Müşteriye Hediye?
-
Hediye ceki, gomlek. kravat, premium cikolata
-
zeybekustasi bunu yazdıYazilimci bunu yazdı
Hocam çok ince bir ayar vermen lazım. Bu hediye olayı normalden daha mı pahalıya yaptırdık gibi bir anlayış doğurabilir
Bunu pek düşünmemiştim dikkate almak lazım ama sanmıyorum pek
Oluyor hocamda limiti ona göre belirle derim. Göze batmayacak bir rakamda olmalı bence. 80-100k lık bütçe ülke ekonomisi göz önüne alınınca bu şekilde anlaşılabilir gibi duruyor. Hediyeden ziyade exclusive hizmet vermek seni bir adım öne taşır gibi
-
Paşabahçe böyle durumlar için çok iyi kaynak. Birde gerçek deriden yapılan cüzdan, çanta, valiz vb. ürünler gözüme hoş geliyor.
-
Ne firması hocam adamlar?
-
Hocam şartlar uygunsa tatil hediye edebilirsin.Hem ailecek zaman geçirir bir birlerine bu firmaya hep iş ver derler hemde güzel bir hatıra kalır.
-

-
zeybekustasi bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Firmaların hediye kuralını hiç duymamıştım. Kamuda anlarım da özellerin de böyle kuralları mı var?
Eski çalıştığım firmada 50 Avro üzeri yemek hariç hediye tazminatsız fesih nedeniydi. Rüşvet gibi düşünüyorlar.
Benim de çalıştığım eski bir şirket sözleşmesinde belli bir bedel üstü aynıydı ama rüşvet ve hediye gırla dönerdi..
Bu kurallar Türkiye'de geçersiz...
-
futurist bunu yazdı

iyide ablacim bi ipohone bi ipad kac para senin haberin var mi?
-
İşi aldıysan ,işi aldıgın için hediye verme.. amk bunlar ilk defa iş almış algısı oluşur.
Proje başarıyla tamamlanmışsa yemeğe götürebilirsin tüm ekibi.
Bunların haricinde sene sonunda herkese kişiselleştirilmiş hediye, kapıdaki güvenlik dahil.
Bardak vs yaptırıyorsan üzerine isimleri, tshirt vs yaptırıyorsan baş harflerini nakışla yazdırabilirsin. Hediyelerde hiyerarşi olsun, alt üste ne verdiğini bilmesin, gizem olussun. Seninle daha fazla ilgilenen adama bir tık fazla ürün ver. Atıyorum iyi bir termos, üzerine adamın adını kazıt.
Dediğim gibi bunlar sene sonu yapılır, standart kalem, ajanda ilk ziyarette bırakılır, kargo yapacaksan o da sene sonu..
-
İşi aldıysan ,işi aldıgın için hediye verme.. amk bunlar ilk defa iş almış algısı oluşur.
Proje başarıyla tamamlanmışsa yemeğe götürebilirsin tüm ekibi.
Bunların haricinde sene sonunda herkese kişiselleştirilmiş hediye, kapıdaki güvenlik dahil.
Bardak vs yaptırıyorsan üzerine isimleri, tshirt vs yaptırıyorsan baş harflerini nakışla yazdırabilirsin. Hediyelerde hiyerarşi olsun, alt üste ne verdiğini bilmesin, gizem olussun. Seninle daha fazla ilgilenen adama bir tık fazla ürün ver. Atıyorum iyi bir termos, üzerine adamın adını kazıt.
Dediğim gibi bunlar sene sonu yapılır, standart kalem, ajanda ilk ziyarette bırakılır, kargo yapacaksan o da sene sonu..