folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mustafa Kemal’İn Cumhuriyet’İ Ve Devrimi Emanet Ettiği Gençlik

Mustafa Kemal’İn Cumhuriyet’İ Ve Devrimi Emanet Ettiği Gençlik

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    evet Amerikan emperyalizmine muhtaç durumdayız ancak bunu insan doğasına aykırı bir ideolojiyi bürünerek yapmak yerine "bağımsızlık ve ülke çıkarları" odaklı  siyasi,askeri, ekonomik,-ki bunlar başarılırsa kendiliğinden olacaktır- nüfus yapısıyla olur.. Zor bir şey ama imkansız değil :)

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Fistandantilus bunu yazdı:
    -----------------------------
    evet Amerikan emperyalizmine muhtaç durumdayız ancak bunu insan doğasına aykırı bir ideolojiyi bürünerek yapmak yerine "bağımsızlık ve ülke çıkarları" odaklı  siyasi,askeri, ekonomik,-ki bunlar başarılırsa kendiliğinden olacaktır- nüfus yapısıyla olur.. Zor bir şey ama imkansız değil :)

zaten ne demişler GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    boş boş konuşmayın..
    şuanda bütün dünya amerika sayesinde üstüne bişey giyiyo amerika sayesinde karnını doyuruyo amerika sayesinde bordu olan ülkelere borcunu ödüyo..
    devrimmiş..devrim yapıcanda ne olcak ülkende aptal insan bu kadar çokken ve sen bunları temizlemeyi değilde direk işe başlamayı düşünüyosan hiç bi bok yapamazsın..
    devrim hikaye..ülkeye herşeyden önce zeki ve iş yapabilen insan gerek..böyle boş boş devrim devrim diye bağıran insanlar değil..!

1 - dünyaya o kadar büyükki amerika değil kim olursa olsun hiç kimse tek başına sahip olamaz dünya amerkianın sayesinde  yaşıyorsa amerika afrikayı unutmuş olmalı ? zira üzerlerine giyicek pek şeyleri yokta

2- amerika ırağa niye saldırdı  11 EYLÜL de kendini nie koruyamadı ?

3- ülkede aptal insanlar mı var dedin sende bu ülkedesin şu an da bu sitede TÜRKİYEDE ve buraya takılanların %90 ı türk o zman biz yani çoğumuz aptal olmalıyız ?

4- madem TÜRKLER APTAL = dünayda neden hiç kimse dolandırıcılık konusunda türkiyenin eline su dökemiyo dünyada ilk hayali ihracatı yapan adam TÜRK koskoca bankayı batıran bi adam türk. interpol tarafından kırmızı bültenle aranan türkler var bunlar nasıl yakalanmıo ?

5- ÜLKEDE ZEKİ ADAM ÇOK AMA KAFALARI BU YÖNE ÇALIŞMIO. BİZİM SORUNUMUZ İŞİN HER ZMAN KOLAYINA KAÇMAMIZ ? ve ettiğin kelimeleri ölç tart ole söyle karedşim zira burda kaç kişiyiz hepimize hakaret ettin gibi oldu... 

Living Death
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    boş boş konuşmayın..
    şuanda bütün dünya amerika sayesinde üstüne bişey giyiyo amerika sayesinde karnını doyuruyo amerika sayesinde bordu olan ülkelere borcunu ödüyo..
    devrimmiş..devrim yapıcanda ne olcak ülkende aptal insan bu kadar çokken ve sen bunları temizlemeyi değilde direk işe başlamayı düşünüyosan hiç bi bok yapamazsın..
    devrim hikaye..ülkeye herşeyden önce zeki ve iş yapabilen insan gerek..böyle boş boş devrim devrim diye bağıran insanlar değil..!

1 - dünyaya o kadar büyükki amerika değil kim olursa olsun hiç kimse tek başına sahip olamaz dünya amerkianın sayesinde  yaşıyorsa amerika afrikayı unutmuş olmalı ? zira üzerlerine giyicek pek şeyleri yokta

3- ülkede aptal insanlar mı var dedin sende bu ülkedesin şu an da bu sitede TÜRKİYEDE ve buraya takılanların %90 ı türk o zman biz yani çoğumuz aptal olmalıyız ?

4- madem TÜRKLER APTAL = dünayda neden hiç kimse dolandırıcılık konusunda türkiyenin eline su dökemiyo dünyada ilk hayali ihracatı yapan adam TÜRK koskoca bankayı batıran bi adam türk. interpol tarafından kırmızı bültenle aranan türkler var bunlar nasıl yakalanmıo ?

5- ÜLKEDE ZEKİ ADAM ÇOK AMA KAFALARI BU YÖNE ÇALIŞMIO. BİZİM SORUNUMUZ İŞİN HER ZMAN KOLAYINA KAÇMAMIZ ? ve ettiğin kelimeleri ölç tart ole söyle karedşim zira burda kaç kişiyiz hepimize hakaret ettin gibi oldu... 

1)eminim ewinde veya üzerinde birçok abd ürünü vardır.. bu kaçınılmaz..Afrika yı hesaba katarsan konu farklı yöne gider...
    2)ırak a saldırdı çünkü petrol konusunda da lider olmak istiyodu..11 eylülde kendini koruyamadı deme kimse geleceği göremez..
    3)ewt ülkede aptal insanlar var..işte bu ülkede ayrım yapanlar ülkeyi bölmek isteyenler ben bunları aptal diye adlandırdım bu konu için..yoksa başka bi tanıma giriyolar..
    4)işte burada haklısın ama bu işi yapanlar yine o zeki insanlar emin ol..
    5)işin kolayına mı kaçmak oluyo bu sence..? iyice bi düşün ne demek istediğimi..zeki adam çok kafaları çalışmıyo diyosun bu kadar emin konuşma elbet bi gün çıkar biyerden merak etme..

seni anlıyorum söylediklerin gayet mantıklı ama derinlere inemiyosun..biraz daha düşün bence..

sence ben şimdi birilerine hakaret ettim mi etmedim mi bi daha söyle..

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

1)eminim ewinde veya üzerinde birçok abd ürünü vardır.. bu kaçınılmaz..Afrika yı hesaba katarsan konu farklı yöne gider...
    2)ırak a saldırdı çünkü petrol konusunda da lider olmak istiyodu..11 eylülde kendini koruyamadı deme kimse geleceği göremez..
    3)ewt ülkede aptal insanlar var..işte bu ülkede ayrım yapanlar ülkeyi bölmek isteyenler ben bunları aptal diye adlandırdım bu konu için..yoksa başka bi tanıma giriyolar..
    5)işin kolayına mı kaçmak oluyo bu sence..? iyice bi düşün ne demek istediğimi..zeki adam çok kafaları çalışmıyo diyosun bu kadar emin konuşma elbet bi gün çıkar biyerden merak etme..

seni anlıyorum söylediklerin gayet mantıklı ama derinlere inemiyosun..biraz daha düşün bence..

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ne demek istediğini anladım ben zeki adam çok kafaaları çalışmıo demedim yalış yerde kullanıyolar dedim. 2 - 11 eylülde ...kimse geleceği göremez bunun ne geleceği olabilirki ? hem bu saldırıdan sonra ABD nin gücünü görmemek zor değil zira NATO 5. maddeyi anında devreye soktu oysaki bu durum türkiyeyide ilgilendiriyodu PKK için ama kimse azını açmıo destekleyen bi ton ülke var neden acaba dersiniz...nese bu konu baya tartışmaya gider boş ver...aptallığa gelince belki doru söylüyorsun o bahsettiklerin kendi ceplerini doldurmak için kullananlar ve bizde onalrı kendi içimizde besliyoruz bi yerde yanlışlık var . bi laf avrdır seveni s...si.. ni severler die ... bu bole olmamalı olamaz da aslında bu ülkede bi ton asalak var kendilerini akıllı sanan sanırım sen onlardan bahsettin o konudaysa eğer kesinlikle katılıyorum kardeşim...  

Living Death
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Android ,Kubada Sosyalizmin kalesidne Fidel Castro heykelini dikiyorsa ,Cinde ilkokul cocuklarina okutuluyorsa , Cezayirde bagimsizlik mucadelesi veren ,fransiz emperyalizmine karsi direnenler kursuna dizilirken kanli gomleklerinin cebinden ATATURK resimleri cikiyorsa ,68 devrimci gencligi ATATURK posterleriyle 6.filolari kovup ,eylemler yapip ,bagimsiz turkiye icin samsun-ankarada yuruyusleri duzenleyip haykiriyorlarsa ,KEMALİZM DEVRİMCİDİR ...asil Kemalizm'in devrimci yanini gormeyen zihniyet gericidir...Ben sana dunyadaki butun devrimci liderlerin ATaturk uzerine sozlerini dusuncelerini anlatirim kanitlariyla ...bu arada Venezuelada da heykeli vardir Ataturk'un...ama birtane fasist lider sevmez Ataturk'u ,cunku Ataturk bir devrim adamidir , vatan millet sevmek yani milliyetcilik suc degildir aksine milliyetci olmayan adam devrimci olamaz...milliyetcilikten kastim Ataturk Milliyetciligi....ha piyasada yok Ataturk'un ilk ogrencisi benim ikincisi missolini yok su yok bu gibi gotlerinden siktiklari cumlelerle dolanan fasistler var ,o sozlerin ispatini yapsinlar ben gotumu taksim meydaninda acarim...Oyle cift tirnak icine sikinin dogrusuna soz yazip altinada M.Kemal Ataturk yazmak veya Ataturk'un soyledigini varsayip altina Mussolini ,Hitler yazmak kolay ama ispati belgesi dayanagi olmayan seyler her zaman curulutulur...Ataturk devrimcidir ,Ataturk halkcidir ,Ataturk milliyetcidir ,Ataturk Devletcidir ,Ataturk laiktir , Ataturk cumhuriyetcidir...bu bu kadar basittir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ve güzel arkadaşım bence artık sadece paranın ekmeğinin derdine düşme kitaplar oku 6.filoyu siktir edenler KİM?samsundan-ankaraya yada diğer illeden ankaraya yalın ayak yürüyen KİM? sırf devrim yapmak istediği için asılan asılırken türlü işkencelere maruz kalan asıldıgı arkadaşlarının asılış anları kendisine gösterilen asılırken boyu uzun oldugu için ayağı yere deyen ve dakikalarca can çekişen DENİZ kim...ben bunarı okudum küçüklüğümden beri ve hala okuyorum ComputerWolf zaten çok iyi izah etmiş...sende anlamayacak insan değilsin nasıl sa kolay gelsin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek
    DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    ArmadA bunu yazdı:

DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
    boş boş konuşmayın..

ben 11 eylul olayını tamemen armerıkanın kendı ısı dıe dusunuyorum orta doguya zıplaması ıcın bı bahanedır bence

neden hergun tıklım tıklım dolan dunya tıcaret merkezı ogun sadece cok az ınsan gırıs yapmıstı?

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Android
    Android's avatar
    Erkek

lordvader89 banene denızden kardesım lafa geldımı denız huseyın dıe bagarıyonuz bı gun ıcınde canakkaledekı ınonudekı sakaryadakı ısmı olmayan gercek kahramlar ıcın bagarsanıza gıdıpde yanlı kıtaplar okuyup gelme

bugun komunızmı savunan kım?

boluculer

komunızm semsıyesı altında kardeslıgı kullanarak ulkenın basını agrıtıyosunuz

(M.Sc) Master Science, Electronics and Communication Engineering
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Android bunu yazdı:

lordvader89 banene denızden kardesım lafa geldımı denız huseyın dıe bagarıyonuz bı gun ıcınde canakkaledekı ınonudekı sakaryadakı ısmı olmayan gercek kahramlar ıcın bagarsanıza gıdıpde yanlı kıtaplar okuyup gelme

bugun komunızmı savunan kım?

boluculer

komunızm semsıyesı altında kardeslıgı kullanarak ulkenın basını agrıtıyosunuz

bak yine konuyu aynı yere çektin aga...dün gece ne dendi; devrim komunizm'le yapılmaz sadece yada komunistler KENDİ ŞEHİTLERİNİ ATALARINI UNUTACAK KADAR ŞEREFSİZ DEĞİLDİR sen bana yada bir başkasına atalarımızı hiçe saydıgımızı söyleyemezsin...
Toplam Hit: 4429 Toplam Mesaj: 34