folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Mühendisler İçin Harika Ötesi Bir Hesap Makinası

Mühendisler İçin Harika Ötesi Bir Hesap Makinası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trooper
    trooper's avatar
    Erkek

mobydick64 bunu yazdı:
    -----------------------------

casio fx 880 lazım banada ikinci el bulabilecek arkadaşlar varsa alırım tabi uygun fiyata.. classpad 330 da olabilir onunda sıfırı lazım

bende fx 880 var. daha nasıl kullanacağımı bilmiorum. ne veriyorsun makinya?

ZzZzZzZ...!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

bende elektrik elektronik mühendisliği okuyorum hangi makineyi önerirsiniz ve 2.el 0 link paylaşrmsnz.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sancaks
    sancaks's avatar
    Erkek

ti-89 tek geçerim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

Eczanede satılmayan tek ilaç Classpad 330

Her türlü işlemi yapar. Mühendislik öğrencisinin mutlaka elinde bulunmalı. Artı için istediğini yazabilir kopyanın dibine vurabilirsin. Ben sözel derslerde konu slaytlarını içine yükleyip öyle giriyordum sınava. Artı sınavda canın mı sıkıldı, sorularımı çözemiyorsun aç Classpad tan sudokunu, mario nu oyna keyfin yerine gelsin. Yükle içine programını soruları direk çözsün.

Eczanade satılmayan tek ilaç Classpad 330

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    VisualBoy
    VisualBoy's avatar
    Erkek
    ti 89 iyidir, casio fx 9860 g sd de iyidir. amq hafıza kartı girişi var :D.

ben en başta casio 991es kullanıyordum es serisi ekranı ile ms den çok üstün, kullanımı baya kolay.

daha sonra casio fx 5800 p aldım (28 kB hafızası var), memnunum, grafik çizemez ama benim için yeterli bi hesap makinesi idi.

ama yine de aklım 9860gsd ve casio algebra fx 2.0 a takılmış vaziyette, okul bitti ama yine almayı düşünüyorum bunlardan bir tane.

casio algebra fx 2.0 http://www.rekorelektronik.com/images/products/00/00/20/20_buyuk.jpg

casio 9860 g sd http://images.gittigidiyor.com/3208/CASIO-CFX-9860G-SD-Grafik-Cizen-Hesap-Makinesi__32085056_0.jpg

HolyOne'a ulasinca, bildirecegim...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Benim için makine CASI FX-850P- 880P dir...

CASIO bunları neden bıraktı hala anlamam...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ti- 89 okadar iyiki jailbreak zamanlarından ps3 ü kırıp oyun oynamak için kullanıyoyordu :) ben önceden ps3 ü ti-89 hesap makinasiyla kırıp oyun oynuyordum ps3 te:)

demem o ki ti-89 çok iyi ama casio nun classpad 330 undna uzak durun birçok kişi memnun değil.

birde casio yeni bir hesap makinası çıkarmış http://www.casio.com/products/Calculators_%26_Dictionaries/Graphing/PRIZM_fx-CG10/

http://www.youtube.com/watch?v=Mt3H87rZMh0

Ama casiodaki favorim budur http://www.casio.com/products/Calculators_%26_Dictionaries/Graphing/FX-9860GII/

ti-89 kadar olmasada buda çok başarılı

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

http://www.spacetime.us/

Pocketpc de bunu kullanıyorum, ipada falan da kurulur, PC de ise Microsoft math, eureqa kullaniorum

Graphing
    Graph 2D, 3D and 4D function, parametric, polar, vector fields, implicit, contour, and fractal plots with the tap of a stylus or click of a mouse!  Move, zoom, rotate and trace graphs in real-time!
    image image image image

image image image image

Windows      Mac
    Mac
    Mac

spacetime64
    Write scripts in our programming language that supports loops, recursion and a compiler for faster execution. Use your scripts like built-in functions!

RandomWalk2

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    code_46
    code_46's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

HolyOne bunu yazdı:

http://www.spacetime.us/

Pocketpc de bunu kullanıyorum, ipada falan da kurulur, PC de ise Microsoft math, eureqa kullaniorum

Graphing
    Graph 2D, 3D and 4Dfunction, parametric, polar, vector fields, implicit, contour, and fractal plots with the tap of a stylus or click of a mouse!  Move, zoom, rotate and trace graphs in real-time!

image image image image

image image image image

Windows Mac
    Mac
    Mac

spacetime64
    Write scripts in our programming language that supports loops, recursion and a compiler for faster execution. Use your scripts like built-in functions!

RandomWalk2

sınavlarda pocketpc ya da ipad a izin vericeklerini sanmıyorum :))) ama okul sonrası için çok iyi

En mükemmel insan yaptığı hatayı tekrar yapmayan insandır; hatasızlık Yaratıcıya aittir, insanlar ulaşamaz.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

trooper bunu yazdı:

mobydick64 bunu yazdı:

casio fx 880 lazım banada ikinci el bulabilecek arkadaşlar varsa alırım tabi uygun fiyata.. classpad 330 da olabilir onunda sıfırı lazım

bende fx 880 var. daha nasıl kullanacağımı bilmiorum. ne veriyorsun makinya?

hojam mal senin sen söyle fiyatını özelden uygun bişey olursa anlaşırız..

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
Toplam Hit: 9761 Toplam Mesaj: 32