folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Müzmin Yorgunluk Hakkında

Müzmin Yorgunluk Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Merhabalar,

Son 2-3 haftadır kendimi değerlendiriyorum. Yataktan yorgun kalkıyorum resmen. Bütün eklemlerim ve kemiklerim ağrıyor ve sızlıyor. Kafayı da bir konuda toplamak neredeyse imkansız gibi. Yapmam gereken çok iş var ve zaman yetmiyor. Mesela;

Bu sabah kalktım, kahvaltımı zar zor yaptım. Valide kafamı yyiyor geceden beri, evin yakacaklarını ayarlamam için odun ve kömürlükleri elden geçirmemi istiyor. WP bir sitenin iç dizaynı var neredeyse 1 haftadır bitiremedim hamallığını. 2-3 web site işi var, adamlarla oturup pazarlık yapmam ve işi bağlayıp sözleşme yapmamız lazım. Daha bunun gibi aciliyeti olup yapmam gereken m ilyon tane iş var. Ancak konsantrasyon 0. 

Belki sonbaharın fizyolojik etkisidir diyorum ama bilmiyorum. 

En son Çarşamba günü dışarı çıktım. Bir iş görüşmesine gittim o günden beri evde ve odamdayım. Zaruri haller dışında odadan çıkmak bile gelmiyor içimden. 

Ancak bir an önce toparlamam gerek. Sonbahardan mıdır bilmem de nasıl geçer bu yorgunluk hissi?

Varmıdır bu dertten muzadarip olanlar?

Neyse uzatmıyayım.

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

var bende de. hava değişimi çok etkili ayrıyetten böbrek rahatsızlığı da buna sebep olabiliyomuş.

ben mesela böbrek ve alerjiden dolayı yılın 4 ayı ölü balık gibi bakıyom.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

son zamanlarda işlerden dolayı evden çıkmıyorum (freelancer çalışmaktayım bu aralar) benzer durum bende de oluyor sık sık. şahsen asosyal

olmakla ilişkilendiriyorum. arkadaşlarla dışarı çıktığımda ya da bir aktiviteye katıldığımda daha dinç hissediyorum kendimi.. Bence ortam

değiştirmeye çalış ve mümkünse kalabalık yerlerde çalış... 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu tip durumları havaların mevsim normallerinde geçmemesine bağlıyorum,bi soğuk bi sıcak bi yağmur bi güneş...halsizliğin nedeni olabilir.kırılganlık  gibi durumlar gözlemlenebilir.

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek
    aynen ya bendede bi amelelik var 10 gündür, eve kapandım 20 şişe la forge estate cabernet aldım demleniyorum

"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BeYaZZZ
    BeYaZZZ's avatar
    Erkek

aynen bende aynı durumdayım

THE BeYaZ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

hannibalgan , bildiğim kadarıyla senin birden fazla sistemik hastalıkların var ..

ne kadar kontrole gidiyorsun bilmiyorum..

ama bi gözük bence .. sıkıntı çıkmazsa kafan rahat olur en azından , mevsime bağlar geçersin..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

4, 5 yıl önce aynı durumdaydım. pharmaton kullanmıştım iyi gelmişti. sonra devam etti ama kendi kendine geçti. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Geçmeyen baş ağrısı bundan ötürü olabilir mi ki? 1200W matkap kafatasımı oyuyor amk...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Herşeyden sıkılıyorum okula ulaşımım 1 saat suruyor gıdıyorum sınıfa oturuyorum dersın  baslamasına 5 dk kala cıkıyorum araya kadar oturup dayanamam dıye.

Sınavlar baslyck çalışmaya başlamayı bırak daha ben sene basından beri derslere bıle gırmedım 

Odamda butun gun oturuyorum dh konu dışına takılıorum bırde tbt işte 

tlfnları acmıyorum dışarı en son bende perşembe cıkmışım düşündümde şimdi :S

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    HannibALgan bunu yazdı

Geçmeyen baş ağrısı bundan ötürü olabilir mi ki? 1200W matkap kafatasımı oyuyor amk...

migren falan mı var la?

git bi 31 çek sonra karanlık odada bi 10 15 dk dur iyi gelir.

Toplam Hit: 1628 Toplam Mesaj: 20