Mynet Dan Hazır Site Yaptım Nasıl Güsel Olmuşmu?
-
-
Ben dört dörtlük bir hacker tanımıyorum olucagınıda sanmıyorum zaman gectikce teknoloji yazılım hersey degişiyor herneyse konuya dönelim benim tavsiyem kendini belli etme daha yaşın kücük agac yaşken egilir hesabı calıs didin tabi ilerdeki hedeflerine ulaşmak icin fotonuda kaldır ordan...
-
ya benim hacker lıkdan anladığım yok aslında öylesine koydoum adını bide web tasarımı nasıl oluyo bilmiyom bilen vasa anlatsın zahmet olmazsa bende web site yapmak istiyom benimde hakkım deme
-
bladekoray bunu yazdı:
ya benim hacker lıkdan anladığım yok aslında öylesine koydoum adını bide web tasarımı nasıl oluyo bilmiyom bilen vasa anlatsın zahmet olmazsa bende web site yapmak istiyom benimde hakkım deme
Hocam bana da öğretin şu web nasıl yapılıyor diye bir mantık yok.Öyle 3 günde Webmaster olunmaz...
Eğer ciddi anlamda düşünüyorsan yükle Macromedia programlarını otur çalış,zamanla gelişirsin.
Kaynak sitelerden v.s yararlanabilirsin... -
yanımda bana yardımcı olacak birisi yok bana yardımcı olacak birisi lazım yok a.q
-
haji fotografin guzelmis hav hav birde o anketne oyle oyvermeyen o c dur demisin zuha buneya
kendi siteni yapacaksan bence boyle ugrasma buna harciyacagin vakiti Macromedia dream waver adi boyle olmali tam ahtirlamiyor yazilisini ozur bunu ogrenmeye calis ben bunu kullaniyorum daha guzel seyler yaparsin flash photoshop filanda ogren super seyler cikarirsin ; ) tavsiye
-
tek başıma öğrenmen biraz zor birisinden yardım almalıyım daha hiç site yapmadım hep hazır yaptım
-
bide sayaçı 563301 dan başlatmıs :D
-
Hiçte güzel olmamış bir pokada yaramamış bas git anasını ya
de get buradan bok gibi yapmışın varmı bunumu istiyordun pok gibi
-
vurmayın a.q çocuğa tasarım istio adam size bişi yapmış misafirlik yapın a.q-
-
candemirhalil bunu yazdı:
Hiçte güzel olmamış bir pokada yaramamış bas git anasını ya
de get buradan bok gibi yapmışın varmı bunumu istiyordun pok gibi
Sen cok biliyorsun herhalde ?