Muridlerin Genel Durumlari
-
Tanıdığım biçok erkek arkadaş var yağmurda ıslanmaktan hoşlanan benim gibi, yani bayan-erkek olarak ayrım yapılması ya da genellemeye vurulması pek doğru olmaz sanırım..
Soruna kendi adıma şu şekilde cevap verebilirim..
Yağmur demek huzur demek,
Yağmur demek tazelik demek,
Yağmur demek sadelik ve doğallık demek,
Yağmur demek mutluluk demek benim gözümde ..
Ve böylesine muhteşem bir doğa olayını insanların yapmış oldukları o koruyucu şeylerle kaçırmak ya da ufak bir pencereden uzaktan izlemek istemioyrum :) Güdüsel olarak çıkıp ıslanmak gibi bir şey var bende :) Şimdi hastayım ama olsun değer yani..
Ha ama şöle de bir gerçek var ki, yakınen de tanıdığım kızlar için konuşuyorum.. Birkaç filmin etkisinde kalıp, yağmurda ıslanmayı romantikliğin ve aşkın simgesi olarak görüyorlar :)
-
Amerika 'dan yeni geldim . Eve ciktim internet baglattim eksiklerim kalmadi 10 numara hayat simdilik yarin ant gidicem bayramda Afyon 'a snra Izmire gelicem okul icin .
-
@ Stigma
hee yani kızların çoğunun derdi özenti diyosun :S iyiymiş. teşekkürler cevap için.
konuyla ilgili olarak ben de paso evde yatıyorum, bayramın gelmesini ve bayram biter bitmez okula gitmeyi sabırsızlıkla bekliyorum. unide ev arkaaşlarımı özledim :) sınıf arkadaşlarımın bi kısmını özledim hocaları özledim hatta. neyse az kaldı.
onun dışında bu akşam 12 yıllık arkadaşım saçma sebepler yüzünden beni salladı. olmayacak şeylere çok kırılmış kime anlatsam gülüyo söylediklerine yaptıklarına ama ben gülemiyorum. kardeşim yerine koydum kızı ama 12 yılı birkaç günde silmek mümkünmüş demek onun için. Ne diyim?
-
Evet prometheus , ben bütün kızları tanıyorum ve tanımakla kalmayıp yağmurda niçin ıslanmayı sevdiklerine dair geniş analizler yapıp, tesadüfe bak ki çoğunun filmlerdeki o romantik yağmur sahnelerinden etkilendiği sonucuna varıyorum. O yüzden çoğuna özenti diyorum.
Hemcinslerimin avukatlığını üstlenmek yapacağım en son eylem olur ama genelleme yapmak kötü bişeydir efenm, yapmayınız.
-
a.öğretime başlıycam okuyanlara soruyorum
+abi çok zormuş açık öğretim
- çalışınca oluyo be olm (bide övüne övüne söylemezmi amk)
+ amk adam akıllı çalışsam ne işim var açık öğretim de!
neyse
çoook çalışmam lazım çoook
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Geçen gün yağmur yağdı İzmir e , eve dönüşte yağmura yakalandım ıslanmayı sevdiğim için de hiç kendimi korumadım saçak altına girip beklemek gibi :)
Bütün gün yorgan döşek yattım, şimdi az biraz iyiyim ama başım çok kötü ağrıyor :' )
-----------------------------ya bişey sorucam, şimdi kızlar niye ıslanmaktan çok hoşlanıyo? ben de çok hoşlanıyorum ama benden başka bi erkek görmedim hoşlanan. yani niye sevdiğinizi anlıyorum hem de çok iyi ama demek istediğim hemen hemen hepsi seviyo genelleme yani. oysa erkek genellemesi tam aksi yöndedir sevmezler ıslanmayı (ben hariç :P )
hoşlandığım kızla böyle bi muhabbet geçti de sebebini sormak aklıma gelmedi ona. cevaplarsan sevinirim.
-----------------------------Pro sende potansiyel kız sayılırsın :| bu yüsden sende hoşlanıyorsun :O
-
Leo5 bunu yazdı:
-----------------------------a.öğretime başlıycam okuyanlara soruyorum
+abi çok zormuş açık öğretim
- çalışınca oluyo be olm (bide övüne övüne söylemezmi amk)
+ amk adam akıllı çalışsam ne işim var açık öğretim de!
neyse
çoook çalışmam lazım çoook
-----------------------------hocam sizin sinav test hemde yanlis dogruyu gotormuyor bilgidim kadariyila cikmis sorulara bak tamamdirbildigim kadariyla gecmis sorulara yakin soruyorlarmis
-
UmutxTR bunu yazdı:
-----------------------------düğün heyecanı içerisindeyim. heyecan yanı iyide su gibi para gidiyor;
dönerci tuttum para..
çay ocağı kiralicam para,
dönerci malzeme listesi verdi para
sandalye kiralicam, para
gelin başı damat traşı, para
gelinlik para, abiye para,
mobilya para, beyaz eşya para,
düğün salonu para,
13 katlı pasta para,
düğün albümü para,
2. video kaset para..
-----------------------------
hava bedava su bedava sinemanın dışı bedava daha ne istiyon :D -
Issızlığın ortasında şarkısını benzetiyorum günlere. her an bir yerden dalga gelecek koparacak. yahut yine aynı çizgi üzerinde devam edecek yola. şaşkınlık içerisinde... çığlık kalleş, sessizlik dost denir ya.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------Issızlığın ortasında şarkısını benzetiyorum günlere. her an bir yerden dalga gelecek koparacak. yahut yine aynı çizgi üzerinde devam edecek yola. şaşkınlık içerisinde... çığlık kalleş, sessizlik dost denir ya.
-----------------------------fena değil ;)