Muşta Kan Döküldü: 2 Ölü, 8 Yaralı
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
bu haber bile pkk p.çlerinin ekmeğine bal sürüyo.amaçlarının ortalığı karıştırmak olduğu açık.iç savaş çıkartmaya çalışıyorlar.
hepimiz el ele verip her türlü devlet teröristlerinin ya da pkk teröristlerinin planlarını boşa çıkarmamız lazım..
bizim yerimiz sokaklar değil.sadece kötü kadın çocukları sokaklarda yakıp yıkar eylem yapar !
-----------------------------Ben aksini düşünüyorum hocam.
Kürtler eğer ki esnafa ve insana pkk tarafından yapılan haksızlıkları öğrenirse tam aksi olur bence.
-
HaYVaN bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
bu haber bile pkk p.çlerinin ekmeğine bal sürüyo.amaçlarının ortalığı karıştırmak olduğu açık.iç savaş çıkartmaya çalışıyorlar.
hepimiz el ele verip her türlü devlet teröristlerinin ya da pkk teröristlerinin planlarını boşa çıkarmamız lazım..
bizim yerimiz sokaklar değil.sadece kötü kadın çocukları sokaklarda yakıp yıkar eylem yapar !
Kürtler eğer ki esnafa ve insana pkk tarafından yapılan haksızlıkları öğrenirse tam aksi olur bence.
-----------------------------haycancım hiçmi haber izlemez bu kürtler (: hiçmi gazete okumaz TÜRKİYE'de olanlardan bi haberlermi?
ÖLÜNÜZÜ DİRİNİZİ HERGÜN BİRİNİZİ BİRGÜN HEPİNİZİ GÖMECEK KADAR TOPRAK VAR BU VATAN'DA ;)
-
Helal olsun adama walla sonuna kadar arkasındaım :> Ceza almaz inş.
-
HaYVaN bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------kürtlerin hepsi pkk ya destek vermiyor ki zaten.kürt arkadaşlarım var bu iş terörle çözülmez pkk ya karşıyız diyorlar.
yerli halkda eminim ki korkutulduğundan vs KCK yüzünden veriyor DTP ye oyu.yoksaki çoğu hükümeti destekliyor bu belli.
Kaldı ki o eylemlerde kandırılan çocuklar kullanılıyor.Bu planları yapanların ergenekon denen amerikan belası örgütle ilişkili olduğu ortadayken hala nasıl olupta tahriklere kapılıyorlar anlamadım.Türkiyede nelerin olup bittiğini hiçkimse izlemiyor mu ?
Sokağa inersek emin olsun ki herkes çok fena kan çıkar.80 lerde çok gencini kaybetti bu insanlar.Çok iyi biliyorlar.Tekrar aynı oyuna gelmezler.
Bu haberler bu planları yapanların istediği haberler.
Eylemcilerle mücadele polis ve jandarmanın işidir.Sokaklarda işimiz yok bizim.
Ha eğer burdan atıp tutmak kolaysa o pkk lı eylemciler(teröristler) eylem yaparken atlayın bakalım aralarına.Çok mu kolay ?
Onlardan ölenlere acımamda yine benim vatansever duygularla tahrik olmuş kardeşime acırım.
Kendinizi başkalarının planlarına oyuncak etmeyin !
-
Hocam senin arkadaşların var sadece. Benim arkadaşlarımın %90'ı kürt. Diyarbakır'da yaşıyorum.
Ve kürtlerin şu anda içinde bulundukları psikolojik durumu senden daha iyi bildiğimden emin olabilirsin.
-
HaYVaN bunu yazdı:
Hocam senin arkadaşların var sadece. Benim arkadaşlarımın %90'ı kürt. Diyarbakır'da yaşıyorum.
Ve kürtlerin şu anda içinde bulundukları psikolojik durumu senden daha iyi bildiğimden emin olabilirsin.
-----------------------------o haberleri izleyipte kürtlüğünden utanan çok insan var.
Ama.
O haberleri izleyipte sokağa inmek için tek bir kıvılcım bekleyen binlerce Türk genci var.Bahçeli olmasa çoktan inerlerdi sokağa.
haberler yanlış..medyanın daha sağduyulu olması lazım.
-
ya bunun ne kürtlükle ne türklükle alakası var . yanlış yapanı öldür bakalım ne oluyor türk kürt affetmiycen. ortalığı karıştırıp dükkanı yıkan kimse yoket bakalım birşey oluyor mu ...
-
Ohoo bu ne ki. Bu daha başlangıç arkadaşlar. Daha çok karışacak ortalık...
-
açılım ayağına dağdan inenler şimdi şehirlerde sivillere saldırıyor. hatırlayın daha geçenlerde bir genç kız belediye otobüsünde molotof kokteyli ile yakılarak öldürüldü. iç savaşa sürükleniyor memleket. korkuyorum kurunun yanında yaşda yanacak.
-
en iyisini yapmış hay t*şşanı gezdiren yesin xD xD