Mükemmel Bir Film Tavsiyesi: Ben Efsaneyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

orjinal dvdsinde alternatif sonlu versionu da mevcut bi ara kiralarsam ripler koyarım buraya.

will smith in en iyi oyunculuklarından biri ama daha iyi bir aktör olabilirdi.

ayrıca bir kitabın,romanın filmini çekiyorsan, bari konuyu o kadar değiştirme.

kitapta mutasyona uğramış zombiler değil, vampirler, yarı vampirler ve insanlar vardır.

neville son insanlardandır ve asılarak idam edilir.el bombasıyla götünü uçurmaz.

neyse :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KAAMOS
    KAAMOS's avatar
    Erkek
    güzel bir aksiyon filmi diye gidip psikoloji filmi cıkan dandik cizgi roman uyarlaması :S dünyada tek kalan bir insanın hayat hikayesi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

güzel film ama okadar da muhteşem değil :/

resident evil daha sexy bunun yanında :/

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

FOXXLY bunu yazdı:
    -----------------------------

güzel film ama okadar da muhteşem değil :/

resident evil daha sexy bunun yanında :/

yuh mq abazalık yapma :D will abi çok sexy i didik

resident evilde çok güzeldi.2. sini bekleidm sokağa çıktımı güzel birşeyler olcak diye sanırım çıkmış  bilmiyorum.Ama bu tarz hikayeleri severim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

mataramasuko bunu yazdı:
    dandik bi film tipik zombi hikayesi cs zombi mode oynayın daha iyi :)

shadowboy bunu yazdı:
    Will smithin cevirmis oldugu en basit ve dandik filmlerlden birisi. Adamlar filmi ucuza getirmek icin nerdeyse hic bir canli koymamislar. Filmde bir will smith var bide kopegi. Kopegi para kazanamaycagian gore paralar will smithe gidiyor. E bide filmin yarisindan sonra meydana cikan bi kadin. Bence cok dandik bir film olmus. Ne bir konu ne de amac var filimde. Almis will smith silahini cadde cadde dolaniyor. Vesselam :|

@mataramasuko sen bence filmin konusunu anlamaışsın dai tekrar izle bence

@shadowboy  sanada oha diyorum başka bişi demiyorum filmi ucuza getirmek için hiç canlı koymamışlar diyor adam gündüz vakti newyork sokaklarını boşalmışlar daha ne yapsınlar(filmi çekerken en çok zorlandıkları kısım) konusu yokmu filmin e oha yani sinemada sandalyeye bir tane odun oturtsam filmin sonunda anlardı konunun ne olduğunu :s

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

wert bunu yazdı:

mataramasuko bunu yazdı:
    dandik bi film tipik zombi hikayesi cs zombi mode oynayın daha iyi :)

shadowboy bunu yazdı:
    Will smithin cevirmis oldugu en basit ve dandik filmlerlden birisi. Adamlar filmi ucuza getirmek icin nerdeyse hic bir canli koymamislar. Filmde bir will smith var bide kopegi. Kopegi para kazanamaycagian gore paralar will smithe gidiyor. E bide filmin yarisindan sonra meydana cikan bi kadin. Bence cok dandik bir film olmus. Ne bir konu ne de amac var filimde. Almis will smith silahini cadde cadde dolaniyor. Vesselam :|

@mataramasuko sen bence filmin konusunu anlamaışsın dai tekrar izle bence

@shadowboy  sanada oha diyorum başka bişi demiyorum filmi ucuza getirmek için hiç canlı koymamışlar diyor adam gündüz vakti newyork sokaklarını boşalmışlar daha ne yapsınlar(filmi çekerken en çok zorlandıkları kısım) konusu yokmu filmin e oha yani sinemada sandalyeye bir tane odun oturtsam filmin sonunda anlardı konunun ne olduğunu :s

açıkcası ben böyle filmlerden hoşlanmam o yüzden bu eleştiriler :)

ben daha çok donnie darko, forrest gump ne bilim böle izledikten sonra hiç unutmuycam ,tekrar izleyebileceğim filmleri severim 

bildiğiniz böle filmler varsa bana ulaştırın ;)

Toplam Hit: 3733 Toplam Mesaj: 27