folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Muslumani Dolandiran Musluman İcin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor

Muslumani Dolandiran Musluman İcin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

haklisin fastottoman hoca

kimse amerikayi israili veya dis dusmanlari hicbir sekilde istemiyorken

nasil olduda tam onlarin istedigi kivama gelebildik. hicbir iktidar istemiyorken her gelen nasil bizi istedikleri kivama getirebildi

boyle bilincsiz, 2 gun onceki olaylari unutan, tepkisiz, beni dokunmayan yilan bin yasasin moduna girdik

biz nerde hata yaptik ve hala hatayi nerde yapiyoruz

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu konuyla ilgili adalet bakanimizin(!) cok guzel aciklamasi var :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

DJ_Alper bunu yazdı:
    -----------------------------
    mayrip bunu yazdı:
    fazla bişey demiycem tayyibi ekranlarda bağırtırırsanız yerel seçimlerde %50yi geçer. aylardır böyle diyorum ve hep oluyor.

Bende onu diyorum ya dün zumsuk le underzero Akp ye pirim yapıyo gizli üyelerden sanırsam :)

hocam bu nasıl bir mantıktır ya adamın yaptığı yanlışları sölemek adama prim yaptırır mı... yaptırıyorsa ona oy veren malın aklından şüphe ederim

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Sadece bu olayla ilgili olarak söylemiyorum ama müslümanım diyen, konuşurken mangalda kül bırakmayan ama iş icraata geldiği zaman kendi çıkarları için insanların hakkını yemekten geri kalmayan, cennetle cehennemi unutanların sayısıda azınsanmıyacak kadar çok. Bu insanların %99 da belirli partilerle bağlantısı olan insanlar. Ben müslümanım, partim müslümün parti diye onlarcasıyla defalarca çok tartışmalara girmişimdir. Her defasında biz müslümünızdan başka savunacak bir cümle kuramayan dangalaklar var. Hocam istedi diye tüm harçlığını, evine gideceği biletin parasını hatta parmağındaki alyansını çıkarıp bağış yaptını sanıp sivasın bir ucundan bir ucuna akşam vakti yayan giden salaklar var.

Dini inancın için yada vicdanın için birine yardım etmek istiyorsan aracıya ihtiyaç yok. Üstelik yardım etmenin onlarca yolu var.

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dina_Kaki
    Dina_Kaki's avatar
    Erkek

Ne demiş büyük şair Hasan Hüseyin..

"Bu ne beter çizgidir bu
    Bu ne çıldırtan denge
    Yaprak döker bir yanımız
    Bir yanımız bahar bahçe"

Ve blok yapılan derslerin tek güzelliği, bir sigara daha içmeyip düşünebilmek seni..A.Redif YANKI
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    klinsmann
    klinsmann's avatar
    Erkek
    Oy atanlar utansın. Bal tutan kolunu daldırır, avuçlar vs vs. bizi böyle böyle alıştırdılar. Soylu türk kanı taşıyan ama soysuz davranışlar sergileyen bir topluma döndük. yüzsüz olduk. yüzümüz artık kızarmıyor. Bizim kültürümüzü sktiler. Hırsızlık arttı hortum arttı açlık arttı. Memleketi korumayı kurtarmayı düşünmek yerine kanadalara almanyalara yurt dışlarına kaçıp kurtulmayı çözüm olarak düşünüyoruz. Atam izindeyiz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    Asi bunu yazdı:

Sadece bu olayla ilgili olarak söylemiyorum ama müslümanım diyen, konuşurken mangalda kül bırakmayan ama iş icraata geldiği zaman kendi çıkarları için insanların hakkını yemekten geri kalmayan, cennetle cehennemi unutanların sayısıda azınsanmıyacak kadar çok. Bu insanların %99 da belirli partilerle bağlantısı olan insanlar. Ben müslümanım, partim müslümün parti diye onlarcasıyla defalarca çok tartışmalara girmişimdir. Her defasında biz müslümünızdan başka savunacak bir cümle kuramayan dangalaklar var. Hocam istedi diye tüm harçlığını, evine gideceği biletin parasını hatta parmağındaki alyansını çıkarıp bağış yaptını sanıp sivasın bir ucundan bir ucuna akşam vakti yayan giden salaklar var.

Dini inancın için yada vicdanın için birine yardım etmek istiyorsan aracıya ihtiyaç yok. Üstelik yardım etmenin onlarca yolu var.

haklısın hayır işlemek için aracıya gerek yok git kime ne hayır yapacaksan kendin yap....

vallahi hocalar bilmiyorumda bu böle çok gitmez aydın doğan olayından sonra belki olaylar iyice kızışırsa sivil toplum örgütleri de bunda faydalanıp ortalığa dökülürse belki bir darbe girişimi olur o karmaşada ama bilemem...bende o arada 3-5 kişiyi öteki tarafa postalarım :D çok güzel olur a.q sanki böle çok ileri gidiyoz...gün geçtikçe batıyo hiç olmazsa bir kere batarız sonra yola devam :D

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Asi bunu yazdı:

Zaten ne kadar şövanist dinci ve milliyetçi varsa rol yapıyordur, içlerinden belki %5 i dürüsttür.

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 2806 Toplam Mesaj: 20