Müridler Üzerinde Araştırma
-
1- Yaşınız? / 18
2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) / Üniversite var.
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) / iyi
4- Yakın vade planlarınız ? / Üniversiteye daha konsantre olmak derslerden kalmamak.
5- Uzun vade planlarınız ? / Üniversiteyi bitirip sevdiğim kızla hayatımı birleştirmek.
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? / Kötü.
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? / Herşey parada bitiyor.
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? / Dünyanın en güzel memleketi.Ama değerini bilen yok.
9- Beklentileriniz ? / Sadece huzur ve mutluluk.
10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) / Bilgisayar,Yürüyüş,Seyahat
11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) / İstanbul
12- Sosyal hayatınız ? / Sevgilim dışında yakın arkadaşlarımla vakit buldukça gezmek.
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? / Gelecek kaygım çok.Bir baltaya sap olamayacağımdan korkuyorum.
-
1- Yaşınız? 18
2- Eğitim durumunuz ? Erciyes üni/Bilgisayar muhendisliği
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Sayamayacagım kadar
4- Yakın vade planlarınız ? Yatay geciş
5- Uzun vade planlarınız ? Yurt dısında bir hayat
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? İyi
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Dünya düzeni diye birşey olmaması dileğiyle
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Gelenek ve göreneklerini sevmem
9- Beklentileriniz ? Hayatın biraz daha zor olması lazım
10- Sizi mutlu eden şeyler ? Kan
11- Yaşadığınız şehir ? Belli biryerim yok
12- Sosyal hayatınız ? Pas
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Uzun süredir antreman yapamamam
-
Google'ın anket şeysi var ya oradan yapsana. Mesela ben o anket linkini facede felan paylaşırım, böylece daha çok kişi yanıtlar.
-
1.19 2.Lise mezunu, öss hazirlik 3.Aile geliri 3000 4000 arasi 4.Yakin vadede universiteye yerlesmek 5.Uzun vadede mezun olup is bulmak ardindan guzel bir yasam.. 6.Lise basarim fena deildi %80 diyelim :) 7.Dünya duzeni olmasi gerektigi gibi ilerliyor karisacak deilim henuz.. 8.Turkiye nin bircok konuda iyiye gittigini gorebiliyoruz ama halkin bu cahil kesiminin aydinlanmasi gerekli :) 9.Beklentilerimin basinda para geliyor yalana gerek yok.. 10.Arkadaslarimla vaakit gecirmek beni mutlu eder..sporr yapmam :D 11.Karamanliyim ve kendisi yasadigim yerdir :) 12.Baska sehirde okudugum lise ve ardindan bir yil baska bir ilde yalniz yasamayi dusunursek su anda sosyal hayatim yok.. 13.Aile icindeki catismalar ve sevmedigim seylere katlanmak beni mutsuz eder :) mobilden yazinca boyle oldu hocam anca.. :D
-
1- Yaşınız? 20
2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) Selçuk Üniversitesi Ahmet Keleşoğlu Eğitim Fakültesi Sınıf öğretmenliği 3. sınıf
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Kendi maddi durumum ayda 500 tl ailemin 900 tl
4- Yakın vade planlarınız ? Üniversiteyi bitirmek. ve Kpss den iyi bir puan alıp atanmak.
5- Uzun vade planlarınız ? doğu görevini tamamalayacağım,askere gideceğim,kısmetse askerden sonra evleneceğim :)
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? 4 üzerinden 2.6 genel ortalamam. iyi bir öğrenci sayılmam.
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Parası olan konuşuyor. Paran yoksa parası olanın dediğini yaparsın
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Dünyayla paralel bir adaletsizlik içerisinde
9- Beklentileriniz ? Artık hiç bir şey beklememeyi öğrendim. Polynnacılık oynayacak değilim bu yaştan sonra
10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb). Bir bağlamam var ki ömrüme eşlik eder.
11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) Konya
12- Sosyal hayatınız ? Öğrencilik hayatım Alaaddin tepesinde ve konyada ki kafelerde lak lak ederek geçti.
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Üni. de 20 yaşına gelmiş bir adama gerizekalı bir prof. un eşek , aptal , özürlü gibi laflar etmesi beni mutsuz ediyor.
-
1- Yaşınız? 21
2- Eğitim durumunuz ? Bilgisayar öğretmenliği
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Orta düzey kendi yağımızda kavruluyoruz
4- Yakın vade planlarınız ? Okulu bitirmek
5- Uzun vade planlarınız ? Üniversitede öğretim görevlisi olmak (nedeni en alttaki cevap)
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? İyi
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Batsın bu dünya diye bir şarkı vardı o geldi aklıma.
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Gidişat şimdilik normal ama siyasete girersek işin içinden çıkamayız
9- Beklentileriniz ? Şu an ciddi bir beklenti yok
10- Sizi mutlu eden şeyler ? Birisinin işinin hakkını vermesi.
11- Yaşadığınız şehir ? Mekan farketmiyor
12- Sosyal hayatınız ? neye göre sosyallik.
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Dersi bilmeyen Öğr. Gör. , Doç vs gelipte dersi bilir gibi anlatması üstüne üstlük sınav yapması.
-
1- Yaşınız? 21
2- Eğitim durumunuz ? Terk
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? Iyi, kumarda kazanirsam cok iyi
4- Yakın vade planlarınız ? Tek kapi mercedes
5- Uzun vade planlarınız ? Guzel bi yer acmak
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? Yok
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Boktan seyler yasansada gayet guzel biyer
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? Tatil icin ideal ulke
9- Beklentileriniz ? Her istedigime sahibim pek bi beklentim yok
10- Sizi mutlu eden şeyler ? Muzik, dovus sporlari, insanlari aglatmak
11- Yaşadığınız şehir ? Bruksel (Eskisehir)
12- Sosyal hayatınız ? Ben yon veririm, cikmak istersem aranan telefonu acarim istemezsem cevap vermem
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Yok
-
1- Yaşınız? 23
2- Eğitim durumunuz ? lisans
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? 550 600 (yazık bana)
4- Yakın vade planlarınız ? yemek yicem
5- Uzun vade planlarınız ? genetik bilimci
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? hala kovulmadım
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? şimdilik tatmin edici. afrikayla avrupa yer değiştirse ii olurdu:D
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? hayırlısı olsun hakkında 9- Beklentileriniz ?yok öyle bişey
10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) futbol,
11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) muğlada okul nedeniyle yaşıyorum
12- Sosyal hayatınız ? bar, bardaki içki, bardaki kadın, bardaki bardak
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? facebookta evlilik fotoraflarına bakan üniverste sondaki kızlara bakmak sannki evlenmeee gelmişler amk yerine,
-
1- Yaşınız? 21
2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) deu mekatronik
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) iyi
4- Yakın vade planlarınız ? askerlik nedeni ile yok :D
5- Uzun vade planlarınız ? askerlik bitsin hele allah kerim
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? öğrencilikmi bi daha öyle bi derdim olmaz inşallah 15 yılda zor kurtuldum :D
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? böyle devr-i devranın izzeti ikaramını ...
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? oyun tahtası gibi dama tavla satranç herşey oynanıyor
9- Beklentileriniz ? kafamda kurduğum planları sağ salim hayata geçirmek
10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) film izlemek, sigara içmek, bi de sabah akşam yürümek (alışkanlık oldu amk yürümeyince rahat edemiyorum)
11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) izmir
12- Sosyal hayatınız ? orta şekerli
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? inandığım değerler değerini yitirirse veya hiç haketmemişse mutsuz olurum
-
1- Yaşınız? 18
2- Eğitim durumunuz ? (okul/bölüm/sınıf) Maaasebe
3- Genel(kabaca) olarak maddi durumunuz ? (öğrenciler hem kendi hemde aile olarak ) iyi
4- Yakın vade planlarınız ? sınıfta kalmamak
5- Uzun vade planlarınız ? okulu bitirmek
6- Öğrenciyseniz okul başarı durumunuz ? berbat
7- Genel olarak dünya düzeni hakkında ki görüşleriniz ? Herkes kendi dünyasını kendi yaratır, benmki orta şekerli
8- Genel olarak Türkiye hakkında ki görüşleriniz ? 72.5 millet olan tuhaf bi mekan..
9- Beklentileriniz ? Okulu bitirip , mali müşavir olmak..
10- Sizi mutlu eden şeyler ? (hobi vb) Para, balık tutmak vs.
11- Yaşadığınız şehir ? (memleketiniz değilse belirtiniz ) Sakarya
12- Sosyal hayatınız ? fazla var, azaltmak lazım..
13- Sizi mutsuz eden şeyler ? Sevdiklerimden kazık yemek..