folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Mükemmel Bir Yazı Sadece 5 Dk. Ayırın Ve Okuyun

Mükemmel Bir Yazı Sadece 5 Dk. Ayırın Ve Okuyun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cold-m4
    cold-m4's avatar
    Erkek

musty28 bunu yazdı:
    -----------------------------
    vatan uğruna kolunu bacağını kurban verirsin, aynı vatan senin kardeşine başına örtü taktığı için eğitim vermez. Anneni kamu alanı diye içeri almaz. O an ben bunun için mi kolumdan bacağımdan oldum dersin.

abi olayı siyasete çekme. ben de türbana karşıyım ama bu vatan için seve seve kolumu bacağımı veririm!..

şu anda o şehitlerimize saygısızlık yapan birileri varsa o da bi yandan türbanı savunup öteki yandan şehidimize "kelle" , onları öldüren itlere de "sayın" diyenlerdir..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek
    tmm ya boşverin içimden geleni söyledim. Ama arkadaşın yazısı çok güzel. Ne mutlu bu vatan uğruna canını vermeye hazır olanlara.

Ses Etme Hallederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:

güzel resim  şöyle yapalım herkez görsün

Bir arkadaş bir konu açıp tek karede sorunumuz diyerek paintte bir seyler çizmeye calısmıstı.İşte iki insan arasındaki görüş farkından tutunda gerçekcilige kadar herşey bu resimle cok keskin bir sekilde afişe oluyor.Bilmiyorum millet nerde yasadıgını zannediyor.Ancak bu resim son noktayı koyuyor alın ! İşte sorunun gerçegi budur.Burasıda Türkiyedir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    alacakaranlik bunu yazdı:

öyle bazen bazı şeyleri yaşamak lazım herşey duyulduğu gibi olmuyor bazen.

lütfen reppp :) beklıyorum

verdim gitti lan benimde rep powerım artsın:D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    camarade
    ontedi
    ontedi's avatar
    Erkek
    Sadece yazmak için yazdım. Bu yazımı silmeyin ve de hiçbir anlam çıkarmayın. Durmasını istiyorum, bu konu tükenene kadar.

Matematikçi ve Yazılımcı. http://www.ontedi.com ve http://www.cizgi.site Siteme beklerim herkesi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek
    Bu Resim Polyanacılık Oynayanlara KAPAK OLSUN...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

ATATÜRK BUNLARIN OLACAĞINI YILLAR ÖNCEDEN BİLİYORDU VE BİZE BUNUN İÇİN BİR MESAJ BIRAKTI...

Atatürk'ün 6 Şubat 1933'de Bursa'da yaptığı konuşma.

Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''

Bunun dışında bilmemiz gereken bir şey var mı ? Türk Genci hiç bir zaman uyumaz, sadece gerekli şartların oluşması için zaman içinde plan yapar. Şuanda bizim gibi düşünen binlerce genç var. Sanmayın bu vatan sahipsiz, sanmayın gençlik yokoluşa gidiyor. Sadece bir Devin uyanması için geri zaman sayıyor...

.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alacakaranlik
    alacakaranlik's avatar
    Erkek
    konuşsam farketmez sussam gönül razı değil.

eskilerden kim kaldı..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı:

ATATÜRK BUNLARIN OLACAĞINI YILLAR ÖNCEDEN BİLİYORDU VE BİZE BUNUN İÇİN BİR MESAJ BIRAKTI...

Atatürk'ün 6 Şubat 1933'de Bursa'da yaptığı konuşma.

Türk genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir.bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük kıpırtı ve davranış duydumu, 'bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır' demeyecektir. hemen araya girecektir. elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır. polis gelecek, asıl suçluları bırakıp suçlu diye onu yakalayacaktır. genç, 'polis henüz devrim ve cumhuriyetin polisi değildir' diye düşünecek, ama hiçbir zaman yalvarmayacaktır. mahkeme onu yargılayacaktır. yine düşünecek, 'demek adalet örgütünü de düzeltmek, yönetim biçimine göre düzenlemek gerek!' onu hapse atacaklar. yasal yollarla karşı çıkışlarda bulunmakla birlikte bana, ismet paşa'ya ve meclis'e telgraflar yağdırıp, haksız ve suçsuz olduğu için salıverilmesine çalışılmasını, kayrılmasını istemeyecek. diyecek ki, 'ben inanç ve kanaatimin gereğini yaptım. araya girişimde ve eylemimde haklıyım. eğer buraya haksız olarak gelmişsem, bu haksızlığı ortaya koyan neden ve etkenleri düzeltmek benim görevimdir!' işte benim anladığım türk genci ve türk gençliği!''

Bunun dışında bilmemiz gereken bir şey var mı ? Türk Genci hiç bir zaman uyumaz, sadece gerekli şartların oluşması için zaman içinde plan yapar. Şuanda bizim gibi düşünen binlerce genç var. Sanmayın bu vatan sahipsiz, sanmayın gençlik yokoluşa gidiyor. Sadece bir Devin uyanması için geri zaman sayıyor...

hazir bu konu basligina ve bu metne ve yorumuna bir daha yogunlasalim.. 

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pc-ErrOr
    Pc-ErrOr's avatar
    Erkek

hepsini baştan aşağı okudum gerçekten insan düşünüo ve inanamıo...

bizi yönetenler bunun değerini biliolarmı acaba ?

benimde bi şerefsizlerin döşediği mayın sonucu bacağım kopsa v.s bende böyle düşünürdüm.

Dalgasız denizde herkes kaptan.
Toplam Hit: 5974 Toplam Mesaj: 44