Muhasebeden Anlayanlar..
-
dostlarım bugün iş için bir muhasebeciyle görüştüm.. adam gel başla p.tesi dedi ama hiç birşey bilmiorum muhasebe hakkında okulda dersini gördüm ama bilgisayarda yapabilirmiyim bilmiorum.. çok karışık gibi gözüküo muhasebe işi ordaki çalışan elemana baktım biraz yaptığı şeylerden birşey anlamadım söledigi kelimelerin bi tanesinin bile anlamını bilmiorum napıcam bilmiorum adam güven verdi sen tecrübessizsin öğreneceksin felan diye ama yinede kafamda sorular var yapabilirmiyim acaba diye.. yardımcı olursanız sevinirim.. tşkler şimdiden
-
suspicious bunu yazdı:
-----------------------------
dostlarım bugün iş için bir muhasebeciyle görüştüm.. adam gel başla p.tesi dedi ama hiç birşey bilmiorum muhasebe hakkında okulda dersini gördüm ama bilgisayarda yapabilirmiyim bilmiorum.. çok karışık gibi gözüküo muhasebe işi ordaki çalışan elemana baktım biraz yaptığı şeylerden birşey anlamadım söledigi kelimelerin bi tanesinin bile anlamını bilmiorum napıcam bilmiorum adam güven verdi sen tecrübessizsin öğreneceksin felan diye ama yinede kafamda sorular var yapabilirmiyim acaba diye.. yardımcı olursanız sevinirim.. tşkler şimdiden
-----------------------------yaparsın.
-
suspicious bunu yazdı:
-----------------------------Neden yapamayasınki. öğrenirsin. ayrıca staj yapmadın mı?
-
staj yapdımda gittinmi diye bir sor :)
-
okuldan çıkanlarda ha deyince yapamıyor hocam merak etme.ticaret çıkışlılar yapıyor ama diğerleride bir iş yrine gidince öğrneiyorlar. 1,5 ayda falan kavrarsın
-
okuldayken en nefret ettiğim derslerin başında geliyordu... bilmem ne ettiğimin dersi...
-
merak etme senı ilk önce hemen pc basına oturtmıcak .. - ilk gun evrakları dızmeı tarih sırasına göre dizmeyı oğrenirsin - fatura sev irsalıyesı nedir onları öğrenirsin.. - dısarı işlerini oğrenirsin ssk,vergi dariresi - sonra fatura işlemeyı - beyanmme düzenlemeyı.. muhasebecı olarak konusyorum yapacagın ilk iş gunude fatura sıralarısın dostuım :)
-
burada ümit diye biri var. ona sor..
-
1 yıl hastanede tahsildarlık yaptım 6 ay muhasebecide staj gördüm
ticaret muhasebe kocatepe muhasebe bitirdim
Bir şirketin muhasebesini tut desen kdvsini bile çıkaramam :)))
sevmiyorum kodumun mesleğini
-
BrighStar bunu yazdı:
merak etme senı ilk önce hemen pc basına oturtmıcak .. - ilk gun evrakları dızmeı tarih sırasına göre dizmeyı oğrenirsin - fatura sev irsalıyesı nedir onları öğrenirsin.. - dısarı işlerini oğrenirsin ssk,vergi dariresi - sonra fatura işlemeyı - beyanmme düzenlemeyı.. muhasebecı olarak konusyorum yapacagın ilk iş gunude fatura sıralarısın dostuım :)
aynen. Ara sıra yokla yaparken göz at anlamadığını açık açık sor öğreniceksin, ayıbı yok yani şimdi yabancı olduğun için anlamıyosundur bişeyini kapsan arkası gelir bu arada eta mı kullanıyorlar -
zaten ilk günden pc basına oturayımda hemen ise koyulayım die bi amacım yok öncelikle teorik olarak anlamam lazım işi.. sonra uygulamaya geçerim diye düşünüyorum.. orada çalışan elemanda işe başladığında hiçbirşey bilmiyormuş 2 yılda öğrenmiş tamamen işi.. evet dostum eta kullanıyorlar..