folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Mükemmel Bir Flash Oyun - Kazıcı

Mükemmel Bir Flash Oyun - Kazıcı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CyberAngel
    CyberAngel's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

kaç saat oynadım ya :D zamanımı sikti:D alışmayın valla.alışınca baya bi kaptırıor insan.ilk başta çok zor geldi de sonra en son can azdı doldurmaya giderken çarptım patladı allahtan.yoksa daha oynayacaktım

Hocam save etseydin ya.Uçan bir araç var karada onunla istediğin kadar save edebiliyorsun.Patlamalara çatlamalara karşı kaldığın yerden devam edersin.Bu arada merak ettim aşağı ulaşan oldu mu ? :) 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    CyberAngel bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

kaç saat oynadım ya :D zamanımı sikti:D alışmayın valla.alışınca baya bi kaptırıor insan.ilk başta çok zor geldi de sonra en son can azdı doldurmaya giderken çarptım patladı allahtan.yoksa daha oynayacaktım

Hocam save etseydin ya.Uçan bir araç var karada onunla istediğin kadar save edebiliyorsun.Patlamalara çatlamalara karşı kaldığın yerden devam edersin.Bu arada merak ettim aşağı ulaşan oldu mu ? :) 

hocam save vardıda ders çalışmam lazım bıraktım :D belki finallerden sonra bi kasarım baya.en aşada noolduo ki ? en son platin topluodum

mobili var mı bunun ? olsa ii tutardı

Ekerci tarafından 14/Haz/14 01:56 tarihinde düzenlenmiştir

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Gece gece beceremedimde sinirim bozuldu :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tariqat_Sapiii
    Tariqat_Sapiii's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

çizik

Evli,Mutlu,Çocuklu (H) 70 Milyonda 1... Yapıcak Bişi Yok !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

o kadar kastım 500k lık motorlar şunlar bunlar falan derken en son göstergeler ?210921 ft şeklinde saçma sapan bir hal almaya başladı. Sıkıldım kapattım demin.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Sonunda adam varmış beyler .d

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek
    ElizaBeTH bunu yazdı

iosta buna benzer vardı ama adını unuttum dril bilmem neydi

i dig it