Müritler Ses Sistemi Önerileriniz
-
hocam büyük bir ihtimalle apartmanda oturuyorsundur ve odadaki eko ile zaten son sesi çok çok fazla açmazsın diye tahmin ediyorum.ben bunu kullanıyorum çok pahalı bişey değil ve gayet de güzel ses alıyorum.hangi ses sistemi olursa olsun sesi ne kadar sonuna dayarsan cihazın ömrünü kısaltırsın.100 lira üstü para vermek bence gereksiz.özelliklerini yazayım bi bak;
kumandasız
çıkışı 25w+4*15 çapları subwoofer 5''hoparlörler 3''
ayırma 45db=< gürültü/sinyal oranı 60db=<
frekans cevabı 30hz 20 khz

-
onu bunu bilmemde :W o dosya duruyorsa uplasana :W bakalım benımkıde patlayacak mı :W
-
apartmandayım ama apartmanda aile yok herkes benım gibi ögrenci o yuzden ses acma sorun deil demek ki logiteche bi bakmam lazım
hacı dosyaya bi bakıyım up edrim
-
deja-vu bunu yazdı:
-----------------------------z5500 %75 ses le mersin mediamarkt üst katını inletiyodu komple.Mersindeki mediamarktı bilen bilir ama hocam o alet evde boşa durur açamassın apartman ayaa kalkar diyim ben sana:).çeyrek açaman:D.Orta halli bişey al creativelere bak.creative inspire t6060 var bende 5.1 gayet güzel alet memnunum.Ses kaliteside ii.Bir bak istersen dostum.
ek: http://urun.gittigidiyor.com/Creative-Inspire-T6060-5-1-Speaker-Siyah-72W_W0QQidZZ15266794 ahanda link.
-----------------------------tek geçerim logitech'i. param olsa bi tane dahan alıcam. sesini sonuna kadar açmaya gerek yok volume yazınının 'e' sine kadar acıyorum ciğerlerim camlar kapılar isyan moduna giriyor. özellikle bass konusunda süper bi sistem aşığım z5500'a.