Müthiş Bir Numara Sorgulama Sistemi?
-
neyse tik atalımda belki lazım olur ama gerçekten mantığını çözebilen var mı?
-
Spyware__007 bunu yazdı
neyse tik atalımda belki lazım olur ama gerçekten mantığını çözebilen var mı?
mantık yok. adaffix diye bir uygulama var.
android ios gibi platfromlarda , uygulamayı telefonuna yüklüyorsun.
yükledikten sonra senin bütün rehberin bir havuzda toplanıyor (adaffix'in havuzu)
daha sonra atıyorum seni bilmediğin bi numara arıyor , program direk bakıyor havuza , numara herhangi birinde "haydar abim" diye kayıtlıysa o şekilde çekip sana "haydar abim" arıyor diye gösteriyor.
Bildiğin bütün rehberler toplanıyor sonra kullanılıyor.
Sitede sorgulama olayıda daha önce bunun wap kısmından sorgu yapılıyordu.
TBT de filan vardı konusu gizlilik filan açılınca 2-3 güne patladı zaten.
Admin/mod arkadaşımızda yeni bir url buluyor , bu url üzerinden sorguluyor ve sana sonucu veriyor.
// Komple çekmiş galiba vt'yi kendi db'sinden sorguluyor olabilir. Bilmiyorum bilgi verilmiyor.
baristbt tarafından 27/Mar/13 23:17 tarihinde düzenlenmiştir -
benim isim soyisim tak çıkıyor,
biri silsin şu amkdmnu
-
onparlak bunu yazdısokoban bunu yazdı
Adaffix'ten sildim fakat bir işe yaramadı genede listede çıkıyor.
arkadaşlar bu site adaffix alt yapısı kullanıyor, siz sistemden sildiğinizde silinmemesini şöyle açıklayayım, ben senin telefonundaki rehberi kopyaladım kendi telefonuma kurdum, sen bi numara silince benden de siliniyor mu hayır, anca ne yaparım haftada bir senden rehberini alıp guncellerim o şekilde o da silinmiş olarak gelir. ama sorun şu ki, bu site adaffixin db'isini guncel haliyle mesela haftada bir mi alıyor yoksa eski dbler durup sadece son bir haftada eklenenleri mi alıyor?
-
RotKerim bunu yazdıonparlak bunu yazdısokoban bunu yazdı
Adaffix'ten sildim fakat bir işe yaramadı genede listede çıkıyor.
arkadaşlar bu site adaffix alt yapısı kullanıyor, siz sistemden sildiğinizde silinmemesini şöyle açıklayayım, ben senin telefonundaki rehberi kopyaladım kendi telefonuma kurdum, sen bi numara silince benden de siliniyor mu hayır, anca ne yaparım haftada bir senden rehberini alıp guncellerim o şekilde o da silinmiş olarak gelir. ama sorun şu ki, bu site adaffixin db'isini guncel haliyle mesela haftada bir mi alıyor yoksa eski dbler durup sadece son bir haftada eklenenleri mi alıyor?
Dostum sitede anlık sorgu yapılıyor diyor anlık diyorsa muhtemelen soap tarzı bi servisten çekiyordur eğer numaram silindiyse o aramada da çıkmamam lazım demek ki adam kendi db'sine belli noktalarda kayıt ediyor ben böyle düşünüyorum.Sonuçta anlık sorgu yapılıyor yazdı diye gerçeği söylüyor demek değil kolpalıyorda olabilir.
-
Rehberler çalınmış. Bazı arkadaşları girdim atıyorum burdan mürid var rehberimde Ahmet TBT yazmışımdır onun numarasını yazınca Ahmet Çolak TBT benzeri gibi çıktı. (İsimler örnektir.) :)
-
mına kodumunun ev sahibim sayesinde benim numara da var, kiracı anıl diye kaydetmiş
-
yorumlara bakıyorumda aklıma cem yılmazın fundamentalde FBI bizi takip ediyormus abi sahnesi aklıma geldi
millet o kadar takmışkı ifsa olduk dıye
ora bilmese ararsın turkcelli vodafoneyi aveayı o zaten soyluyo sana aq
bi site biliyo diye bu kadar panik yapmayın
hee reklam amaçlı numaram 4. 5. sahıslara verilir diyorsanız yine panik yapmayın iki tane fazla mesaj gelir mutlu olursunuz:)
iQsuz tarafından 28/Mar/13 01:08 tarihinde düzenlenmiştir -
kurcalıyayım iyice.. adam akıllı çözünce güzel bir link paylaşıcam.
Yigit tarafından 28/Mar/13 02:22 tarihinde düzenlenmiştir -
devamlı arayıp duran bir numarayı sorguladım.
x.o.çocu diye çıktı :D