Müziği Sesten Ayıran Program
-
daha iyi bir program oldunu sanmıyorum
-
PanxeR bunu yazdı:
-----------------------------
daha iyi bir program oldunu sanmıyorum
-----------------------------:)
adobe audition bu iş için biçilmiş kaftan :D sendeki virtual dj genelde mix işleri için kullanılır.
-
Milk-i_Beka bunu yazdı:
bu iş şeye benziyor photoshop taki katman olayına, dosyayı oluşturduğunda tüm katmanlar birleşiyo yani tekrar photoshopla açıp düzenleyemezsin.
ama onu tekrar magic tools gibi toollarla arka planından ayırabilirsin verdiğin örnek doğru ama :D müzik (arkaplan) ne kadar karışıksa sesi(istediğin görüntüyü) ayırman o kadar zorlaşır. -
yaw sonuçta hepsi insan sesinin kapladığı frekanslardaki sesleri siliyor.
şarkıyı söyleyen insanın sesi hangi kanaldan çıkıyosa o kanaldaki insan sesi frekansındaki sinyali temizlicen.
adobe auditor bunu yapıyor. ha mucize bekleme bazen back vocal ler kalabiliyo.
-
arkadaslar vtr lerde bu olay varsa pc dede olmasi mumkun yok ole bisiyde ne demek.
-
st_anger_07 bunu yazdı:
arkadaslar vtr lerde bu olay varsa pc dede olmasi mumkun yok ole bisiyde ne demek.
-----------------------------paran varsa yurtdışı piyasasında bulunur. şu ana dek böyle tam anlamıyla ayıracak burakram bulunamadı :(
-
Belki böyle bir program , herhangi bir şarkıdaki "vokal izinin" (ya da vokal kaydının) bilgisayara bire-bir tanıtılmasıyla yapılabilir. Yani tanıtılan "vokal izinin" şarkıdan tam olarak ve diğer izleri bozmadan çıkartılması belki bu şekilde mümkün olabilir diye düşünüyorum. Diğer türlü vokal izi tam olarak tanıtılamadığı için vokalin bulunduğu frekans aralığındaki sesler kısılıyor. Bu sayede vokal önemli ölçüde şarkıdan silinirken o aralığın içinde bulunan diğer sesler de siliniyor ya da bozuluyor.
Bence müziği sesten ayırmak yerine, o müziği enstrumantel olarak baştan yaratmak en mantıklısı ama tabi ki bunu yapmak için de sanırım iyi düzeyde müzisyen olmak gerekiyor. -
nero wawe editörü var kullana bilirsen tabi cok zor ben yapamıyorum:D arkadas yapıyo ama oluyo
Toplam Hit: 3351 Toplam Mesaj: 19