folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müridler Üzerinde Araştırma

Müridler Üzerinde Araştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? / 18

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) / Üniversite var.

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) / iyi

4- Yakın vade planlarınız ? / Üniversiteye daha konsantre olmak derslerden kalmamak.

5- Uzun vade planlarınız ? / Üniversiteyi bitirip sevdiğim kızla hayatımı birleştirmek.

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? / Kötü.

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? / Herşey parada bitiyor.

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? / Dünyanın en güzel memleketi.Ama değerini bilen yok.

9- Beklentileriniz ? / Sadece huzur ve mutluluk.

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) / Bilgisayar,Yürüyüş,Seyahat

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) / İstanbul

12- Sosyal hayatınız ? / Sevgilim dışında yakın arkadaşlarımla vakit buldukça gezmek.

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? / Gelecek kaygım çok.Bir baltaya sap olamayacağımdan korkuyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

1- Yaşınız?  18

2- Eğitim durumunuz ? Erciyes üni/Bilgisayar muhendisliği

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Sayamayacagım kadar

4- Yakın vade planlarınız ? Yatay geciş

5- Uzun vade planlarınız ? Yurt dısında bir hayat 

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? İyi

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Dünya düzeni diye birşey olmaması dileğiyle

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Gelenek ve göreneklerini sevmem

9- Beklentileriniz ? Hayatın biraz daha zor olması lazım

10- Sizi mutlu eden şeyler ? Kan

11- Yaşadığınız şehir ? Belli biryerim yok

12- Sosyal hayatınız ? Pas

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Uzun süredir antreman yapamamam

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Google'ın anket şeysi var ya oradan yapsana. Mesela ben o anket linkini facede felan paylaşırım, böylece daha çok kişi yanıtlar.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek
    1.19 2.Lise mezunu, öss hazirlik 3.Aile geliri 3000 4000 arasi 4.Yakin vadede universiteye yerlesmek 5.Uzun vadede mezun olup is bulmak ardindan guzel bir yasam.. 6.Lise basarim fena deildi %80 diyelim :) 7.Dünya duzeni olmasi gerektigi gibi ilerliyor karisacak deilim henuz.. 8.Turkiye nin bircok konuda iyiye gittigini gorebiliyoruz ama halkin bu cahil kesiminin aydinlanmasi gerekli :) 9.Beklentilerimin basinda para geliyor yalana gerek yok.. 10.Arkadaslarimla vaakit gecirmek beni mutlu eder..sporr yapmam :D 11.Karamanliyim ve kendisi yasadigim yerdir :) 12.Baska sehirde okudugum lise ve ardindan bir yil baska bir ilde yalniz yasamayi dusunursek su anda sosyal hayatim yok.. 13.Aile icindeki catismalar ve sevmedigim seylere katlanmak beni mutsuz eder :) mobilden yazinca boyle oldu hocam anca.. :D

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? 20

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği 3. sınıf

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Kendi maddi durumum ayda 500 tl ailemin 900 tl

4- Yakın vade planlarınız ? Üniversiteyi bitirmek. ve Kpss den iyi bir puan alıp atanmak.

5- Uzun vade planlarınız ? doğu görevini tamamalayacağım,askere gideceğim,kısmetse askerden sonra evleneceğim :)

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? 4 üzerinden 2.6 genel ortalamam. iyi bir öğrenci sayılmam.

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ?  Parası olan konuşuyor. Paran yoksa parası olanın dediğini yaparsın

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Dünyayla paralel bir adaletsizlik içerisinde

9- Beklentileriniz ? Artık hiç bir şey beklememeyi öğrendim. Polynnacılık oynayacak değilim bu yaştan sonra

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb). Bir bağlamam var ki ömrüme eşlik eder.

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) Konya

12- Sosyal hayatınız ? Öğrencilik hayatım Alaaddin tepesinde ve konyada ki kafelerde lak lak ederek geçti.

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Üni. de 20 yaşına gelmiş bir adama gerizekalı bir prof. un eşek , aptal , özürlü gibi laflar etmesi beni mutsuz ediyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1- Yaşınız?  21

2- Eğitim durumunuz ? Bilgisayar öğretmenliği

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Orta düzey kendi yağımızda kavruluyoruz

4- Yakın vade planlarınız ? Okulu bitirmek

5- Uzun vade planlarınız ? Üniversitede öğretim görevlisi olmak  (nedeni en alttaki cevap)

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? İyi

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Batsın bu dünya diye bir şarkı vardı o geldi aklıma.

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Gidişat şimdilik normal ama siyasete girersek  işin içinden çıkamayız

9- Beklentileriniz ? Şu an ciddi bir beklenti yok

10- Sizi mutlu eden şeyler ? Birisinin işinin hakkını vermesi.

11- Yaşadığınız şehir ? Mekan farketmiyor

12- Sosyal hayatınız ? neye göre sosyallik. 

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Dersi bilmeyen Öğr. Gör. , Doç vs gelipte dersi bilir gibi anlatması üstüne üstlük sınav yapması.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

1- Yaşınız?  21

2- Eğitim durumunuz ? Terk

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Iyi, kumarda kazanirsam cok iyi

4- Yakın vade planlarınız ? Tek kapi mercedes

5- Uzun vade planlarınız ? Guzel bi yer acmak

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? Yok

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Boktan seyler yasansada gayet guzel biyer

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Tatil icin ideal ulke

9- Beklentileriniz ? Her istedigime sahibim pek bi beklentim yok

10- Sizi mutlu eden şeyler ? Muzik, dovus sporlari, insanlari aglatmak

11- Yaşadığınız şehir ? Bruksel (Eskisehir)

12- Sosyal hayatınız ? Ben yon veririm, cikmak istersem aranan telefonu acarim istemezsem cevap vermem

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Yok

la liberte ne meurt jamais.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tufi
    tufi's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? 23

2- Eğitim durumunuz ? lisans

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? 550 600 (yazık bana)

4- Yakın vade planlarınız ? yemek yicem

5- Uzun vade planlarınız ? genetik bilimci

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? hala kovulmadım

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? şimdilik tatmin edici. afrikayla avrupa yer değiştirse ii olurdu:D

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? hayırlısı olsun hakkında  9- Beklentileriniz ?yok öyle bişey

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) futbol,

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) muğlada okul nedeniyle yaşıyorum

12- Sosyal hayatınız ? bar, bardaki içki, bardaki kadın, bardaki bardak

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? facebookta evlilik fotoraflarına bakan üniverste sondaki kızlara bakmak sannki evlenmeee gelmişler amk yerine,

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? 21

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) deu   mekatronik

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) iyi

4- Yakın vade planlarınız ? askerlik nedeni ile yok :D

5- Uzun vade planlarınız ? askerlik bitsin hele allah kerim

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? öğrencilikmi bi daha öyle bi derdim olmaz inşallah 15 yılda zor kurtuldum :D

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? böyle devr-i devranın izzeti ikaramını ...

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? oyun tahtası gibi dama tavla satranç herşey oynanıyor

9- Beklentileriniz ? kafamda kurduğum planları sağ salim hayata geçirmek

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) film izlemek, sigara içmek, bi de sabah akşam yürümek (alışkanlık oldu amk yürümeyince rahat edemiyorum)

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) izmir

12- Sosyal hayatınız ? orta şekerli

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? inandığım değerler değerini yitirirse veya hiç haketmemişse mutsuz olurum

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

1- Yaşınız? 18

2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) Maaasebe

3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) iyi

4- Yakın vade planlarınız ? sınıfta kalmamak

5- Uzun vade planlarınız ? okulu bitirmek

6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? berbat

7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Herkes kendi dünyasını kendi yaratır, benmki orta şekerli

8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? 72.5 millet olan tuhaf bi mekan..

9- Beklentileriniz ? Okulu bitirip , mali müşavir olmak..

10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) Para, balık tutmak vs.

11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) Sakarya

12- Sosyal hayatınız ? fazla var, azaltmak lazım..

13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Sevdiklerimden kazık yemek..

Toplam Hit: 6291 Toplam Mesaj: 49