Mustafa Filmi Sansürlendi Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    T-Bag
    T-Bag's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:
    -----------------------------

belirttiğim kesim belli.

Madem öyle şunuda ekliyorum ;

O programdaki kadının tartışma esnasında reklam arası dediğini yazıyım okuyupta anlayalım bunları.;

Peygamberimizin karikatürleri yapıldı ne var yani Bunlar doğal şeyler artık diyen ayşe böhürlerin dediği söz işte budur.

ve bunlar İslam dinini kullananlardır. Halkımız güvenir bunlara. inanırda. ama emperyalisttir. bilemez.

Eğer öyle dediyse ona da yazıklar olsun... Siyasette en sinirlendiğim şey bu; İslamın ve Atatürk'ün arkasına sığınıp olmadık işler çevirmek. Bu şerefsizliğin daniskasıdır. Ama şunuda eklemeden geçemeyecem bugüne kadar gördüğüm en boş siyaetçi Osman pamukoğlu. Gazeteciler güneydoğu hakkında gap hakkında ekonomi hakkında sorular soruyor yemin ederim adam neredeyse bana ne bunlardan diyecek hiç bir soruya cevap veremed... Böyle bir kişiden terör harici projelerle gelmesini beklerdim ama hiç projesi yok . Keşke askeri gömleği çıkartabilrseydi..

Oyun yeni başlıyor...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    T-Bag bunu yazdı:
    Winchester bunu yazdı:

Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların doğmalarıyla asla bir tutmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz. //M.Kemal ATATÜRK 

Atatürk bunu demiş işte çokta doğru demiş, niye Atatürk ü kendi kafalarında oluşturdukları kalıplara sokmak isterlerki.

Winchester' a katılıyorum. O da bir insan sonuçta geçen Yiğit Bulut'un programını izliyorum. Osman Pamukoğlu vardı bir gazeticide Atatürk şöyle falan yapmıştı (doğruları) dedi... O. P de sen kimsin senin ne hadine, senin dilini yakar, ve sonunda da Atatürke çift koşulmaz dedi ağzım açık kald. Yani Tanrısal bir sıfatı Atatürke yakıştırdı. Ama yapmayın bu kadar övünüyoruz bizim Atamız ama tabu olmaktan çıkartın, Tanrısallaştırmayın...

Yalnız T-BAG arkadaşım "çift koşmak" da dese "şirk koşmak" da dese bu tanrısal bir sıfatı Atatürk'e yakıştırmak veya Atatürk'ü tanrısallaştırmak olmaz çünkü bunlar sadece islama özgü terimler değildir. Yani "ortak koşmak" ne demekse " şirk koşmak" da o demektir. Kuranla inmedi yani bu kelimeler...

Blogum; http://hayvanyasar.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek

Yok mu ya soruma cevap verebilecek???

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    VIGILANTE bunu yazdı:

Benim de dikkatimi çekti hocam sansürlemediler. Atatürk'ü din düşmanı gibi gösteren bir belgeseli günümüz medyası neden sansürlesin ki? Amaçlarına ters düşerdi sansürleselerdi.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nerogzay
    Nerogzay's avatar
    Erkek
    Arkadasım ben belgeseliin sonlarına yetisebildim o kısım sansursuz soylendi tvde

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu dönme ihtimali yok artık o gülüşler düş oldu..!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HAYVANYASAR
    HAYVANYASAR's avatar
    Erkek
    BRK35 bunu yazdı:
    VIGILANTE bunu yazdı:

Benim de dikkatimi çekti hocam sansürlemediler. Atatürk'ü din düşmanı gibi gösteren bir belgeseli günümüz medyası neden sansürlesin ki? Amaçlarına ters düşerdi sansürleselerdi.

Ne "din düşmanı gibi gösterme"si lan?! Atatürk'ün kendi sözlerini görüntüleriyle beraber vermişler ne işte "gibi gösterme"sinden bahsediyorsun sen?

Sen dürüst olup da "Atatürk'ün kutsal kitabımın gökten inmediğini ima etmesini kaldıramıyorum da filme ve medyaya saldırıyorum" desene.

Neyse; Cevabın için teşekkürler...

Toplam Hit: 4220 Toplam Mesaj: 17