Mynet Mail Şifre Kırıcı Program
-
selam allah rızası için bana mynet şifre kırcı bi program söyleyin doğum tarihini biliyorum ama bir türlü özel soruya cevap bulamıyorum bana yardım eden arkadaştan allah razı olsun özel mail atarsanız sevinirim allah rızası içinnn :((
mailim bozo_dagda@mynet.com -
sadece mynet değil hemen hemen tüm maillerin şifreleri kırılabilirir ben yapabilirim fakat bazı şeyler var açıklaması ..... bilmem anlatabildimmi
bana irc de yani mirc de şifre kırma şifre çalmayı bilen biri lazım banada o lazım -
ah ben de bulabilsem o mynet şifre kırıcı programı sitemi alan o ipneye göstercem gününüde -
öle bi progmu cıkmıs ? ilginç
-
mynet te doğum tarihinden gizli soru bulan ve şifreyi brute force la değiştiren program var.
-
la bu dumbledore bebesi ne diyo la sen git hookus pokus yap
-
habitas168 sana katılıyorum
-
VAR ÖLE Bİ PROGRAM
-
ehueuheuh herkes var öle bi program diyo ama katkıda bulunup adama yardımcı olacağına sadece "var " öle bi program diyo. varsa söleyin adam da faydalansın... ne adamlarsınız ya : ) vardır elbet çünkü brute force programı yamak zor deil... neyse bilen varsa sölesinde çocuktan hayır dua alırsınız : )
-
gençler programın adı mynet bruteforce sadece doğum tarihini buluyor eğer isteyen varsa bana e-mailini yazsın????????????????*
-
Artık mynet açığını kapattı ve bu işe yaramıyor ama yeni bi prog. yazmışlar.. şifreyi deniyor..
Toplam Hit: 43312 Toplam Mesaj: 26