Muşta Kan Döküldü: 2 Ölü, 8 Yaralı
-
Oyuna gelmeyerek en sakin en soğukkanlı ve en tepkisiz olup akıllıca davranan kişiler cesetlerdir.Ne güzel,yatıyorlar toprağın altında en doğrusunu yapıyorlar valla.Zaten hep amarıganın oyunları bunlar hep.Bütün hastalıklarda pisikolocik.
-
kötü olmuş sadece 2 tanesini indirebilmiş :|
-
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------
ReDsEa bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
-----------------------------tahriklere kapılıyorsun hocam dikkat et.
Onlar eylem yapıyor diye bizde doğuya gidip yakıp yıkalım mı ?
Bizim ne farkımız kalacak o zaman teröristlerden ?
Biz de Türk teröristler mi olalım ?
İç savaş çıksın millet birbirini yesin bunlardan rant sağlayan geberesice ergenekoncu pkk lılar sevinçlerinden havaya uçsun...
Hani nerde şehit cenazesinde ağlamama direnişi ? Ağlarsak biliyoruz ki amaçlarına ulaşmış olacaklar...
Ağlamayacağız,oyuna gelmeyeceğiz,teröristleri temizleyip,kürtlerle tamamen barışık,kin ve nefretin olmadığı bir toplumda yaşayacağız.
O kadar...
tahriklere kapılma diyosun, eylem yapanları öldürünce teröristten ne farkımız kalır diyosun. onların amacı bu ülkeyi bölmek zaten bölücülere terörist denilir. sen ülkeni bölücülerden korumaya çalışırsan sana kimse terörist diyemez. -
bana yapsalar mermi sayısı kadar ölü çıkardı helal dayıma...
-
BuZuL bunu yazdı:
buzul hocam senin kafacı olduğun burdan belli oluyor ... -
ats30 bunu yazdı:
sadece kötü kadın çocukları sokaklarda yakıp yıkar eylem yapar !
-----------------------------Abi ne Kibar Adamsın Şaka Bi Yana Kötü Kadın Çocukları Görünce Biran Bi Tebessüm Ettim Alışmıştım Forumda O.ç. Lere :D
-
RebelliouS_SouL bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
sadece kötü kadın çocukları sokaklarda yakıp yıkar eylem yapar !
-----------------------------Abi ne Kibar Adamsın Şaka Bi Yana Kötü Kadın Çocukları Görünce Biran Bi Tebessüm Ettim Alışmıştım Forumda O.ç. Lere :D
-----------------------------ne alaka. insanın ekmeğini elinden alırsan o insan onuru şerefi namusu için meydanlara iner haykırır..hakkıdır. bağımsızlığın yegane kuvveti eylemdir.hayat eylem ve mücadeledir. eylem yapmadan hayat olmaz. ister orda ister burda...
-
baron_27 bunu yazdı:
BuZuL bunu yazdı:
buzul hocam senin kafacı olduğun burdan belli oluyor ...
bunun adı kafatasçılıksa evet sonuna kadar kafatasçıyım, her yılanın kafasını ezmek lazım...sopayla , kürekle , baltayla , çoluğuyla çocuğuyla zamanında silahlı düşmana karşı gelmiş bir milletin torunuyum o yüzdendir.
mağdem Türksün göster ürksün.
-
bu adam hiçbir gösteride dükkanını kapatmıyormuş valla helal olsun hemde kürtmüş, harbi kürtmüş helal olsun
1 kişi daha hastanede geberdi, 3e çıkmış ölü sayısı
inşallah fazla yatmaz ama adamın hayatı kaydı :/
-

aha emmim burda kameralara yakalanmis
bu da video link http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=2757