Müridler Bir Derdim Var.
-
Güzelbir program teşekkürler.
-
oyunları kaldır sonra kullanıcı hesaplarından kullandığı hesabı kısıtla, oyun vs kuramasın.
-
6. sınıfta o kadar zayıf olmasının sebebi, 1 - 5 . sınıflara kadar hep karnelerine 5 gelmesi. 6. sınıfa geçince de neye uğradıklarını şaşıyor çocuklar.
şahsen bana böyle oldu.
hayatımda 1 kere düz geçtim o da 6. sınıfta.
6. sınıfa gelene kadar herşey çok güzel oluyor. kötü olan dersin bile 5 geliyor. 6. sınıfa bi geçtim s.ki tuttum. rahatlığa alıştırıp bi anda zorluyorlar.
-
O çocuktan %80 ihtimalle bi bok olmaz.Benim bir arkadaşım var küçüklüğünde atari salonlarından çıkmazdı sonra büyüdü pc aldı oyunlara sardı evden bile çıkmadı ondan sonra internet aldı warcraft dota'ya sardı şimdide sikindirik bi üniversitede sikindirik bir bölümde okuyor.Kısacası çak ağzına iki tane bari için rahat etsin.
-
kuzenine para vermeyin. bilgisayarın fişini çekin. ödevlerini yapıp derslerine çalıştıkça ödüllendirin..
ve muhtemelen ailesi onunla çok ilgilenmiyor. ilgilenmemekden kastım para vermemeleri yada çocuğun her istediklerini yapmaları değil.
başbaşa çocuğun sıkılmayacağı aktiviteleri yaparak ona değer verdiğinizi belirtin. gelecek için ona iyi şeyler vaad etmeyin. mesela senin evin hazır. biz alırız senin evini felan gibi.
hatta yaz tatillerinde çalışması için onu bi yerlere gönderin. parada az versinler.
-
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
O çocuktan %80 ihtimalle bi bok olmaz.Benim bir arkadaşım var küçüklüğünde atari salonlarından çıkmazdı sonra büyüdü pc aldı oyunlara sardı evden bile çıkmadı ondan sonra internet aldı warcraft dota'ya sardı şimdide sikindirik bi üniversitede sikindirik bir bölümde okuyor.Kısacası çak ağzına iki tane bari için rahat etsin.
-----------------------------he ya aynen , bi adam 7sinde neyse 70inde de o oluyor sonra işsiz güçsüz serseri olunca başına dolanır kalır , keylogger ile fln çözülcek iş değil bu