Mustafa Kemal Atatürk Ve İsmet İnönü
-
http://turkgucu.blogcu.com/ataturk-le-inonu-arasindaki-anlasmazlik/254770
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
inönüden tiksiniyorum.Atatürk ölmeden önce doğuya yatırım yap dediği halde, adam kalkıp ankaralara istanbullara kurmuş okulları.Atatürk gibi olmaya çalışmış.Sonuçta : Türkiye'ye en çok zarar veren adamlardan biridir.Doğuya yatırım yapsaydı, üniversiteleri doğuya açsaydı u an bu hale gelmezdik.
Önemli Bir konuya değindinAtatürk ileri Görüşlü olduğu için ileride sorun olacağını biliyordu Bilinçlenmeleri için eğitime ihtiyaçları vardı
aslında bu yüzden Dogu Atatürkü sevmiyor ismet Paşa yüzünden Bu muameleyi Atatükün yaptığını sanıyorlar
Eee araştırma ruhlarıda yok Ne görürlerse o Bu ülkeye Ne kadar Faydası olmuş ise o kadar Zararıda olmuştur -
ameros bunu yazdı:
arkadaslar bu ülke ataturk'e nekadar borçluysa ismet inönü'yede o kadar borçludur.saçmalamayalım çarpıtmayalım
-----------------------------benim kimseye borcum yok yalnızca cenab-ı allaha borcum vardır o da günü geldiğinde emaneti olan canı benden alacaktır borçlu olunacaksa cepheye cephane taşıyıcam diye ankara önleirnde donarak şehid olan necibe nineme ve yine benim yaşlarımdayken çanakkaleye gidip bir daha hiç haber bile alınamayan büyük hasan dedeme minnet borcunuz var
-
hoobastank bunu yazdı:
ameros bunu yazdı:
arkadaslar bu ülke ataturk'e nekadar borçluysa ismet inönü'yede o kadar borçludur.saçmalamayalım çarpıtmayalım
-----------------------------benim kimseye borcum yok yalnızca cenab-ı allaha borcum vardır o da günü geldiğinde emaneti olan canı benden alacaktır borçlu olunacaksa cepheye cephane taşıyıcam diye ankara önleirnde donarak şehid olan necibe nineme ve yine benim yaşlarımdayken çanakkaleye gidip bir daha hiç haber bile alınamayan büyük hasan dedeme minnet borcunuz var
-----------------------------o borclu olduklarina millet sevgisini asilamak icin cabalayan, ülkeyi isgalden kurtarmak icin her türlü riske giren, hatta zamanının vatanini satmadi anlasmalara uymadi denilip vatan haini ilan edilen, önderlerimize, paşalarımıza senin borclu oldugun kisilere liderlik eden sahsiyetlere borcununun muhasabesinide tutamamissin. neyse ciz üstüne, en azindan saygı borcunu hatirla bari... tipik selametci borclarini biliyoruz onu geç...
-
hoobastank bunu yazdı:
-----------------------------ameros bunu yazdı:
yani Atatürk'ü hiçe sayıyorsun ? -
batuhan14 bunu yazdı:
yani Atatürk'ü hiçe sayıyorsun ?
-----------------------------bu neyi değiştirirki sadece şunu söyleyebilirim antikemalistim ve putperest değilim diyelim. derdim kralla değil kralcılarladır
-
hoobastank bunu yazdı:
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------bu neyi değiştirirki sadece şunu söyleyebilirim antikemalistim ve putperest değilim diyelim
-----------------------------kemalizm ve putperestliği nasıl bağdaştırdın merak ettim senin saat baya geri kalmış bikaç yüzyıl geriden geliyorsun.
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------hoobastank bunu yazdı:
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------bu neyi değiştirirki sadece şunu söyleyebilirim antikemalistim ve putperest değilim diyelim
-----------------------------kemalizm ve putperestliği nasıl bağdaştırdın merak ettim senin saat baya geri kalmış bikaç yüzyıl geriden geliyorsun.
yok hocam, bu lafları söylemek , Atatürk ve İsmet Paşa'ya bok atmak yeni moda. -
sokoban bunu yazdı:
hoobastank bunu yazdı:
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------dostum bunu sana anlatmam çok zor buna benim sabrım yetmez.
-
hoobastank bunu yazdı:
sokoban bunu yazdı:
hoobastank bunu yazdı:
batuhan14 bunu yazdı:
-----------------------------dostum bunu sana anlatmam çok zor buna benim sabrım yetmez.
-----------------------------Anlatma zaten hocam mahrum et beni değerli bilgilerinden.Atatürk'ü sevmemeni anlayabilirim sonuçta kimse kimseyi sevmek zorunda değilde putperestlikle bağdaştırman çok komik oldu kusura bakma.