Muslumani Dolandiran Musluman İcin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor
-
Muslumani Dolandiran Musluman icin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor
peki Turkiye de ki musluman halkin koruyucusu kollayicisi olarak basa gelen basbakanimiz ne yapiyor ?
"bu haberi nasil gazeteye yazarlar" diyerek basina yukleniyor.
basin ne yapiyor "sen benim tavuguma kist dedin ben senin horozunun dilini keserim"
orasi ayri bi tartisma konusu.
peki gecmis tarihte paralarini bu faizsiz kazanca paralarini kaptiranlarin yardim istedigi basbakan "verirken banami sordular" diyerek kurtulacak mi bu durumdan ?
baska bir ulkede olsa kiyametin kopacagi bir durum olan bir duruma halkimiz neden hala duyarsiz ve neden hala annelik icgudusuyle koruma kollama moduna giriyor ?
bunca zaman almanya daki gurbetcilerden herkes para topladi
para toplayan insanlarin nerdeyse tamami "yesil sermaye" denilen gruplardi.
halkimizi bunca yil boyunca hep "din" kelimesini kullanarak somurdu insanlar. sonra ne oldu ?
kullananlar zevk-u sefa icinde yasarlarken, paralari kaptiranlar ise ya hastane koselerinde olduler ya da ac kalmamak icin bulduklari her iste calismak zorunda kaldilar.
peki adalet denen sey bu mudur ?
muslumanin dolandirildigi bir yerde neden bir hiristiyan adaleti saglamaya calisiyor ve neden baska bir musluman da cikip onlara yardimci olmak yerine hiristiyanin adalet dagitmasina karsi cikiyor ?
kendisi yapmiyor baskasina yaptirmiyor.
sanirim simdilerdeki demokrasi anlayisi bu.
kisiye ozel demokrasi, adalet benim elimdeyse demokrasi bana isler kimseye de hesap sormam.
underzero
-
Bizi aldatan bizden değildir.(Men ğaşşena feleyse minna)Hadisini göz önüne alarak zaten müslümanı aldatan müslüman değildir sorun yok yani:D:D:D
-
durmak yok yola devam :))) şimdi alta zumsuk yazacak varmı iddaya giren
-
bu ülkede " adalet mülkün temelidir" (!) diyorum başka da birşey demiyorum (:
-
müslüman adam dolandırıcık yaparmı
onun adı müslüman
not: akp amk
edit
-
Parasını veren kimsenin zoruna gitmiyo ki bu durum, neden benim zoruma gitsin ?
Zaten belli degilmiydi bedava dagıtılan gazetelerin, dergilerin parasının nereden geldiği ?
Zaten belli degilmiydi birilerinin seçim propagandalarını yapması için gereken finansmanın nereden sağlandığı ?
Görene herşey açık, görmek istemeyense zaten hiç görmicek.
Hatta diyorum ki; bunları bi posta daha dolandırsınlar, bunlar hakediyorlar.
Zaten evire çevire s*kylar sağolsunlar :) (Bknz. Faizsiz kazanç muhabbeti ,Kombassan yimpaş bağış olayları son olarak deniz feneri olayı )
-
fazla bişey demiycem tayyibi ekranlarda bağırtırırsanız yerel seçimlerde %50yi geçer. aylardır böyle diyorum ve hep oluyor.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------
fazla bişey demiycem tayyibi ekranlarda bağırtırırsanız yerel seçimlerde %50yi geçer. aylardır böyle diyorum ve hep oluyor.
-----------------------------
Bende onu diyorum ya dün zumsuk le underzero Akp ye pirim yapıyo gizli üyelerden sanırsam :) -
adalet komşu kızının ismi olmuş underzero hocam :/
-
Ağlayan zırlayan , ezilmişleri oynayan,iki acıtasyon çeken ve yağın özkütlesine sahip olanlar milletimizin desteginin anında kazanır.QQ rulz
Ferdi Tayfur ,Fettullah,Popstar Selcuk,Emrah,Tayyip,Kaynana semrah ...
-
Bunlara müstahaktır hacı, hala içlerinde bunların suçsuz olduğunu savunanlar var, Allah hepsine akıl fikir ihsan eylesin ne diyim...