folder Tahribat.com Forumları
linefolder E-Book
linefolder Musa"Nın Mücahiti - Ergün POYRAZ



Musa"Nın Mücahiti - Ergün POYRAZ

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Eylül/2005
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:
    -----------------------------

    Klasik akp kafası,

    sanıyorsunuzki

    akp li olmayan chp li yada komünist

    türbana karşı çıkan allahsız

    tayipi sevmeyen siyonist.

    önce şu yargılarını kır,kimlik çatışmanı yen öle gel konuşalım.

    hadi canım.
    -----------------------------

    iyi ozman bende şöyle söyleyeyim, birilerinin elinden gelse ilk fırsatta akp ye oy verenleri  kurşuna bile dizerler, işte bazılarınında demokrasi ve azınlığın çoğunluğa biat etme anlayışı bu! Bekir denen adam ve yandaşları, millete bidon kafalı , göbeeni kaşıyan adam derken onların kafa hangi kafa oluyo, çok laik ve demokratik oluyolar sanırım.Bazıları türbanlı öğrencileri biyerlere açık adres ve vasıta belirterek gönderirken bu çok demokrat aynı zamanda laik ve aynı zamanda insan hakları ve aynı zamanda halkın kalemi olan bu abiler ablalar nerdeydi?????? ben söyleyeyim nerde olduklarını , tam karşılarındaydılar!

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scorpix
    scorpix's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Mayıs/2007
    Erkek
    :)))  hay allam ya.. termr mrgğtğ ile bağlkantısı varmışmışmış. hadi siein lan! cem uzanada aynı şleyi yaptı sizin dürzü başkanınız. işine gelmeyince terör örgütü yada dolandırıcı yada şu bu.. hans aiberg ede aynısını yaptılar a.q ! eee nede olsa siyonizm piçleri.. fetullah gülen in boklaması gücün yetmyoru? bas iftirayı a.q! nede olsa bunlar sözde dindarlar.. dinle alakaları yok dini kullanıyorlar cem uzanın dediği gibi: ALLAHsız olmuşsun !  (erdoğana..)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    :S

    matematik24.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cep_telefonu
    cep_telefonu's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Temmuz/2007
    Erkek

    adalet bunu yazdı:
    -----------------------------
    Düşünce özgürlüğü diye bir taraflarını yırtanlar kendileri hakkında eleştiri geldiğinde vahşice saldırıyorsa onların düşünce özgürlüğü kendi düşünceleriyle, demokrasi anlayışları da kendi ideolojileriyle sınırlıdır. Demokrasiyi tramvay olarak gören zihniyet ne zaman demokrat olmuş? Demokrasiyi 4 sene sonra göreceksiniz bütün atamaları bu adamlar yapacak ülke bütün kurumlarıyla ellerine düşecek o zaman kafasını kaldırıp aykırı konuşanı gözaltında kaybedecekler. AMpul kafa küstahça konuşmakla yetinmeyecek ülkeyi terketsin de demeyecek aleyhinde yazan çizen herkese demokrasi anlayışını gösterecek. demokrasiymiş yalancı ezikler. Bugün Amerikan ve Rus başkanı da dahil hiçbir lider kendisine yöneltilen eleştirilere bu sertlikte yanıt vermemiştir Putine doğrudan küfür edilmiştir adam sadece gülüp geçmiştir neden çünkü yarası olan gocunur. Yaran yoksa çıkarsın bu eleştiriye cevabım bu, bu ithama cevabım bu dersin koyarsın belgelerini ortaya toplum da kime isterse ona inanır olay budur.
    -----------------------------

    ilk önce eleştiri ile iftira arasındaki eşşek kadar(ince demiyorum) çizgiyi bi anlamanı tavsiye edeyim ben sana.. tmm eleştirirsin beğenmezsin ama kalkıpta yok bunlar yahudi yok siyonizm uşağı vs gibi lafları eleştiri olarak görmek angutuluğun daniskasıdır. bunlara karşı çıkınca yada inanmayınca olayı demokrasiye yada ideolojilere döndürmekte hiç bi siyaset kitabında yazma :D sen demokrasiyi ne karıştıyıorsunki burda öz elştiri yada eleştiri üstüne konşuyoruz...ayrıca madem bunlar böyle bundan önceki hükümetlere ne demeli? kalkın bi araştırın yahdui cemaatinin önde gelen birliklerinden bilderbergin türkiyede kurulmasına hangi hükümet izin vermiş o zaman bakanlar kurulunda kimler varmış sonra konuşun ... çıksın cevap wersinmiş adam zaten hepsine cewap weriyor sen bi kere oturup tayipi dinlendinmide konşuyorsunki

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Nisan/2007
    Erkek
    SilenC3 bunu yazdı:
    -----------------------------

    scorpix bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar yanlış hatırlamıyorsam seçimlerden sonra o adamı tutuklattılar :(((
    -----------------------------

    evet terör örgütü bağlantısı varMIŞMIŞMIŞMIŞ :)


    -----------------------------

    türkiyede okuyandan çok kitab çıkaran insan çok. normaldir. herkes kitab yazıyor bende ileride yazacağım :)

    ayrıca galiba eleman hastalanmıştı yoğun bakım kalp krizi ünitesinde yatıyodu en son haberlerde izlemiştim.

    okuyan okusun okumayan okumasın. nede olsa özgürlük var. akıl doğruları söyler. beyin kendini aldatmaz. kitapı okumadım. okusamda ideolojimi değiştirmiycektir.

    eyvallah iyi akşamlar :) 


    Aldananlar aldanmaktan zevk aldıkları için hile ortaya çıkmıyordu Tolstoy
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adalet
    adalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek

    Peki hala cep_telefonu sen bu soruların cevabını ver herkes yorumunu kendisi yapsın. Daha önce Yahudi cesaret ödülü alan liderler kimlerdir hangi eylemleriyle öne çıkmışlardır? Bop nedir? Bop eşbaşkanı kimdir? Eski ABD dışişleri bakanı Powel'ın Bop dahilinde saydığı sınırları değişecek ülkeler hangileridir? Ilımlı İslam nedir? bunları yanıtla sonra devam edelim, Liderlerin sözleri ve hareketleri değil imzaları geçerlidir. Bence sen mikroskopla çizgi aradığın için kalınca bir çizgi görüyorsun.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek
    yahudilerle olan devlet politikamız akpden önceki hükümetlerde ne ise akp döneminde de aynen devam etti. taviz ya da rest oranlarında hiç bir değişim yok. taviz o zaman varsa bu zaman da var, yoksa şimdi de yok. ama şu var, o zaman kimsenin gıkı bile çıkmıyordu, bariz anlaşmalar, görüşmeler, sözler, şimdikinden daha açık şekilde görülen imtiyazlar hiç dikkat çekmiyordu. şimdi akp gelip aynı politikayı devam ettirince milliyetçi kesildi en solcusu bile ben ona şaşıyorum.

    bir imzam bile yok
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adalet
    adalet's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Temmuz/2007
    Erkek
    sorduğum sorulara cevap bekliyorum.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AntiOksidan
    AntiOksidan's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2005
    Erkek
    dipLoit bunu yazdı:
    -----------------------------
    yahudilerle olan devlet politikamız akpden önceki hükümetlerde ne ise akp döneminde de aynen devam etti. taviz ya da rest oranlarında hiç bir değişim yok. taviz o zaman varsa bu zaman da var, yoksa şimdi de yok. ama şu var, o zaman kimsenin gıkı bile çıkmıyordu, bariz anlaşmalar, görüşmeler, sözler, şimdikinden daha açık şekilde görülen imtiyazlar hiç dikkat çekmiyordu. şimdi akp gelip aynı politikayı devam ettirince milliyetçi kesildi en solcusu bile ben ona şaşıyorum.
    -----------------------------
    bu yazından sonra diyeceğim bişey yok.Değmez,sizin gibi insanlar için ne milliyetçilik yapılır ne de başka birşey.
    eskiden en büyük düşmanım ülkemin de en büyük düşmanı olan pkklılar diyodum ama siz onlardan daha zararlısınız.para kazanıyorum ben diyip dtpye bile oy verebilcek kişilersiniz siz.
    neyse yav neden yazıyorum ki .ne haliniz varsa görün,bu ülke bize yakışmıyo İsraile verelim daha iyi olur . en azından insanları burada yaşamayı hakediyo.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Haziran/2006
    Erkek

    Kimse dis politkaya ugulanan yöntemlere yapilan icratlara bakmayior malesef okumuyoruz televizyondan dinlediyle haraket eden diger düsüncelere kapali olup kö körüne haraket eden insanlar yuzunden bu haldeyiz (yobaz insanlar-burdan kasit kendi düsüncesine körü körüne baglilik)

     

    -Ac insalarin oyunu aldi (günüü kurtarmaya bakan insanlar)  3 cuvaş bulgur 2 torba prince oyunu ve gelecegini satanlar ayiplamiyorum kendince haklilar sosyal devlet olamadk  marshall yardimlari vari yardimlarla ..

    -aşırı dinci kesmin oyunu aldi (bop es baskani-tayip  nasil bir islamcilik anlayisidir hayret) 

    -Aydın dogan medyasi tarafinda uyutulan sevigli cahil  halkim okumayan televizyonda 5 yilda bi idelojisini degistirenlerin --- son gunlerde ogretmn atamalari oldu sade ce sevincten gulenleri veriyolr hep böle dikkat edin sürekli bi mutluluk tablosu.

    -Gercek bi muhalefet olamayan hizip baykal ve sole yapacaz bole yapacaz diye meydanlardan yirtinip ortaya bi cozum koyamayan liderleri

    sevmeyen halkin oyunu aldilar

     -mevcut düzeni ve kapitalizmi savunan 80 öncesinin sağciligini yapan halkm               ---is idelojik deil ülkenin geleceği tehlikede aslinda farkinda degiller malesef

     

    ülkemizde bilincli oy kullanlar az rüzgar nereye eserse oraya   A komsum oraya verdi bende veriym   tüpe daha zam gelmedi buna veriym  bize giday yardimi yapti buna veriym karizmatik lider buna verelim  liderleir ni sevmesem de parti ideolojisi saglam kadrolar yetismis en azindan ülkesini milletini seven insanlara oyunu vermedi milletimiz.

     

    Ekonomi biraz rahatli cunku tüm stratejik kilit ne var ne yok satildi sahibeli insanlara herseyin bi oluru vvardir özellestirmeninde bi adabi vardi para yenir akraba zengin edilirdi acida olsa gercek ama bunlar muazzam yiyolar ve  destek aliyolar stüm kar getiren ve stratejik  yerlerimizi sattik para bitince ... avuçlucagaz ülkece c

     cebren ve hile ile aziz vatanin butun kaleleri zaptedildi bütün tershanerline girildi   sattik evet farkindaymiz yok    bi ülkeyi fetetmek  illa topla tüfekle bombayla olmaz bütün kar eden kuruluslarini elinden alip halkini uyutup bi nevi kendine post modern sömürge sistemini kurarsan gerek yok niye adamlar ugrassin ki herseyimiz ztn amerikan disa bagimli . buğday ülkesiyken disardan ihrac eder olduk , madenlerimiz amerikan sirketleri tarafindan isletiliyo tershane gelirleri yine ayni bize yaratilan sahta güc pkk in silahlari amerikan türk ordusunun silahlari amerakan  birbirmiz olduroyruz  kavga ediyoruz kim kazaniyo ? nefreti körükleyen ve sen solesin sen busun diyerek bizi bolmeye calisanlarda yine dis gücler

    Durmak yok uyumaya dewam kazigin acisi cikar 5-10 seneye cok deil  görürüz.


    Nullum crimen sine lege
Toplam Hit: 9191 Toplam Mesaj: 34