folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Müslüman Mısın ? Evet Se Gir..

Müslüman Mısın ? Evet Se Gir..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    computerwolf bunu yazdı:

kuran okuyun daha neler var...Yahudi ve hristiyanlarla dost olmayın.....allahı inkar edenlerin kellesini vurun....falan filan...

hadi lan o sayfayı scanner dan tarat koy bakim buraya: )
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

www.islamiyetgercekleri.org   ...gir baq ayetlere al eline kuranı karşılaştır....

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

Rene Nasıl Saçma Eğerki Din Herşeyden Önemli İse Bunu Yapıcaksın Lakin Bunu Yapmaya Öyle Bir Nefse Karşı Gelecek Durumun Olmalıki Yapmalısın Yani Nefsine Dur Diyebiliyorsan Şeytana Dur Diyebiliyorsan Bunu Yapmalısın Ki Bunları Becerenler Vurur Kellesini.Allaha Küfür Ederken Şeytan Onu Salıyor Seni Tutuyor Bağlıyor Dedigim Gibi Dur Diyebiliyorsan Vurursun Kellesini.Dinimiz İçin Allah Bize Yeter.Yani Tahribatta Allaha Küfür Edilse Burası Özgür Platform diyip geçeceksiniz lütfen msjıda silmeyin...Cennet Haktır Cehennem Haktır...Allahın Verdiği Söz Haktır.Muhakkak Kıyamet Günü Gelecektir.Ve Bunda Hiç Bir Şüphe Yoktur.Allah Kabirde Yatanlarıd Dirilticektir İşte Biz Bu İnançla Yaşıyor Bu İnançla Ölücez Bu İnançla Yarın Dirilticez VE AZAP'TA Görmicez İNŞALLAH !

sizin için arkadaşımın hostuna upload ettim Allah Rızası İçin Dinleyin Şunu Alakasız Demeyin Anlayan Anlar İslamın Güzelliğini !

http://www.xtraupload.com/anam.zip

La vittoria sara nostra !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek

Dinleyen Yokmu ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    Designex bunu yazdı:

Rene Nasıl Saçma Eğerki Din Herşeyden Önemli İse Bunu Yapıcaksın Lakin Bunu Yapmaya Öyle Bir Nefse Karşı Gelecek Durumun Olmalıki Yapmalısın Yani Nefsine Dur Diyebiliyorsan Şeytana Dur Diyebiliyorsan Bunu Yapmalısın Ki Bunları Becerenler Vurur Kellesini.Allaha Küfür Ederken Şeytan Onu Salıyor Seni Tutuyor Bağlıyor Dedigim Gibi Dur Diyebiliyorsan Vurursun Kellesini.Dinimiz İçin Allah Bize Yeter.Yani Tahribatta Allaha Küfür Edilse Burası Özgür Platform diyip geçeceksiniz lütfen msjıda silmeyin...Cennet Haktır Cehennem Haktır...Allahın Verdiği Söz Haktır.Muhakkak Kıyamet Günü Gelecektir.Ve Bunda Hiç Bir Şüphe Yoktur.Allah Kabirde Yatanlarıd Dirilticektir İşte Biz Bu İnançla Yaşıyor Bu İnançla Ölücez Bu İnançla Yarın Dirilticez VE AZAP'TA Görmicez İNŞALLAH !

sizin için arkadaşımın hostuna upload ettim Allah Rızası İçin Dinleyin Şunu Alakasız Demeyin Anlayan Anlar İslamın Güzelliğini !

http://www.xtraupload.com/anam.zip

hayır...

Diyorsunki şeytan onu almış seninde elini kolunu sallıyor...

Allahın verdiği canı yalnız ve yalnız kendisi alır...

Senin ne onun verdiği canı almaya nede onun yerine karar vermeye hakkın var...

Bazı değerleri ve yargıları karıştırıyorsunuz.. Lütfen dikkat edin...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ñÎckÎm¥Øk:

dinne hikaye annatıo

ComputerWolf:

zuhahah

' ñÎckÎm¥Øk:

cok güsle olm

' ñÎckÎm¥Øk:

dikkatli dinne

ComputerWolf:

ok

ComputerWolf:

ben annemi üzmedim

' ñÎckÎm¥Øk:

süphanallah ya

' ñÎckÎm¥Øk:

hay kafanı sikeiym

' ñÎckÎm¥Øk:

ben ananımı üzdün dedim

' ñÎckÎm¥Øk:

ipne

ben dinledim computerede dinnetiodum belki imana gelir gibisinden adam götünden annadı lafı:D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turkishmydonoz
    turkishmydonoz's avatar
    Erkek
    hehe : ) computer yapacak bişi yok

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ir2
    ir2's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ateist adamın dini sorgulaması saçmalıkdan ibaretdir çünki ateist kişi dine inanları dar kalıplar içinde görür tam tersi asıl ateist dar kalıpdadır istediğin kadar ispatla dönüp dolaşıp aynı lafı eder bu yüzden gereksiz böyle tartışmalar herkesin inancı kendine arayan bulur hak yolunu inanmak istemeyende oturur müthiş bilimsel olgular içinde hapseder kendini insanoğlu nede olsa herşeyi açıkayabiliyo... filozof sikti ya hepinizi dine gelince bütün ateistler uzman oluyo

konuya gelince; diyelim ben namaz kılmıyorsam bu namazı inkar ettiğimden değil üşendiğimden namaza inanmamak gibi durum yok.. bu konuyu daha çok kurcalamayın harbi kıl olurum ben ateiste.. her inanca saygım war ama inanca saygısızlık edene yok

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kavgam
    kavgam's avatar
    Erkek

ya kardeşim senin işn gücü yokmu böyle bi konu açmsn..üstelik utanmadan müslüman olmayan girmesin diyorsun... sen kendin dini görewlerini yerine gtryrsn iyi müslümansan ne güzl işte bunu neden şova dönüşütrüyorsun ki teşhir edyrsn bi kere bu günah.. din ibdt allah için yapılır  bunun propagnadasını niye ypysn,herksin inancı sewbı kendindr.... sanamı düştü..peygambermisn...allahh allahhh... :))).... bak bu sözü iyi oku her şeyi öztlyr aslında... işşlhh anlrrsn de diyeyim...

Cehennemde Ateş Yoktur, Her İnsan Ateşini Bu Dünyadan Götürür...(hz. ali)

zafer umudunu kavgaya sürenindir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Yahu millet özelliklede nickimyok kardeş neden bole yapıyorsunuz.İmanınşartlarını yerine getirmiş her insan müslümandır.Namaz kılmaz,oruç,tutmaz,zekat vermez bunlar olur şu an da olan bu :ama bunlar o adamın borcudur muhakkak ya bu dünyada yada öbür dünyada bu borçları ödeyecek.He adam ibadet eder ama yine pisliklere devam eder ona bişi demem.(çünki namaz ve diğer ibadetleri yapan taşkınlık yapamaz).Ha bundan ayrı Allah c.c buyuruyorki La ilahe İllallah diyen kulum sonsuza dek cehennemde kalmaz .Bundan sorası kul ile ALLAH C.C. ilgilendirir.Ya milletin ibadet yapıp yapmadığına bakacağınıza kendinize bakın siz neler yapıyorsunuz.Yada bu gün ALLAH için neler yaptınız.Ya inanmayanlara; samimi inananlar hiç bir şey demişmi sataşmışmı ?.Zekeriya beyaz gibi admalar sizlerin aklını karıştırıyor.Ha şimdi siz bana sorarsınız sen ibadetlerini yapıyomusun efet yapıyorum.Ben hic bir zaman.Çıkıpta bu şekilde bi dine mensup ama o dini tam olarak yerine getirmeyen insanları rencide etmeye çalışmadım çalışmamda.Ha bu arda bi not daha kuranı kerimin değişmeyeceği Allah c.c. nin güvencesiyle sabittir.

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
Toplam Hit: 12148 Toplam Mesaj: 46