*****Muridlerin Siteye Geli$ Hikayeleri ??
-
crackerlık araştırması yapıyordum karşıma tahribat.com çıktı, bende pilli gibi 2000 yılından beri burdayım:) silindik ama yıpranmadık.... Sessiz kaldık ama devam ettik, şimdi tahribat.com u yükseltmeye devam ediyoruz
-
beyler bende yaklaşık 1 senedir falan takılıyorum. ama en son tahri key kaldırıldığında üye olabildim.
tahribatı da ertan kardeşimiz önermişti bir zamanlar.
öpüyorum seni ertan :) -
yil 2000-2001 filan sanirim..Takildigim net cafenin sahibi millete paso fake mail gonderiyor,sifrelerini aliyor..Bende nasil oluyor diye bakiyordum.. Bakarken kendimi sitede buldum))
-
internet cafede oturduum makinada açıktı tahribat
üye oldum alemin en kral sitesi olarak biliorum burayı :))
çok fazla mesaj yazmıo olabilirim med-cezir benimkisi... -
biraz araştırdımda Zulwarn hoca 3 sene diosun ama 2003 siteye attığın tek bi post bile yok.
8 post dışında attığın tüm postlar 2006 dan ve 2006 dışında attığın en eski post 2004 den.
belirtim dedim yani.başlığı açma ve konuyu açıklama amacında bi eski id havası sezdimde -
ya eskilik önemli deil adamlık önemli..!
-
2003 ün sesiz bi kış gününde galeriyi kapattıktan sonra arkadaşla nete girdik arkadaşım www.tahribat.com yazdıktan sonra hemen içerine bakıp üye olduk tabi sonra o sıralarda tahribat kapandı.sonra ise 2005 in sonlarına doğru ulan dedim bi aralar tbt vardı bi bakayım dedim bi de baktımki açılmış ilk 2 gün eski nikimi düşündükten sonra şimdiki nikimi almaya karar verdim ve o zamandan beri tahribattayım...
-
Ben bu siteyi ta 2000lerden beri biliyordum.Fakat öyle bir şanstır ki her seferinde 1 hafta demeye kalmadan kapanıyordu :) Sonra (bakın bomba burada patlıyor :)) ) birgün ben cwyi keşfettim ve orada takılmaya başladım 2 yıl önce falan sonra birgün cwde tahribat.com açılmış isimli bir topic gördüm ve hemen koşup tekrar kapanmadan üye olayım diye geldim ki :) o geliş baktım herşey dört dörtlük sonradan cwninde maskesi düşünce orayla ilişkileride tamamen kestim.Artık sürekli buradayım :)
-
5/21/2006 7:53:00 PM
denyo 3 çıktıktan sonra buraya bakmaya başladım..sonra bağımlı olmaya başladım ve sonra üye olduk işte...elimden geldiğince Tahribat.Com felsefesine uymaya çalışıyorum..hepinizi çok sewiyorum...
saygılar.... -
antikky rene holy falan sürekli arıyolardı gel gel die dedim abi bırakın ya hack falan anlamam.illa dediler gel.dedim telde olmaz gelin detayları konuşalım
hamburgercide ağırladım bunları bi gün.tagext abide hemşerim çıktı zaten.
öle işte ücrette falan anlaştık geldim bende.ama memnunum güselmiş burası
Toplam Hit: 8169 Toplam Mesaj: 54