Müşteriye Hediye?
-
Antikky bunu yazdıfuturist bunu yazdı

iyide ablacim bi ipohone bi ipad kac para senin haberin var mi?
bunu boş vereceksiniz :) set halinde olur yada
kartlik canta ajanda gözlük kabi gibi olabilir.
-
karşı tarafta çalışan tüm personele kalorifer peteği havası alma anahtarı hediye et :D kendini katlayan hediye olur
-
Bro biz viski götürüyoruz. mudurlere blacklabel müdür yardimcilarina redlabel
-
Kaan bunu yazdı
İşi aldıysan ,işi aldıgın için hediye verme.. amk bunlar ilk defa iş almış algısı oluşur.
Proje başarıyla tamamlanmışsa yemeğe götürebilirsin tüm ekibi.
Bunların haricinde sene sonunda herkese kişiselleştirilmiş hediye, kapıdaki güvenlik dahil.
Bardak vs yaptırıyorsan üzerine isimleri, tshirt vs yaptırıyorsan baş harflerini nakışla yazdırabilirsin. Hediyelerde hiyerarşi olsun, alt üste ne verdiğini bilmesin, gizem olussun. Seninle daha fazla ilgilenen adama bir tık fazla ürün ver. Atıyorum iyi bir termos, üzerine adamın adını kazıt.
Dediğim gibi bunlar sene sonu yapılır, standart kalem, ajanda ilk ziyarette bırakılır, kargo yapacaksan o da sene sonu..
İşi aldıysan ,işi aldıgın için hediye verme.. amk bunlar ilk defa iş almış algısı oluşur.
Yavaş yavaş öğreniyoruz. Aklımda şekillendi yıl ortasında filan bir şey ayarlayacağım. Teşekkürler herkese yorumları için.
-
konuyu şimdi gördüm önerilere baktım ama kafama pek uymadı. Bizde firma olarak yeni bi uçak alımı yaptık, mart başı gibi sanırım millileşme süreçleri tamamlayıp faaliyete başlayacağız. Bizim çatımız altında uçak ile uçacak ilk yolculara hediye vermek istiyoruz. Ama verilen hediyenin görünmeyecek bir yere kaldırılıp unutulmasını da istemiyoruz. Uçağın maketini verelim dedik ama yapan yerler 2-3 tane sipariş almıyor. minimum 100tane yaptırman lazım vs çekti. 100 tane uçağı da yaptırıp eşe dosta veremeyiz aqü :W
hani uçacak kişi iş insanı vs olursa çalışma masasına gidecek sürekli görebileceği bir şey istiyorum. 1 haftadır kafa yordum ama pek bir şey gelmedi aklıma. gelenleri de ertesi gün olmaz diyip listeden kaldırdım. Müşteri ziyaretleri yapanlar, üst yönetimle işleri olan müridler veya direkt kendileri olanlar bir bukle gördüklerinden etkilendiklerinden bahsederse çok sevinirim
-
isme özel bir şey gönderme. çoğu prensip sahibi çalışan kabul etmiyor üstüne izlenimin farklı olur. genel geçer ekibin tüketebileceği kaliteli bir çikolata gibi jestler iş görür.
-
Hocam zamanında benzer bir konuya şöyle bir yorum yapmıştım. Sen içeriğini değiştirebilirsin tabii
https://www.tahribat.com/forum/influencer-hediye-ornekleri-254125#msg3295655
-
Hocam Instigram da şu sayfa var bi kaç sefer kupa bardak ve çanta almıştım kurumsal firmalara özel hediye de yapıyor ilgini çeker mi bilmiyorum.
https://www.instagram.com/kolektiftasarim?igsh=cGhvam12ejBrY3lt