Müzikten Bu Kadar Etkilenmek Normal Mi?
-
DarkSkull bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
ben metal severim ama bahsettiğin durum yüzünden dinleyemiyorum uzun zamandır. yalnızken dinleyince direkt ağlamaya başlıyorum zaten gözlerim doluyo. ve çok negatifler. dinledikçe bu negatiflik bana da yansıyo
Bu şarkıyı biliyordum indirecektim unutmuştum iyi oldu attığın. Ortaokul lise yıllarımda çevremden ve internet vs. olmamasından dolayı Cengiz, Müzslüm, dinleyerek acı çekiyordum. Metal müzik bambaşka ama. Biraz zayıf birini intihara kadar götürür. Götüm yeseydi yapacaktım zaten. Enstrüman çeşitliliğinden de olabilir. Biraz müziği yapan adamın kültür seviyesi de etkili galiba. Bizimkilerin yaptığı çoğu şarkıdan duygu almayı bırak katlanamıyorum bile. Bu arada Moonspell damar grubu olmamasına rağmen onun da bazı şarkıları fena yapıyor. Özellikle full moon madness. 5. dakikada başlayan solo dünyanın en iyi solosu olabilir. Canlı konserde az daha uzatmışlar 3 tane soprano da giriyor. Al jileti doğra kendini.
Haggard tarzı gruplarda da sopranoların derinden girdiği yerler çok etkiliyor mesela. Şu karının sesi çok fena yapıyor beni.
ya bide o yaşlarda dünyayı ve boktanlığını yeni yeni keşfediyosun, metal gruplarının şarkı sözleri genelde baya bi perspektif katıyo. bide dini falan sorgulamaya başladıysan o sözleri yazanlara baya bi saygı göstermeye başlıyosun. zaten kendin baksan dünyada anlayacağın şeyleri 3-5 gün önce şarkıda gördüğün için "vay amk adamın vizyonu ne genişmiş dediği çıkıyo" tarzında bakmaya başlıyon. iyicene içine giriyosun.
ben şu an mutsuz olup o parçaları tekrar dinlemeyi çok isterdim, mutluyken sarmıyolar çünkü :D
-
Bu arada çok sevdiğim bir filmdir öneririm
Aslında filmi izlerken filmin içinde dinlerseniz bayağı etkilenebilirsiniz.
Shuqufe tarafından 29/Oca/21 11:47 tarihinde düzenlenmiştir -
Shuqufe bunu yazdı
Bu arada çok sevdiğim bir film'dir öneririm
Aslında filmi izlerken filmin içinde dinlerseniz bayağı etkilenebilirsiniz.
@@. film'in adı nedir?
~@~
august rush, diye bir film geldi aklıma.
RitmFarbRacourci tarafından 29/Oca/21 15:51 tarihinde düzenlenmiştir -
KAAMOS bunu yazdı
müzik avcı-toplayıcı zamanlardan kalma ilkel bir saçmalıktır
De siktir lo...
-
adamgibi bunu yazdı
Abi şu müziği dinledikten sonra normal hayatınıza direkt devam edebiliyor musunuz siz?
Orta yaş bunalımı yaşıyor olabilirsin, yaşın profildeki gibi doğruysa şayet.
ben 30 yaşındayım bu aralar bende bu duyguları yaşıyorum. geçmişi özlüyorum, gelecek zkmde değil, bilmiyorum duygularım çok karışık.
-
Fetişistleşmiş ve beynini hassaslaştırmış olabilirsin. Dopamin yüklemesi buna sebep olur.
Alkol , uyuşturucu , sigara , mastürbasyon , şeker anlık haz yaratan şeylerle aran fazlaysa biraz uzaklaşmanı tavsiye ederim.
Dopamin detoksu diye googleda aratabilirsin.
-
italyan bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
De siktir lo...
sen şimdi dans denen saçmalığında insan hayatında önemli bir yer kapladığını sanarsındır
-
Bunu dinleyince nöbet geçirebilirsin o kadar çok etkileniyorsan.
https://youtube.com/watch?v=PuWQqncCTQY
-
https://www.youtube.com/watch?v=-bFjYSCjmOA
scuderia tarafından 29/Oca/21 23:30 tarihinde düzenlenmiştir -
KAAMOS bunu yazdıitalyan bunu yazdıKAAMOS bunu yazdı
De siktir lo...
sen şimdi dans denen saçmalığında insan hayatında önemli bir yer kapladığını sanarsındır
Ekşi tespit birimi tahribat şubesi iş başında