Müzmin Yorgunluk Hakkında
-
hocam bende sürekli bi yorgunluk var yemek yerken bile yoruluyom amk hani cem yılmaz yapıyodu ya adam ay başında maaşı sayarken belini tutyo ayy o hesap acaip bi yorgunluk var üstümde yıllardır aynı amk iki adım atıyorum uykum geliyo
-
Bendede var moruk bende birde çok uyuma olayı var 12 saatten aşağı alamıyom uykumu ölüyom ölüyom 6 da yattım dün bugun kalktım 17 de sabahı hiç görmedim mk kendimi çok kotü hissediyorum mk .
Ozzzz tarafından 04/Kas/12 03:42 tarihinde düzenlenmiştir -
Hepiniz gidin B vitaminine baktırın kanınızda. Vaktim yok uğraşamam diyorsanız da bir kutu Benexol alın.
Yorgunluk durgunluk hafif kas eklem ağrısı vb haricinde yorgun olmanıza rağmen uykuya dalmakta güçlük ve/veya saç dökülmesi/tırnaklarda çabuk kırılma sararma gibi şeyler de varsa çinko ve magnezyuma da baktırın. Mutlaka.
-
olmaz olur mu hocam son günlerde aynı sıkıntıdan dolayı ne problemler yaşıyorum bir bilsen..
ne kadar uyursam uyuyum hep uykusuzum, yataktan kalkamıyorum ve dediğin gibi kafamı bir türlü toparlayamıyorum.
Sorun böyle uykusuzlukta değil, bitkinlik, halsizlik, isteksizlik gibi birşey sanırım bendeki, çözemedim
-
Kan şekerini ölçtür,
-
Aynen bende bu aralar öyleyim. Niye oldu anlamadım, 1 hafta önce hiç böyle değildim :/
-
C_e_Z_a bunu yazdı
Aynen bende bu aralar öyleyim. Niye oldu anlamadım, 1 hafta önce hiç böyle değildim :/
saatler geri alındığı için de olabilir. alışmak biraz zaman alıyor yeni düzene.
-
psikolojik ya da mevsimsel olabilir
vücüttaki elekkrolit dengesizliklerine bağlı olarak olabilir
sistemik bir hastalığa bağlı olabilir (romatizmal)
bütün organik nedenler dışlanırsa fibromiyalji sendromu da olma ihtimali var
bukalemun tarafından 06/Kas/12 10:04 tarihinde düzenlenmiştir -
aynı şikayetler bendede vardı doktora gittim kan tahlilerim yapıldı ve b vitaminim eksik çıktı.