Müzige Duyarlı Led Yapımı (Resimli)
-
basit ve güzel hosuma gitti :)
-
serhat8102 bunu yazdı:
-----------------------------
benim arabada var bundan ön hoparlör kablosunu direk bağladım ledlere. başka bişeye gerek yok :)
-----------------------------hoparlör kablosu derken hocam? Ben bağlıyorum olmuyor :S
-
bugün karaköyden selanik pasajının önünden geçiyodum du dedim şu transistörü bi soruyum, tip31c yazıyo üstünde 0.75 tl aldım...
-
arkadaşlar video çekicektik ama olmadı tek başıma hem gösterip hem çekmem olanaksız maalesef ancak bir çalışma videosu atıcam yakın zmanda hoparlör kablosuna bağlayan arkadaşın sürekli yaıyorsa ledleri hoparlöre gelen kablolardan + olanının ucuna direnç bağlaman gereklidir birde arkadaşlar dikakt edin ısınma problemi yaşaya bilrisiniz arkdaşın wofferı ve ses sistemini yaktı bu nedenle
-
süper döküman
-
bende geçen sene fan a bağladım hoparlör kablosunu ses ve bass vurdukça daha hızlı dönüyor :) ses bitince de duruyor ama voltaj ile ilgili bi sıkıntım vardı
-
hocam benim yapmak istediklerim şeridled ler sanırım o yüzden olmuyor :/
-
ndmylmz bunu yazdı:
-----------------------------
hocam benim yapmak istediklerim şeridled ler sanırım o yüzden olmuyor :/
-----------------------------olay orda ledin ne şekilde olduğu değil olay transistörde bitiyor onu doğru ayaarlamak lazım
-
http://www.youtube.com/watch?v=Pq0dPLPeQpY&feature=related
Boyle birsey istiyorum :)
-
araç için kernel led ile uygulandı yarın akşam bi video çekip siteye eklerim şu an için yapılabilinecek modifikasyonlar ile uğraşmaktayım.