My İboland Residance Projesi İmar - Belediye Vs. İşleri
-
EnesErgun bunu yazdı
Hocam şey yap amerikanın şehir dışı yerlerinde olur ya dubleks bahçeli evler düzgün planlanmış falan öyle birşey yap işçilere mortgage şeklinde sat :D
araziyi satmam çok değerlenecek buralar =)
-
glaurung bunu yazdıblackmir bunu yazdı
tarla vasıflı arrazine yapmazsın yasak :) anca arazinin %5 kadarına kendine oturacak ev yapabilirsin.
o arazinin vasfını tarladan arsaya çevirmen lazım senin dedklerini yapan için.
tamam işte o %5'e bir villa yapıyorum ama içi ayrılmış 4 daireye tanesini 400'den kiralasam ayda 1600tl mis para.
anlamadım dediğini :/
%5 ama alanda 250 m2 geçemez. sen şimdi burayada bağ evi müştemilat o tarz bişe yaparsın 4 villa konduramazsın.
sen ne yapmak istiyon tam olarak anlamadım. Neyi soruyorsun bize*
-
tek villanın içinde 4 daire olsa olmuyor mu? Kapı numarası mı vermezler ? Yani yalı dairesi gibi düşün 1.kat başkasının 2.kat başkasının gibi, elektrik su bağlatmada mı sorun olur?
-
glaurung bunu yazdı
tek villanın içinde 4 daire olsa olmuyor mu? Kapı numarası mı vermezler ? Yani yalı dairesi gibi düşün 1.kat başkasının 2.kat başkasının gibi, elektrik su bağlatmada mı sorun olur?
boy olarakda 6,5 metre gecemiyor.
bunlar yasal prosdr ama sen gider karavan kaçk yapıyaparsn yıkılma ihtimali olur
-
Hocam öyle kafana göre bilemezsin tarım arazilerini koruma kanunu var arazinin türüne göre değişir ibraz şartları (diğer tarım arazisi işe tek başına 5000 nitelikli ise 20000 vs). Yapı yapmak istiyorsan da imar planı olması lazım. Mevzi imar yaptırabilirsiniz o da belediye uygun görürse. Işi bilmiyorsanız üstesinden zor gelirsin.