterilir, tinerciler var diye tiner firmalarini hedefe koymak gibi bişey. kulananin kötü niyetini firmalara yıkmak çok saçma.
öte yandan firma ismine zoom yapılmasi felan , tamamen kasitli bir şekilde çekilmiş video olduğunu düşünüyorum. türkiyeyi suriye çukuruna çekmek isteyen baağzi şer ocaklarinin son numarasiyla karşı karşıyayiz medya güçleriyle güzel algi yönetimi yapıyorlar. arka fona dayamişlar arapçayi posterler felan çok güzel kurgu yapmiş ama artik yemiyoruz böyle algi dizaynlarini. maymun gözünü açti.
ayrica arkadaşlara katiliyorum sap döndü, 20 yıl apoyu himaye altina alan suriyenin başina zaten bir görüncek vardi.
-
blackhammer bunu yazdı
sevindim lan bir savasin onemli bir silahinin hammaddesini bizim ulkemizin satmasina.
filmlerde hep ruslar yada amerikalilar savasta olan iki ulkeye silah satip kimyasal madde satip savastan kose olurlardi.
http://www.imdb.com/title/tt0399295/
buda bakış açısı tabi.