Mükemmel Bir Film Tavsiyesi: Ben Efsaneyim
-
robert Neville başarılı bir bilim adamıdır ve insanlığı yok edeceğine inanılan,önüne geçilemez tehlikeli virüs ona bulaşmamıştır. Virüs çok kısa bir zamanda insanların ölümüne sebep olmuş, sonuçta Neville New York'ta hayatta kalan tek insan olmayı başarmıştır. Ancak Neville'in durumu çok zordur çünkü belki de dünya üzerindeki tek insan kendisidir. Üç yıl boyunca dolaşmakta, yaydığı radyo mesajları ile hayatta kalan insanlara ulaşmaya çalışmaktadır.
Herhangi bir canlıya rastlayamayan Neville aslında yalnız değildir ve her hareketi izlenmektedir. Salgından sağ kurtulan eski insan-yeni mutantlar Neville'in ölümcül bir hataya düşmesini beklemektedirler.
------
süper bir film arkadaşalr gerilim, aksiyon vs.. Will Smith başrolde mutlak tavsiyeli bir film..
-
Harbiden müthiş bir film,ben de tavsiye ederim.Hele adam şehrin ortasında tek başına dolaşırken,rüzgarın etkisiyle gazeteler yerde uçuşmuyor mu orda bitiyorum.İyi oldu hatırlattığın şunu bi daha izleyeyim,tam izleyememiştim zaten :D
-
iyi filmdir..
çıkmadan r5 vardı indirip mp4'ünü izlemiştim..
adam tek başına oyunculuk yapıyor hiç de sırıtmıyor helal.. -
hicte mukemmel bir film degil zumsuk, eger buna mukemmel diyorsan baska bir konuda guzel diye aradigin mafya filmini hic indirmeyelim
-
Kaliteli bir yapim ama yetersiz.
28 Days later
28 Weeks laterfilmleri ile konusu bir nevi ayni.
Tek Basrol Will Smith biraz daha karizma o kadar. -
21 filminede güzel diyorlar bende onu tavsiye edeyim daha izlemişliğim yok ama konusu güzel tavsiye ederim
-
Kesinlikle izlenmesi gerek bir film gerçekten
her sanıyesını hıc de sıklmadan buyuk zewkle izlemişdim
-
orjınal adı Im Legend mı? eğer oysa cdsi olcaktı ama hiç izlemedim bahsettiğinse bakarım
-
hojucuk bunu yazdı:
-----------------------------
hicte mukemmel bir film degil zumsuk, eger buna mukemmel diyorsan baska bir konuda guzel diye aradigin mafya filmini hic indirmeyelim
-----------------------------
agsahggagsahhahahahah -
güzel bir film ama o kadar da ahım şahım bir film olduğu söylenemez.
-
güzel bir filmdir. ilk çıktığında hemen indirip izlemiştim. ayrıca, "umudunu kaybetme" filminide izledim bu filmde ise azmin, sabrın zaferini anlatıyor, gerçektende biraz etkilendim.. will smith bu filmde de mükemmel oynamış..