folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder *****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??

*****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    Zulwarn 8/29/2003 2:49:00 PM 7/22/2006 12:44:00 AM

3 sene olMu$ bee o ne günlerdi ama millet sokakta misket oynarken biz tahribatta bomba yapmayi ögreniyorduk :))

walla nasil buldugumu hatirlamiyorum siteyi ama bulmu$um işte :))

Evet arkada$lar tahribata nereden nsl geldk ??..

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    by_medcezir
    by_medcezir's avatar
    Erkek
    bigün mynet hesabıma bi mail gelmişti adını unuttuğum bi siteye haddini bildirdik diye.ondan sonra üye oldum tahribata.

El Yumruğu Yemeyen Kendi Yumruğunu Balyoz Sanarmış.By_Medcezir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek
    Yaa bir ara okulda muhhabet yapıoruz.O zmanlar TBT deki cigicigi muhhabetleri moda olmuştu bizim okulda,arkadaş yaymıştı muhabbeti Hellori Hazretleri falan kopardık o zmanlar..Ahhanda bu ne sitesi falan dedim arkadaşa Walla hacker sitesi dedi :) o zmanlar ufacık a.q Liseye yeni başladık.Bitti şimdi Üniv için TBT den yardım alıyorum geldiğimiz hale bak :) Öyle böyle derken arkadaş koptu ama ben kopamadım TBT den..Ha bide hiç unutmam Kazaa muhhabetini de ondan öğrenmiştim o zmanlar yeni çıkmıştı bildiğim kadarıyla..Neyse yeter bu kadar maziye döndüm eski arkadaşım geldi ya şimdi mersinde :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    Bundan 6-7 yıl önce faLan cafede calısırken,cafeye gelen pc şirketinin elemanLarını girerken görmüştüm.O gün R3x ile bi kaç pc ye falan dadanmısLardı da baya şaşırmıştım:)Sonra bi kaç suaLdan sonra kendimi burada buLdum.UyeLiğim eski diiLdir ama teey 6 yıL öncesine dayanır.

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    boraks
    boraks's avatar
    Erkek
    gazete ilanıyla.

başlıktaki ***** nedir onu çözemedim.daha düzgün yazsan daha iyi olur kardeş.

gözlerin açıksa göreceksin! Kulağın sağır değilse duyacaksın! Ellerin kesik değilse uzanacaksın! UĞUR MUMCU
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    "pillibebek" affina siginiyorum dostum da ;

HolyOne 6/1/2002

senin nasil 6 yil öncesine dayaniyor ?? Holy den 2 sene ön-c mi üye oldun yokSa =0

http://www.turkish-hiphop.net [DJ"S MC"S BB0Y"S BGIRL"S WRITER"S TURKISH HIPHOP Z0NE]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    esrardede
    esrardede's avatar
    Erkek
    Okuldan çıktım,nete geldim,Bomba tarifi arıyordum,bi baktım Tahribat diye bi site,girdim,epey bi dolandım,sonra da üye oldum.

Yakınınızdan geçerken tıslayan kaç şey sayabilirsiniz?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GolgeleR
    GolgeleR's avatar
    Erkek
    Zulwarn :
    "pillibebek" affina siginiyorum dostum da ;

HolyOne 6/1/2002

senin nasil 6 yil öncesine dayaniyor ?? Holy den 2 sene ön-c mi üye oldun yokSa =0
    ---------------------------------------------------------
    Tahribat.com'un gecmişi var (holyone.cjb.net-tahribat.biz-Tahrip.com) gibi yani holy şeyhimiz eskilere dayanır =)
    Benim buraya üye olus sebebim photoshop bölümüydü..

BAN
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek
    shuqufe die bir arkadas vardi..takma ismi shuqufe yani.
    onun maili calindi o da mynet mailim calinsa ..tahribatta program var ordan kurtaririm tarzi seyler söylüyodu ..ne tahribati len felan derken bir bakmişim burdayim ..

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pillibebek
    pillibebek's avatar
    Erkek
    Tahrip.com vardı zulwarn

İç güdüyü Tanrı;Aklı ise İnsan Güder.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zulwarn
    Zulwarn's avatar
    Erkek
    "GolgeleR" eiw d0stum tahrip i bilirim de dierlerinde ben yoktum saten o yuzden olaya affina siginiyorum die girdim :))

normalde nasil cümle kurduumu herkez bilir :))

neys sonucta hepimiz bir aradayiz =P

Toplam Hit: 8167 Toplam Mesaj: 54