Mynet İyice Sapıklaştı
-
Yuh biri bu görüntülerde ereksiyon olmuyon mu dedi aleti göster haydar dümene bence :D
-
bizene ikiz kızdan playboydan yahu ? çok boş konular açmaya başladınız
-
DeepiMpaCt bunu yazdı:
-----------------------------
Yuh biri bu görüntülerde ereksiyon olmuyon mu dedi aleti göster haydar dümene bence :D
-----------------------------hoca seninkinden iyi çalıştığına eminim. siz hala mesajı almayın.
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------HOCAM zumzuk yazmş ya zorlamı giriyorsunuz mynet'e bakmayın sizde diye. aynısını bende sana diyorum. Konuya zorlamı girdiriyorlar bakma sende?
-
iş yerinde paso sabahları mynet galeriye takılıyorum.. öyle kendime geliyorum. yoksa çalışamam la.
-
HanDsomE bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------HOCAM zumzuk yazmş ya zorlamı giriyorsunuz mynet'e bakmayın sizde diye. aynısını bende sana diyorum. Konuya zorlamı girdiriyorlar bakma sende?
-----------------------------Sen her okuduğunu böyle anlıyorsan ...
Dediğim nokta şu aynen aklında tut farklı yere çekme
"Sizin gibi abazalar yüzünden böyle işler yapılıyor.Örnek : şu an okuduğun konu, mynet... "
tam anlamıyla bunu kafana kaydet ki bir yere çekeme.
-
Scofield bunu yazdı:
Playboyun kızları mükemmel ama mynettede erişim darbesi gelirse şaşırmamak lazım..
katılıyorum tabi ikinciye :) -
şikayet etmek isteyenler için fotoların birinde sansür koymayı unutmuşlar ;) ayrıca bu resimlere bakıp da söyleyebileceğim tek bişi var o da herif amma zevkliymiş :D
-
sapıklaşmasa kim okur :)
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Allah hepsinin belasını versin. Hiç düşünmüyorlar olanı var olmayanı var, canı çekip alamayanı var :/
Günahtır...
-----------------------------doğru söze ne denir :|