folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Muslumani Dolandiran Musluman İcin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor

Muslumani Dolandiran Musluman İcin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Muslumani Dolandiran Musluman icin Hristayan Adaleti Hesap Soruyor

peki Turkiye de ki musluman halkin koruyucusu kollayicisi olarak basa gelen basbakanimiz ne yapiyor ?

"bu haberi nasil gazeteye yazarlar" diyerek basina yukleniyor.

basin ne yapiyor "sen benim tavuguma kist dedin ben senin horozunun dilini keserim"

orasi ayri bi tartisma konusu.

peki gecmis tarihte paralarini bu faizsiz kazanca paralarini kaptiranlarin yardim istedigi basbakan "verirken banami sordular" diyerek kurtulacak mi bu durumdan ?

baska bir ulkede olsa kiyametin kopacagi bir durum olan bir duruma halkimiz neden hala duyarsiz ve neden hala annelik icgudusuyle koruma kollama moduna giriyor ?

bunca zaman almanya daki gurbetcilerden herkes para topladi

para toplayan insanlarin nerdeyse tamami "yesil sermaye" denilen gruplardi.

halkimizi bunca yil boyunca hep "din" kelimesini kullanarak somurdu insanlar. sonra ne oldu ?

kullananlar zevk-u sefa icinde yasarlarken, paralari kaptiranlar ise ya hastane koselerinde olduler ya da ac kalmamak icin bulduklari her iste calismak zorunda kaldilar.

peki adalet denen sey bu mudur ?

muslumanin dolandirildigi bir yerde neden bir hiristiyan adaleti saglamaya calisiyor ve neden baska bir musluman da cikip onlara yardimci olmak yerine hiristiyanin adalet dagitmasina karsi cikiyor ?

kendisi yapmiyor baskasina yaptirmiyor.

sanirim simdilerdeki demokrasi anlayisi bu.

kisiye ozel demokrasi, adalet benim elimdeyse demokrasi bana isler kimseye de hesap sormam.

underzero

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yafa13
    yafa13's avatar
    Erkek
    Bizi aldatan bizden değildir.(Men ğaşşena feleyse minna)Hadisini göz önüne alarak zaten müslümanı aldatan müslüman değildir sorun yok yani:D:D:D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    durmak yok yola devam :))) şimdi alta zumsuk yazacak varmı iddaya giren

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek
    bu ülkede " adalet mülkün temelidir"  (!) diyorum başka da birşey demiyorum (:

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

müslüman adam dolandırıcık yaparmı

onun adı müslüman

not: akp amk

edit

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

Parasını veren kimsenin zoruna gitmiyo ki bu durum, neden benim zoruma gitsin ?

Zaten belli degilmiydi bedava dagıtılan gazetelerin, dergilerin parasının nereden geldiği ?

Zaten belli degilmiydi birilerinin seçim propagandalarını yapması için gereken finansmanın nereden sağlandığı ?

Görene herşey açık, görmek istemeyense zaten hiç görmicek.

Hatta diyorum ki; bunları bi posta daha dolandırsınlar, bunlar hakediyorlar.

Zaten evire çevire s*kylar sağolsunlar :) (Bknz. Faizsiz kazanç muhabbeti ,Kombassan yimpaş bağış olayları son olarak deniz feneri olayı )

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    fazla bişey demiycem tayyibi ekranlarda bağırtırırsanız yerel seçimlerde %50yi geçer. aylardır böyle diyorum ve hep oluyor.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:
    -----------------------------
    fazla bişey demiycem tayyibi ekranlarda bağırtırırsanız yerel seçimlerde %50yi geçer. aylardır böyle diyorum ve hep oluyor.
    -----------------------------

Bende onu diyorum ya dün zumsuk le underzero Akp ye pirim yapıyo gizli üyelerden sanırsam :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    adalet komşu kızının ismi olmuş underzero hocam :/
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Khellix
    Khellix's avatar
    Erkek

Ağlayan zırlayan , ezilmişleri oynayan,iki acıtasyon çeken ve yağın özkütlesine sahip olanlar  milletimizin desteginin anında kazanır.QQ rulz

Ferdi Tayfur ,Fettullah,Popstar Selcuk,Emrah,Tayyip,Kaynana semrah ...

Nullum crimen sine lege
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bunlara müstahaktır hacı, hala içlerinde bunların suçsuz olduğunu savunanlar var, Allah hepsine akıl fikir ihsan eylesin ne diyim...

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
Toplam Hit: 2808 Toplam Mesaj: 20