Muşta, Çakı, Kılıç, Jop, Beysbool Sopası, Kelepçe, Sallama, Mınçıka Vs Satıyorum..
-
Siyah ince muştanın fiyatı ne kadar ?
-
evet güzel pazar yeri gibi olmuş muşa gitmeden arkadaştan temin edin işte hem yol parası derdiniz yok bi silah için oralaramı gideceksiniz hemde arkadaş kargoyla yolluyo adrese teslim... hayırlı satışlar
-
hocam bunun aynısından var mı acep ?
http://img385.imageshack.us/img385/2790/photo0165hz7.jpg
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------
baris_ekin bunu yazdı:
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------baris_ekin bunu yazdı:
hoca ben seni bilgisayar satışı konusunda uzman sanıyodum sen jop kılıç diyon :D
-----------------------------Hocam bende herşey var (=
-----------------------------aha yakaladım seni ben gizli polistim.tamamdır ergenekonun cephanesini bulduk :D
-----------------------------gelinde alın o zaman :D
-----------------------------coming soon :D
-
hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------qertenqelex bunu yazdı:
ben keleşe merak saldım varmı elinde yada bulabilirmisin?
-----------------------------hocam silah satmıyorum.. sonra başım ağrıyor..
-----------------------------he satmışlığında var ama başını ağrıttığı için satmaktan vazgeçtin.hoca seni daha yakından tanımak istiyorum :D
-
çinden vurgun mu yaptın hocam
-
lazım olunca bulurum seni :D
-
hocam kılıç fiyatın nedir düşünüyorum
-
bende de columbianın bir bıçağı var. gören hayran kalıyor. http://www.askermekani.com/main/columbia_taktik_bicak-466-0-19.html alet bu. çeliği mükemmel kalite. oynarken parmaklarını kesen çok oldu. columbianın ürünlerini gözünüz kapalı alın.çin malı sustalıya filan merak salmayın anında bozuluyor
-
baris_ekin bunu yazdı:
-----------------------------hokkabaz bunu yazdı:
-----------------------------qertenqelex bunu yazdı:
ben keleşe merak saldım varmı elinde yada bulabilirmisin?
-----------------------------hocam silah satmıyorum.. sonra başım ağrıyor..
-----------------------------he satmışlığında var ama başını ağrıttığı için satmaktan vazgeçtin.hoca seni daha yakından tanımak istiyorum :D
-----------------------------Bu adamla 1 hafta aynı evde kaldım, yakından hiç böyle birisine benzemiyor. :|