folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Müziğe Duyarlı Su Animasyonu(Fıskiye Şov)

Müziğe Duyarlı Su Animasyonu(Fıskiye Şov)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:
    -----------------------------

İlk örnek olarak verdiğin video Dubai'den di sanırım ve hatırladığım kadarıyla o görsel şov için 3,5M $ harcanmıştı. İşin teknik kısmını bilmiyorum ama görsel açıdan insanı bir kaç dakika oyalamaktan başka bir işlevi olduğuna da inanmıyorum...

Saygılar

-----------------------------

vala burda belediye müteahite verdiler müteahhit parayı aldı kaçtı :) yandaş müteahhittir yüzde yüz :)yeni müteahhit sağlam çıktı

fatih hocam her akşam açıyorlarmı bilmiyorum dün akşam 7 gibi müzik çalıyordu rast gelirsem videosunu çekerim yeni belediye süper olacak meydan ayağa kalkacak böyle giderse cap canlı olacak gibi

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek

şu eski çarşıdan tavuk dönercilerle telefoncuları kaldırsınlar yeter zaten :)

Naber la?
Toplam Hit: 2515 Toplam Mesaj: 13