Müziği Sesten Ayıran Program
-
Müziği Sesten Ayıran Program; tbt tarikatı müridlerine
acil yardım isteniyor .şimdiden teşekkürler
-
ya simdi ben bi ara etv de calisiyodum.orda vtr lerde 2 ses kanali olur biri muzik digeri konusma efekler v.s orda 1. kanali kapatinca digerlerinin sesi cikiyodu.oyle bi program varmi acaba varsa benimde isime yarar
-
yok böyle bişi
-
adobe auditor
-
bu iş şeye benziyor photoshop taki katman olayına, dosyayı oluşturduğunda tüm katmanlar birleşiyo yani tekrar photoshopla açıp düzenleyemezsin.
-
Hocam sanırım aradıgın bu dene tanıtımıda yazanda su :)
Bu programla müzikleri,sesleri formatlarını değiştirip kesebilir,müziği sesten ayırabilir ve cd ye atabilirsiniz.
diyor
http://w13.easy-share.com/13162971.html
sifresi: www.smforum.net
-
forumlarda yüzyıllardır çözülemeyen bir sorundur bu :|
-
okul korosu için lazım olmuştu bana da. araştırmadığım yer kalmadı. bunun teknik olarak imkansız olduğu söylenio. ancak bazı programlar vokalleri mono ve müzikleri stereo oldugu için vokalleri çok azda olsa kısabilio. program olarak "Adobe Audition" öneririm. bayağı karışık gelmişti bana. kurcala çözersin.
kolay gelsin...
-
hocam öyle bir program yok zaten teknik olarak ta mümkün değil.
ama aradığın müziğin ensturmantel i ni ara belki bulabilirsin.Genelde yabancı şarkılarda ensturman bulunuyor
-

Virtual DJ programıyla yapabilirsin ahanda resimde yaptım gibi çok işime yarıor =)
-
ama altta o ses yine duyuluyor ve ses inanılmaz kötü oluyor buna benzer program çok piyasada.