Mynet İyice Sapıklaştı
-
Eskiden video sayfalarındaki +18 bırakın +22 +25 görüntilerine bile alıştık fakat :D az önceki haberi görünce dedim bu mynet yakında xxx kanalı bile açar.. Bu ikizler çok yaramaz diye ana sayfada bir haber vermi. İçeriğine girdiğimde şaşırmadım doğrusu bekliyordum çünkü o türden fotoların olacağını. Bakalım yakında neler çıkarcak maynet karşımıza
http://haber.mynet.com/detay/magazin/bu-ikizler-cok-yaramaz/466054
-
Tövbe Tövbe .. Allah ıslah etsin myneti.
-
takip edenler var bak sen bile sapık demene rağmen takip ediyorsunki adamlar onları daha fazla üye çekmek için koyuyor..
+olarak bence cinsellik +18 değil +15 falan olmalıdır ki burda asıl cinsellik yok hoca:D
-
aboo karılara bakk.. kabak çiçeği gibi açılmışlar :D:Dd:
-
Playboyun kızları mükemmel ama mynettede erişim darbesi gelirse şaşırmamak lazım..
-
abooo Gönahhh Gönahhhh
-
aynısını biz yapsak uygunsuz içerikten mahkeme kararıyla siteye yasak gelir..
-
oha :D
-
yaw afedersiniz ama bu fotolarda bişi yok bende bişi var sandım neresi günah gayet normal bu arada hatunlar harbi taş :D
-
üstteki bannerler çok yaratıcı reklamlar, beyaz zenciler geliyor bağzı şeylerin büyüğü makbuldur vs :)
-
AnLamadığım oLay,bir fotoda göğüsLe kukunun ucunu kapatıosun miLLet tahrik oLmasın die(daha tamamını görmeden haLa bunLardan tahrik oLanLar gerçekten var :) ) Diğer fotoLarda açıyorsun uçLarını,bu ne perhiz bu ne Lahana turşusu ey MyfuckiNet ?
Ama yinede iyi oLmuş güzeL oLmuş "İKİZLER"de gayet güzeLmiş heLaL oLsun moruğa :))