folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Müziği Sesten Ayıran Program

Müziği Sesten Ayıran Program

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    daha iyi bir program oldunu sanmıyorum
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:
    -----------------------------
    daha iyi bir program oldunu sanmıyorum

:)

adobe audition bu iş için biçilmiş kaftan :D sendeki virtual dj genelde mix işleri için kullanılır.

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    Milk-i_Beka bunu yazdı:
    bu iş şeye benziyor photoshop taki katman olayına, dosyayı oluşturduğunda tüm katmanlar birleşiyo yani tekrar photoshopla açıp düzenleyemezsin.
    ama onu tekrar magic tools gibi toollarla arka planından ayırabilirsin verdiğin örnek doğru ama :D müzik (arkaplan) ne kadar karışıksa sesi(istediğin görüntüyü) ayırman o kadar zorlaşır.

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

yaw sonuçta hepsi insan sesinin kapladığı frekanslardaki sesleri siliyor.

şarkıyı söyleyen insanın sesi hangi kanaldan çıkıyosa o kanaldaki insan sesi frekansındaki sinyali temizlicen.

adobe auditor bunu yapıyor. ha mucize bekleme bazen back vocal ler kalabiliyo.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek
    arkadaslar vtr lerde bu olay varsa pc dede olmasi mumkun yok ole bisiyde ne demek.

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

st_anger_07 bunu yazdı:
    arkadaslar vtr lerde bu olay varsa pc dede olmasi mumkun yok ole bisiyde ne demek.

paran varsa  yurtdışı piyasasında bulunur. şu ana dek böyle tam anlamıyla ayıracak burakram bulunamadı :(

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek
    Belki böyle bir program , herhangi bir şarkıdaki "vokal izinin" (ya da vokal kaydının) bilgisayara bire-bir tanıtılmasıyla yapılabilir. Yani tanıtılan "vokal izinin" şarkıdan tam olarak ve diğer izleri bozmadan çıkartılması belki bu şekilde mümkün olabilir diye düşünüyorum. Diğer türlü vokal izi tam olarak tanıtılamadığı için vokalin bulunduğu frekans aralığındaki sesler kısılıyor. Bu sayede vokal önemli ölçüde şarkıdan silinirken o aralığın içinde bulunan diğer sesler de siliniyor ya da bozuluyor.
    Bence müziği sesten ayırmak yerine, o müziği enstrumantel olarak baştan yaratmak en mantıklısı ama tabi ki bunu yapmak için de sanırım iyi düzeyde müzisyen olmak gerekiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murat
    murat's avatar
    Erkek
    nero wawe editörü var kullana bilirsen tabi cok zor ben yapamıyorum:D arkadas yapıyo ama oluyo

Madenci
Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 19