*****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??
-
Zulwarn 8/29/2003 2:49:00 PM 7/22/2006 12:44:00 AM
3 sene olMu$ bee o ne günlerdi ama millet sokakta misket oynarken biz tahribatta bomba yapmayi ögreniyorduk :))
walla nasil buldugumu hatirlamiyorum siteyi ama bulmu$um işte :))
Evet arkada$lar tahribata nereden nsl geldk ??.. -
bigün mynet hesabıma bi mail gelmişti adını unuttuğum bi siteye haddini bildirdik diye.ondan sonra üye oldum tahribata.
-
Yaa bir ara okulda muhhabet yapıoruz.O zmanlar TBT deki cigicigi muhhabetleri moda olmuştu bizim okulda,arkadaş yaymıştı muhabbeti Hellori Hazretleri falan kopardık o zmanlar..Ahhanda bu ne sitesi falan dedim arkadaşa Walla hacker sitesi dedi :) o zmanlar ufacık a.q Liseye yeni başladık.Bitti şimdi Üniv için TBT den yardım alıyorum geldiğimiz hale bak :) Öyle böyle derken arkadaş koptu ama ben kopamadım TBT den..Ha bide hiç unutmam Kazaa muhhabetini de ondan öğrenmiştim o zmanlar yeni çıkmıştı bildiğim kadarıyla..Neyse yeter bu kadar maziye döndüm eski arkadaşım geldi ya şimdi mersinde :(
-
Bundan 6-7 yıl önce faLan cafede calısırken,cafeye gelen pc şirketinin elemanLarını girerken görmüştüm.O gün R3x ile bi kaç pc ye falan dadanmısLardı da baya şaşırmıştım:)Sonra bi kaç suaLdan sonra kendimi burada buLdum.UyeLiğim eski diiLdir ama teey 6 yıL öncesine dayanır.
-
gazete ilanıyla.
başlıktaki ***** nedir onu çözemedim.daha düzgün yazsan daha iyi olur kardeş. -
"pillibebek" affina siginiyorum dostum da ;
HolyOne 6/1/2002
senin nasil 6 yil öncesine dayaniyor ?? Holy den 2 sene ön-c mi üye oldun yokSa =0 -
Okuldan çıktım,nete geldim,Bomba tarifi arıyordum,bi baktım Tahribat diye bi site,girdim,epey bi dolandım,sonra da üye oldum.
-
Zulwarn :
"pillibebek" affina siginiyorum dostum da ;
HolyOne 6/1/2002
senin nasil 6 yil öncesine dayaniyor ?? Holy den 2 sene ön-c mi üye oldun yokSa =0
---------------------------------------------------------
Tahribat.com'un gecmişi var (holyone.cjb.net-tahribat.biz-Tahrip.com) gibi yani holy şeyhimiz eskilere dayanır =)
Benim buraya üye olus sebebim photoshop bölümüydü.. -
shuqufe die bir arkadas vardi..takma ismi shuqufe yani.
onun maili calindi o da mynet mailim calinsa ..tahribatta program var ordan kurtaririm tarzi seyler söylüyodu ..ne tahribati len felan derken bir bakmişim burdayim .. -
Tahrip.com vardı zulwarn
-
"GolgeleR" eiw d0stum tahrip i bilirim de dierlerinde ben yoktum saten o yuzden olaya affina siginiyorum die girdim :))
normalde nasil cümle kurduumu herkez bilir :))
neys sonucta hepimiz bir aradayiz =P
Toplam Hit: 8167 Toplam Mesaj: 54