Muşta, Çakı, Kılıç, Jop, Beysbool Sopası, Kelepçe, Sallama, Mınçıka Vs Satıyorum..
-
Muştaların tahtası var mı?
-
Arkadaşlar banda baseball sopası lazımdı hepsiburada.com dan aldım feci sağlam ve kullanışlı birşey :)
-
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar banda baseball sopası lazımdı hepsiburada.com dan aldım feci sağlam ve kullanışlı birşey :)
-----------------------------Ben Ayaz'dan aldım senin aldığından daha sağlam çıktı valla k.bakma kazıklamışlar seni.
-
manyaki bunu yazdı:
-----------------------------
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar banda baseball sopası lazımdı hepsiburada.com dan aldım feci sağlam ve kullanışlı birşey :)
-----------------------------Ben Ayaz'dan aldım senin aldığından daha sağlam çıktı valla k.bakma kazıklamışlar seni.
13 milyonun hepsi kazık olsa ne olurki :)71 cm hayvan gibi bir sopa.Gören hayran kalıyor.Adamlar ücretsiz kargo ile kapıma kadar getirdi.ÜStüne üstlük birde fatura bile kesmisler :)
-
swordfish bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
13 milyonun hepsi kazık olsa ne olurki :)60 cm hayvan gibi bir sopa.Gören hayran kalıyor.Adamlar ücretsiz kargo ile kapıma kadar getirdi.ÜStüne üstlük birde fatura bile kesmisler :)
-----------------------------Müridin konusu baltalanmaz yazıktır, günahtır anlamında yazdım onu. Niyetin kötü değildir biliyorum ama yeri değil bırak adam satışını yapsın senin aldığın fiyatta sana kalsın. Daha iyi olur...
-
ayaz a kefilim, malları süper kalitelidir gerçekten...
yamukta olmaz hiç bir konuda...
sadece bana biraz vuruk o kadar :P ...
-
Yok kardeşim ne işim olur ben neden adamın konusunu baltalıyım.Bundan almayın mı dedik sattığı şeylerimi kötüledik fiyatlarımı fazla dedik ne dedikki baltaladık ?
Sadece ben nerden aldığımı ve ne kadara aldığımı söyledim.serbest piyasa.Millet neyin nerde ne kadar oldugunu bilsin.
Sonra istediği yerden alır orası kendi bileceği iş.
-
dostum resimler nerde? ikinci mesajda verdiğin link açılmıyor.. resmlere bakmam lazım aradığım bi muşta var ama sende varmı bilmiyoırum
-
swordfish bunu yazdı:
manyaki bunu yazdı:
swordfish bunu yazdı:
13 milyonun hepsi kazık olsa ne olurki :)71 cm hayvan gibi bir sopa.Gören hayran kalıyor.Adamlar ücretsiz kargo ile kapıma kadar getirdi.ÜStüne üstlük birde fatura bile kesmisler :)
-----------------------------Hocam bendekiler AVESSA ve altis marka.. yani dandik değil.. vurduğunda dağıtır. dağılmaz..
-
-----------------------------Hocam bendekiler AVESSA ve altis marka.. yani dandik değil.. vurduğunda dağıtır. dağılmaz..
Kardeşim senin malını kötüleyen olmadıki.Doğrudur vurdumu dağıtır.Bu benim aldığımda dandik değil onu söylüyüm.Vurusan geride eser bırakmaz :D