Mustafa Kemal’İn Cumhuriyet’İ Ve Devrimi Emanet Ettiği Gençlik
-
dinazor bunu yazdı:
-----------------------------vay. vay vay... nasılda beni bozdu yavv meğer dededen kalma bir devrimciymiş bu yavv vay anasını ulen senin sülalen devrimci olsa ne olur bee :):):) kafalarınız karışmış bir kere türklük milliyetçilik devrimlik komunizm hepsini çorba etmişsiniz... değil atatürk artık sizi che bile kurtaramaz... türklük mürklük demişsin fak etmez türk kürt hiç mesele değil... seninde gönlün olsun kırılma atatürkte senin olsun che de senin olsun deniz gezmişte senin olsun hepside devrimci olsun anasını satayım hatta olmşken bu ispanyolun adını che kemal quevara diye değiştirelim tam olsun ne istersen olsun yeterki gönüller hoş olsun ammmaan... 3 günlük dünya kimseyi kırmak istemiyorum artık.... dedeninede Allah rahmet eylesin.
-----------------------------
farkındaysan böyle yıllarca tartısabiliriz...sen bişey dersin ben cevap bulurum ben bişey derim sen cevap bulursun...ama şunu söylim SON OLARAK...;atatürk'de benim che'de benim deniz'de benim ibo'da benim görüş'de benim...
sağol...
-
tamam öyle olsun ama bak son sözü söyleyeyim diyip sen birme ben söyleyeyim o saydıkların senin olsun ülkede benim olsun zaten baştan beri biz buradaydık ecdadın mirası sonuçta demi
-
Konu invisible_1905 tarafından 3 Temmuz 2007 (Salı) tarihinde açıldı.
babacanlar yeter mq eskı konuyu ısıtıp ısıtıp basa tasımayın yau gıdın msnde tartısın