folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder Mürit Seçme Ve Yerleştirme Sınavı Hakkında Bir Kaç Soru

Mürit Seçme Ve Yerleştirme Sınavı Hakkında Bir Kaç Soru

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aspirin
    aspirin's avatar
    Dişi
    qaMbLer bunu yazdı:
    -----------------------------
    ruhkanseri bunu yazdı:
    qaMbLer bunu yazdı:

hehehe :D bende öle yapcıaktım ama sittir et dedim kendi bildiklerimi sordum :D

ki kopyala yapıstırdan daha iyi eminim :P

bu arada Firex harbi fena kasmıs bigünde biz onu kasarız :D

usta kendı bıldıklerın den kastın ne ? sagda solda duyup yada sana kapak yapmak ıcın bıl bakalım bılebılırsen tarzında soruları dıyosun degıl mı?  bende de var oyle ama hepsı sekıllı mekıllı anasını satım koymamıslar kı seklını cızebılcegımız bısey reneeeeeeee  :)

ama yok inadım inat paşam da forumda demısya işin piçliği ..

yok yok ben yarına kolay bulunmayacak cevaplara sahıp olan soruları ekleyeyım de :( sabaha kadar calıscam :( inat ettım  

ııı yok tam olarak öyle kendi bildiklerim derken kulakta nduyma ben bilom sen bilmion olayı deil .... ( nasıl bu kadar yanlıs anladın hayret )

FireX ibişi c/p yapmıs 500 soru :D ben 10 soru :D

kendi bildigim donanımdan falan sormaya calıstım bende fazla anlamıorum öğrenmeye calısıyorum

bu kadar inat etme msys için nasıl olsa sana sormucaklar sen sorup napıcan

kazık sorup nie geliceklerin müritlerin hayallerini yıkıcan :(

ya bende bılmıyorum nıye okadar yanlıs anladıgımı azcık sınırlıydım her seyden nem kapma mevsımımdeyım :) ayrıca ınat ettım ıllada zor sorcam hatta bence sınavlar rene holy ve ekıbı karsısında mulakat seklınde olmalı :) krıter olmalı ayak nosundan tut sac rengıne kadar sonucta bır nevı burda uye olanlar kendılerını ekıp ruhuna sokuyolar nasıl desem bısey olsa hepımız aynı anda dalcaz yane toplamaya gerek yok :) olmaya oluyo hepımız ordu gıbı soyle baktın mı hıh dzayn super ekıp super sıralama super kultur super desınler

ne kadar zor olursa okadar ıyı en azından ıllakı uye olmak ısteyen soruları gecebılmek ıcın kendını gelıstırır bak ınsanlıga katkı :)

mimi " yim ben ...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    __d_mode__
    __d_mode__'s avatar
    Erkek
    haydaaa yeni mi çıktı bu? ben niye daha önce görmedim?
Toplam Hit: 3877 Toplam Mesaj: 23