Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?
-
Mod konunun içine sıçtı.
-
bu nasıl bi olaydır ya:S lakabımı buldu benim
-
amg bunu yazdıCooLSTuFF bunu yazdı
adaffix den felan silinmiyor amk
silinyor hocam denedim öyle link verdim
Hocam silinmiyor bende denedim çıkan bir noyu adaffixten sil görürsün.Adaffixle bağlantılı değil galiba?
-
numaraları sallıyıp kız ismi bulana kadar çabalamak abazanlık sayılırmı :p
-
interfector bunu yazdızumsuk bunu yazdıNuLL29 bunu yazdıResim kontrolunubnasil asiyonuz la
İşin özü : baya bir kasmak gerek. Kütüphaneler falan kullanacaksın özel. Yüz tanıma, plaka tanıma gibi sağlam birşey.
Bu sitedeki gibi basit harfleri hemen alır. Karmaşık değil bunlar.
Captcha aşmak için death by captcha apileri kullanabiliriz aslında. Ama tuzlu olur tabikide. Toplam kaç sorgu yapılacak ki ?
99 milyon 999 bin 999 (:
5XX XXX XXX
-
DanqerLine bunu yazdı
numaraları sallıyıp kız ismi bulana kadar çabalamak abazanlık sayılırmı :p
bundan dolayı mahkemelik olmuş arkadaşım var :
Bana arkaşının söyle sana km olduğunun söylüyüm demesin kimse benim işim olmaz böyle şeylerle :)
SeRDaR tarafından 27/Mar/13 01:21 tarihinde düzenlenmiştir -
zumsuk bunu yazdıinterfector bunu yazdızumsuk bunu yazdıNuLL29 bunu yazdıResim kontrolunubnasil asiyonuz la
İşin özü : baya bir kasmak gerek. Kütüphaneler falan kullanacaksın özel. Yüz tanıma, plaka tanıma gibi sağlam birşey.
Captcha aşmak için death by captcha apileri kullanabiliriz aslında. Ama tuzlu olur tabikide. Toplam kaç sorgu yapılacak ki ?
99 milyon 999 bin 999 (:
5XX XXX XXX
5xx olmayacak ki hocam orası :D Sadece cep numaraları odaklı arama yapacaksak eğer.
531-532-533-534-535-536-535-538-539-540-541-542-543-544-545-546-505-506-507-555-556 tam bilmiyorum operatör şeysilerini işte.
25 tane var desek böyle.
25*10*10*10*10*10*10*10=250 milyon sorgu :D vay vay vay :D 350 bin dolar para lazım bunun captcha şeysi için :D
Durun ben bi siteyi kurcalıyorum :D Mod-Admin gizleyin kurban oluyum şu konuyu. Bi açıp bi kapatıyosunuz. Taşak mı geçiyosunuz anlamadım.
-
e_yigit bunu yazdıamg bunu yazdıCooLSTuFF bunu yazdı
adaffix den felan silinmiyor amk
silinyor hocam denedim öyle link verdim
Hocam silinmiyor bende denedim çıkan bir noyu adaffixten sil görürsün.Adaffixle bağlantılı değil galiba?
Hocam dün denedim adaffix ten silince burdan da silinmişti. Bugün değişmiş ya adaffix in tüm db yi çekmiş ya da aranan numaraları site adaffixten çekip kendisi log tutyor olabilir. bence numaranızı aratmayın sitede hiç. Zaten denerseniz bu sitede çıkmayan no lar adaffix te de çıkmıyor tabi site log tutmuyorsa
-
interfector bunu yazdızumsuk bunu yazdıinterfector bunu yazdızumsuk bunu yazdıNuLL29 bunu yazdıResim kontrolunubnasil asiyonuz la
99 milyon 999 bin 999 (:
5XX XXX XXX
5xx olmayacak ki hocam orası :D Sadece cep numaraları odaklı arama yapacaksak eğer.
531-532-533-534-535-536-535-538-539-540-541-542-543-544-545-546-505-506-507-555-556 tam bilmiyorum operatör şeysilerini işte.
25 tane var desek böyle.
25*10*10*10*10*10*10*10=250 milyon sorgu :D vay vay vay :D 350 bin dolar para lazım bunun captcha şeysi için :D
Durun ben bi siteyi kurcalıyorum :D Mod-Admin gizleyin kurban oluyum şu konuyu. Bi açıp bi kapatıyosunuz. Taşak mı geçiyosunuz anlamadım.
benim matematik bitti. Görüşürz
-
Numaramı yazdım Koyarcan=) çıktı la O.o Kaydettikleri isme bak ya.