Müritler Ses Sistemi Önerileriniz
-
Avira bunu yazdı:
-----------------------------SpyßreaK bunu yazdı:
-----------------------------
kullanan arkadaşım var.. sesi yarısına getirebilene aşk olsun.. 500 watt rms mi ne vardı yaa :S
-----------------------------o değerlerin hepsi yalan onlara kanmayın yurdumda malesef HI-FI ne demek bilinmediği için HI-FI yi 5+1 sananlar yüzünden millet bu hale geldi.Millet öyle bir rakamlardan bahsediyorki gülüyorum resmen 500 watt ne demek hocam sen biliyonmu ? 100 watt'lık bir anfiyle disco yu karşılayabilirsinki bu şirketler insanları 1500 watt rms diye 5+1 boktan kolonları kakalıyolar.Bide bizde müzik nasıl dinlenir'in özelliklede HI-FI bilinmediği için 5+1 daha çok ses çıkarır daha iyidir kelimesi yaygın.Müzik dinlemek için 2+1 alınır 5+1 değil.Ayrıca piyasadaki creative miş logitech miş bunların hepsi hikayedir.Üstte belirtilen kolon markaları babadır özellikle Altec Lansing bu marka Amerikan malıdır ve çok kalitelidir.Hatta 5+1 istiyorsanız en iyi 5+1 kolonları Boss üretirki fiyatları çok uçuktur.Yani o piyasada gördüğünüz kolonların hepsi bir çeşit oyuncaktır.Alıcaksın eve bi tane lambalı anfi bide B&W iki çift hoparlör alıcaksın tadından geçilmez valla.
-----------------------------hoca bilgilerin için teşkkür ederim gerçekten aydınlattın benı. peki bana bu bilgiler ısıgında 200 liraya kadar bi model
marka tavsie edermisin rica etsem.
yunus_emre hoca zaten onu kullanıyorum şimdi patladıgı için değiştircem
-
hoca amelelik edip okadar para verme zaten onu son sesde açamicaksın creative 4+1 5+1 100 - 200 tl arası bişey al varmı ötesi :D
-
seadog bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
-----------------------------SpyßreaK bunu yazdı:
kullanan arkadaşım var.. sesi yarısına getirebilene aşk olsun.. 500 watt rms mi ne vardı yaa :S
-----------------------------o değerlerin hepsi yalan onlara kanmayın yurdumda malesef HI-FI ne demek bilinmediği için HI-FI yi 5+1 sananlar yüzünden millet bu hale geldi.Millet öyle bir rakamlardan bahsediyorki gülüyorum resmen 500 watt ne demek hocam sen biliyonmu ? 100 watt'lık bir anfiyle disco yu karşılayabilirsinki bu şirketler insanları 1500 watt rms diye 5+1 boktan kolonları kakalıyolar.Bide bizde müzik nasıl dinlenir'in özelliklede HI-FI bilinmediği için 5+1 daha çok ses çıkarır daha iyidir kelimesi yaygın.Müzik dinlemek için 2+1 alınır 5+1 değil.Ayrıca piyasadaki creative miş logitech miş bunların hepsi hikayedir.Üstte belirtilen kolon markaları babadır özellikle Altec Lansing bu marka Amerikan malıdır ve çok kalitelidir.Hatta 5+1 istiyorsanız en iyi 5+1 kolonları Boss üretirki fiyatları çok uçuktur.Yani o piyasada gördüğünüz kolonların hepsi bir çeşit oyuncaktır.Alıcaksın eve bi tane lambalı anfi bide B&W iki çift hoparlör alıcaksın tadından geçilmez valla.
hoca bilgilerin için teşkkür ederim gerçekten aydınlattın benı. peki bana bu bilgiler ısıgında 200 liraya kadar bi model
marka tavsie edermisin rica etsem.
yunus_emre hoca zaten onu kullanıyorum şimdi patladıgı için değiştircem
-----------------------------Hocam sana Altec Lansing'den alttaki modeli öneririm.Vericeği sesin kalitesinden hiç şüphen olmasın.
http://www.hepsiburada.com/altec-lansing-fx4021-uzaktan-kumandali-21-speaker/productDetails.aspx?categoryid=256&productid=bd49149
-
hocam alacaksan logitech z5500 alacaksın yada gidecen müzik marketler var böle konserlere fln sistem yapıolar onlardan kafaa göre bişe alcaksın o sistemlerle deil apartman mahlleyi inletirsin tabi senin ev haşat olur orası ayrı :d
-
akbaba59 bunu yazdı:
hocam alacaksan logitech z5500 alacaksın yada gidecen müzik marketler var böle konserlere fln sistem yapıolar onlardan kafaa göre bişe alcaksın o sistemlerle deil apartman mahlleyi inletirsin tabi senin ev haşat olur orası ayrı :d
-----------------------------Hocam konserlerdeki seslendirme kolonlarıdır kalite bekleyemezsin.Disco ve Barlarda bulunanlarda seslendirme içindir.Ayrıca z5500 ye o kadar para vericeğine Altec Lansing gibi kolonları dünyaca ünlü kalitesi onaylanmış markanın malını almak daha iyidir.Keşke herkes yeteri kadar araştırsada bu işleri ortalık creative,logitech,philips gibi salak firmalara kalmasa.
-
hacim,harman-kardon ses sistemlerinde bir öncüdür :) fiyati tuzludur fakat kalitenin ta kendisidir.
gel görki logitech kullaniyorum ve kesinlikle tavsiye ederim.
logitech'e biraz göz at derim.
-
Minton HTS-330 60.00 65.00 tl arasında fiyatı fena değil

-
Hocam bu konuda sana 2 marka önereyim Pişman Olmazsın...
Logitech Ve Creative -
Logitech x540 al dostum. Zıpla hopla takla at.
-
tabiki logitech :)